Dropshipping vs at føre inventar – et indvendigt kig på økonomien i to live onlinebutikker

Følgende artikel hjælper dig med: Dropshipping vs at føre inventar – et indvendigt kig på økonomien i to live onlinebutikker

For nylig annoncerede min kammerat Andrew Youderian, at han sælger sin succesfulde dropshipped-onlinebutik, TrollingMotors.net. Normalt er nogen, der sælger deres hjemmeside, ikke en big deal. Men det, der virkelig er unikt ved Andrews salg, er, at han er sælger det helt alene uden en mægler via en hollandsk auktion på sin blog.

Derfor alle hans økonomiske forhold, hans omkostninger, hans indtægter, hans overskud, you name it…alt er fuldstændig derude i det fri, så alle kan se. Her er et link til hans indlæg, hvis du vil tjekke det ud.

Anyways, det er ekstremt sjældent at finde en online butiksejer, der er villig til det dele hver eneste detalje om hans onlinebutik offentligt uden en NDA, så jeg ville benytte lejligheden til at foretage nogle sammenligninger mellem Andrews butik og min egen onlinebutik.

Specifikt vil jeg sammenligne mine erfaringer med at køre en e-handelsbutik, der fører lager importeret fra udlandet kontra en, der følger en dropshipping-forretningsmodel.

Få mit gratis minikursus om, hvordan du starter en succesfuld e-handelsbutik

Hvis du er interesseret i at starte en e-handelsvirksomhed, sammensætter jeg en omfattende ressourcepakke det vil hjælpe dig starte din egen netbutik helt fra bunden. Sørg for at få fat i den, før du tager afsted!

Finansielle oplysninger for TrollingMotors.net

Først og fremmest vil jeg gerne takke Andrew for hans gennemsigtighed og for at have modet til at sætte sig selv derude online. Jeg har kendt Andrew i et stykke tid nu, og han er en fantastisk fyr og ekstremt intelligent. Og hvis du tager dig tid til at læse prospektet for hans onlinebutik, vil du opdage, at han har gjort et fantastisk stykke arbejde. TrollingMotors.net.

Anyways, da jeg kommer til at kommentere nogle af hans tal, er her et uddrag af hans økonomi til reference. Lad os tage et kig skal vi?

Driftsmargener

Det første, der sprang ud for mig ved hans netbutik, var, at hans marginerne var ret lave. Nu kan lave avancer forventes med enhver dropshipped-butik, dog en 11,7% bruttomargin var stadig lidt lavere end jeg havde regnet med.

Det gode er dog, at hans gennemsnitlige ordrestørrelse er ret stor, så han tjener stadig et ret anstændigt beløb på hvert salg på trods af de lave marginer.

I mit online butikskursus fortæller jeg mine elever, at marginer fra dropshipping har en tendens til ikke at være højere end 30% afhængigt af leverandøren og hvad du sælger. Store billetgenstande såsom trollingmotorer har en tendens til at have lavere marginer, mens mindre tilbehør har en tendens til at have meget højere.

Men overordnet set marginer fra dropshipping vil altid være lavere fordi du ikke behøver at bære byrden med at bære inventar eller forsendelse af produkt.

Hvis du nu tager et kig på vores online butik, er vores marginer mange gange højere fordi vi fører inventar, og vi importerer alle vores produkter fra udlandet. Derudover designer vi også nogle af vores egne produkter. Den laveste marginvare, vi fører, er på 50 % og næsten alt andet er i høje tocifrede.

🔥 Anbefalede:  Hvorfor holder folk op med at følge mærker på sociale medier? Sådan holder du dine følgere engageret

Som et resultat behøver vores indtægter ikke være nær så høje for at opnå et tilsvarende overskud. Andrews butik er planlagt til at lave omkring 65.000 dollars i bruttofortjeneste i år baseret på ca $625.000 i indtægt.

Hvis du skulle antage 50 % bruttoavancer for en butik med lagerbeholdning, skulle du kun sælge varer til en værdi af $130.000 for at opnå det samme niveau af fortjeneste.

Det andet store negative ved at have lave marginer er det hvert lille gebyr udtager en stor procentdel af dit samlede overskud. Fordi gebyrer som kreditkortbehandling bliver opkrævet baseret på dine indtægter og ikke din fortjeneste, er et kreditkorttransaktionsgebyr på 3 % en meget større sag, når du laver en margin på 11 %, end når du laver en margin på 80 %.

Operationel logistik

Selvfølgelig er den store fordel ved dropshipping det du behøver ikke at bære noget inventar eller sende noget produkt. Som et resultat kan du drive en dropshipped butik fra praktisk talt hvor som helst i verden.

Med vores onlinebutik kunne min kone og jeg stadig teknisk set være lokationsuafhængige, men vi ville være stærkt afhængige af vores medarbejdere for at holde virksomheden kørende. Derudover ville vi stadig skulle bekymre os om import af varer, håndtering af leverandører og forsendelse af produkter.

Generelt er dette ikke et realistisk scenarie i betragtning af mængden af ​​logistisk arbejde, det kræver at drive en butik med et lager. Vi er ikke på det stadie endnu, hvor vi bare kan slippe tøjlerne.

Anyways, jeg ville bare komme med et par kommentarer om omkostningerne ved at bære inventar, som nogle mennesker ikke nødvendigvis tænker på. Når du fortsætter med at sælge med din butik, er du også nødt til det genopfyld hele tiden dit lager af varer.

Så fra et pengestrømsperspektiv er tingene ikke altid regnbuer og solskin i begyndelsen. Faktisk følte min kone og jeg tidligt, at vi brugte al vores hårdt tjente overskud på nyt lager.

