Dubai lancerer en Metaverse-strategi, der bidrager med $4 milliarder til den nationale økonomi

Følgende artikel hjælper dig med: Dubai lancerer en Metaverse-strategi, der bidrager med $4 milliarder til den nationale økonomi

Dubai lancerer en Metaverse-strategi, der bidrager med $4 milliarder til den nationale økonomi

Dubai har udgivet en Metaverse-strategi, som vil tilføje $4 milliarder til den lokale økonomi om fem år. Den nye plan har til hensigt at femdoble antallet af blockchain- og Metaverse-virksomheder og skabe yderligere 40.000 virtuelle jobs.

Dubai Kronprins Sheikh Hamdan delte, at Dubai allerede er hjemsted for over 1.000 virksomheder i Web3, som har bidraget med $500 millioner til UAE’s økonomi. Dubai sigter mod at blive den største by i regionen og blandt de ti bedste globalt i de mest avancerede Metaverse-økonomier.

Vi lancerede Dubai Metaverse Strategy i dag, som har til formål at fremme innovation inden for ny teknologi. Dubai er hjemsted for over 1.000 virksomheder, der opererer i metaverse- og blockchain-sektoren, hvilket bidrager med $500 millioner til vores nationale økonomi. pic.twitter.com/J1XRmd2ub3

— Hamdan bin Mohammed (@HamdanMohammed) 18. juli 2022

Planen er baseret på fem søjler: fremme af Metaverse innovation og økonomisk bidrag; dyrke Metaverse talent gennem træning og uddannelse; udvikling af Metaverse use-cases og applikationer i Dubais regering; global fortaler for sikre platforme; og infrastruktur og reguleringsforfining.

Sammen med Dubai Metaverse-strategien vil Fremtidens Museum være vært for Dubai Metaverse-forsamlingen i september 2022.

I overensstemmelse med Dubai Metaverse Strategi vil Fremtidens Museum være vært for Dubai Metaverse Assembly i september 2022. Den globale begivenhed samler over 300 eksperter og 40 specialiserede organisationer for at diskutere de ubegrænsede muligheder, som metaverse tilbyder for at tjene menneskeheden. pic.twitter.com/HWpypHHjqm

— Hamdan bin Mohammed (@HamdanMohammed) 19. juli 2022

“Forsamlingen er en global platform for innovatører, der skaber fremtiden for Metaverse. Deltagerne vil opleve den ekstraordinært avancerede teknologi. Vi udnytter denne lovende digitale verden til at være den hurtigste by til at adoptere dens applikationer og omfavne dens potentiale,” Hamdan afsløret yderligere nyheder.

De Forenede Arabiske Emirater har for nylig lanceret det første Metaverse-hospital nogensinde, mens det Dubai-baserede flyselskab Emirates allerede accepterer cryptocurrency-betalinger, har lagt planer for NFT’er og har investeret millioner i at komme ind i Metaverse. Alligevel er UAE-byen ikke den eneste storby i Asiens region, der satser på Metaverse: Shanghai har også lagt planer om at vokse en Metaverse-industri på 52 milliarder dollars inden 2025.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Top 11 nyttige Google Apps, som du ikke har nogen idé om