Du kan nu sende e-mail-kampagner til Amazon-kunder (en slags)

Følgende artikel hjælper dig med: Du kan nu sende e-mail-kampagner til Amazon-kunder (en slags)

Amazon annoncerede i dag, at du nu kan sende e-mail-kampagner til følgere af dit Amazon-brand. Dette er første gang, at Amazon nogensinde har tilladt brandejere at e-maile potentielle kunder, før de har købt et produkt (før dette blev alle e-mails sendt efter køb). Der er mange greb om, hvad du præcist kan gøre i dine e-mail-kampagner, og i denne artikel vil vi opdele, hvad du kan og ikke kan gøre gennem dine Amazon-e-mail-kampagner.

Hvad er Customer Engagement Tool?

På almindeligt engelsk giver det nye Customer Engagement-værktøj (i øjeblikket i Beta) dig mulighed for at sende e-mail til følgere af dine brands med nye produktmeddelelser, nye salg og så videre.

Med Amazons ord, “kan du nu oprette tematiske e-mail-kampagner i Customer Engagement-værktøjet. Flere feriebannere er tilgængelige med nye skabeloner, der lanceres hver måned. Med disse temaskabeloner kan du foreslå gaver til kommende ferier, nytårsforsætter, rejseeventyr, spilledag og andre lejligheder.”

Hvem kan du sende e-mail til?

Den store advarsel til det nye Customer Engagement-værktøj er, at du kun kan sende e-mail til følgere af dit brand. Folk følger typisk dit brand fra at klikke videre til din Amazon Brand-butik og derefter klikke på “følg”.

Hvor mange følgere du har, vil i høj grad afhænge af størrelsen af ​​dit brand og din produktkategori (og selvfølgelig om du har en Amazon-mærkebutik eller ej). Nogle af vores brands havde kun snesevis af følgere, mens andre havde hundredvis.

Du kan se, hvor mange følgere du har, ved at gå til Butikker->Administrer butikker-> Butiksindsigt.

🔥 Anbefalede:  Shopify Image Optimization: Bedste tips + Image Optimizer Apps

Amazon sagde, at mærker med mere end tusinde følgere vil få den største effekt, men ethvert mærke med følgere kan e-maile deres følgere.

Hvilke typer e-mails kan du sende?

Hvilke typer e-mails du kan sende er den anden store advarsel med det nye Customer Engagement-værktøj. Du er ret begrænset til, hvilke typer e-mails du kan sende, og du skal i det væsentlige følge en af ​​Amazons forudlavede skabeloner. Grundlæggende kan du sende en e-mail om en ny produktlancering, en e-mail med ‘produktspotlight’ eller en e-mail med ferietema.

Dine emnelinjevalg er også begrænset til Amazons forudskrevne beskeder. Beklager alle de mestre i at sende click-baity e-mails.

Kan jeg sende rabatkoder i mine Amazon-e-mails?

Overraskende nok synes Amazon ikke at understøtte at sende produktrabatter i e-mails på nuværende tidspunkt.

Min personlige mistanke er, at Amazon i fremtiden kan udrulle støtte til rabatter, da Amazon generelt ser ud til at støtte rabatter på produkter så meget som muligt.

Hvornår kan jeg sende e-mails til mine brandfølgere?

Du er heller ikke fri for at sende dine e-mails, du kan lide. Amazon tvinger dig til at vælge e-mails fra et bestemt interval to uger eller mere i forvejen. Formentlig kan tidstilgængeligheden og dine leveringspriser blive påvirket af store indkøbssæsoner, såsom Black Friday, Mors Dag osv.