Du kan nu ‘udvide’ billeder i Photoshop ved hjælp af AI

Følgende artikel hjælper dig med: Du kan nu ‘udvide’ billeder i Photoshop ved hjælp af AI

Adobe opdaterer sin Photoshop-app med en ny AI-drevet funktion, der giver dig mulighed for nemt at gøre et billede større og tilføje kontekst til billedet baseret på dets originale motiv.

Funktionen, kaldet Generative Expand, er nu tilgængelig for Photoshop beta-brugere. Du vil være i stand til at udvide billeder i enhver retning og generere en ekstra scene til rummet med en kombination af traditionelle app-værktøjer og AI. Den bruger Photoshops beskæringsværktøj sammen med et tekstfelt til en prompt for at oprette detaljerne for det billede, du vil tilføje.

Adobe

Lad os sige, at du har et billede af en bjergkæde, som du vil udvide uden at ødelægge kvaliteten ved at udvide opløsningen. Du kan udvide baggrunden med beskæringsværktøjet, og skriv derefter prompten, og Photoshop genererer en bjergkæde, der udfylder resten af ​​baggrunden. Når billedet er genereret, kan du vælge mellem tre stilarter for lidt variation. Billedkvaliteten er sammenlignelig med Midjourney. Resultaterne er fotorealistiske med mulighed for nogle fejl og artefakter, bemærkede TechRadar.

Funktionen er i bund og grund det modsatte af appens Generative Fill-værktøj, som allerede er tilgængelig i Photoshop. Generative Fill bruger Marquee- eller Lasso-værktøjerne til at rette fejl fundet på billeder.

Da Generative Expand er en betafunktion, skal du have Photoshop (Beta) for at få adgang. Du kan gøre det ved at downloade Creative Cloud-appen og klikke på , placeret til venstre.

Adobes AI-implementering halter lidt i forhold til Photoshop, i betragtning af at mange virksomheder har annonceret og implementeret AI i deres egne programmer i flere måneder. Mærket havde allerede sit eget AI-centrerede program, kaldet Firefly, som er en direkte konkurrent til værktøjer som Midjourney og Dall-E. Det er dog sandsynligt, at Photoshop også kan drage fordel af AI-opdateringer.

🔥 Anbefalede:  27 bedste job for pensionerede lærere

Med sine Generative Expand og Generate Fill-funktioner har Adobe været omhyggelig med ikke at falde i den samme fælde for krænkelse af ophavsret, som andre virksomheder har oplevet. Det har trænet funktionerne ved hjælp af Adobe Stock-billeder, som er åbent licenseret, foruden andet offentligt domæneindhold.

Adobes tilgang til AI-træning har fanget Googles opmærksomhed, og virksomhederne samarbejder nu, hvor Google er indstillet på at bruge Fireflys billedgenerering som en del af sin Bard-chatbot.