Og hvis man medregner de store indkøb, vi skulle foretage fra udlandet, føltes det, som om vi til tider bare trampede vand. Men det smukke ved at bære inventar er, at når du først rammer den steady state, avancerne kan ikke slås.

Men samlet set er dropshipped-modellen langt overlegen ud fra et driftsmæssigt synspunkt. Jeg kan lige forestille mig, at Andrew læner sig tilbage og nipper til en margarita, mens salget ruller ind 🙂

Driftsomkostninger

TrollingMotors.net beskæftiger én specialist til at besvare telefonopkald og tage imod bestillinger. Deres telefonlinjer er kun åbne fra 8:30 til 12:30 MST mandag til fredag.

Til vores butik, vi har et lager plus 2 fuldtidsansatte at pakke og sende ordrer. Derudover kører vi vores telefonlinjer fra 10.00 til 17.00. Så det er vel sikkert at sige det vi har højere faste omkostninger end TrollingMotors.net.

🔥 Anbefalede:  Amazon Vine Program – Sådan fungerer det og fordele og ulemper

En ting, jeg dog gerne vil nævne, er, at den, der bemander supportlinjen til TrollingMotors.net, sandsynligvis skal være meget vidende om produktet.

Det kræver en speciel person at kende ins og outs af trollingmotorer, og det lyder som om Andrews person er en ret speciel person. Dette bevises yderligere af, at der ca
20% af ordrer opnås over telefonen.

Hvis du ser på vores butik med linned til bryllup, sælger vores produkter stort set sig selv via hjemmesiden med meget få stillede spørgsmål, som ikke kan besvares med vores online FAQ. Derfor er jeg ret sikker på det at sælge trollingmotorer for tusind dollars kræver mere støtte og salgsarbejde end at sælge lommetørklæder.

Anyways, hvis du skulle antage, at Pat (den eneste TrollingMotors-medarbejder) skulle arbejde på fuld tid, så ville hans løn være i samme boldbane som vores samlede medarbejderudgifter på grund af den krævede ekspertise. Men igen, dette skyldes simpelthen arten af ​​vores forskellige nicher.

Generelt vil det næsten altid være forbundet med højere faste omkostninger at skulle have lager og sende produkter.

Fortjenestehastighed

Jeg har allerede været lidt inde på dette, men det smukke ved at bære inventar er, at marginerne er meget højere, og der er en meget højere rampe op til rentabilitet.

Med andre ord skal jeg sælge langt mindre for at kunne tjene meget mere. Dengang vi skulle tjene 100.000 om året, så min kone kunne sige sit job op, var der ingen måde, at det ville være sket, hvis vi besluttede at gå dropshipping-ruten.

Hvis du ser på TrollingMotors.net, lavede Andrew $88.000 i omsætning sit første år hvilket er ret godt. Men han endte kun med at punge ud $7800 i overskud.

Dengang vi startede, og der var nul konkurrence, vores marginer var et godt stykke ind i 80’erne og 90’erne. Som følge heraf ville vi, givet samme salgsmængde som TrollingMotors.net i det første år, have punget mellem kl. 70K til 79K i overskud.

At føre lagerbeholdning er fantastisk, hvis du vil have en meget hurtigere rampe op til rentabilitet, men dropshipping er ekstremt attraktivt fra et operationelt synspunkt.

Hindringer for indrejse

Den sidste ting, jeg ville berøre, er adgangsbarrierer. Hvor svært er det for en anden at kopiere vores respektive netbutikker? Generelt, når du går dropship-ruten, er der sandsynligvis mange andre butikker, der fører nøjagtig de samme produkter som dig.

Andrew har gjort et fantastisk stykke arbejde med sin onlinebutik. TrollingMotors.net giver en utrolig mængde værdifuldt indhold, der stort set dækker alt, hvad du behøver at vide om en trollingmotor, før du køber. Som resultat, Andrew adskiller sin butik fra konkurrenterne gennem sit overlegne indhold og vejledninger.

Til vores butik tilbyder vi også ret godt indhold. Men udover gode indlæg og tutorials er det også lidt sværere at kopiere vores butik, fordi vi importere vores produkter i løs vægt fra udlandet.

🔥 Anbefalede:  Fullerton India registrerer en stigning på 51 % i nettoresultatet i 1. kvartal 2013-14

Nu siger jeg ikke, at det er svært eller umuligt, men at man skal forholde sig til forskellige kulturer, sprogbarrierer, store kontante udlæg og kvalitetskontrol er noget, som de fleste nok ikke ønsker at forholde sig til, når de starter.

Dybest set, hvad jeg prøver at sige, er, at transport af importeret varelager har en højere adgangsbarriere end en dropshipped-butik generelt. De fleste mennesker ønsker ikke at håndtere det ekstra besvær.

Dropshipping eller inventar?

Anyways, jeg håber, du fandt denne sammenligning nyttig. Som du kan se, er der mange kriterier, du skal overveje, før du beslutter dig for en forretningsmodel for en onlinebutik, og hver har sine egne fordele og ulemper.

Hvis jeg skulle oprette en onlinebutik i dag, ville jeg nok vælge dropshipping-modellen, fordi jeg ikke rigtig har brug for en hurtig rampe op til rentabilitet. Jeg har heller ikke rigtig lyst til at åbne endnu et lager 🙂

Det sjove er, at Andrew har den fuldstændig modsatte opfattelse. Hans næste satsning vil involvere at føre inventar og/eller designe sine egne produkter. Samlet set virker begge modeller. Du skal bare finde ud af, hvad dit endelige mål er.

fotokredit: photosteve101 jurvetson

Klar til at blive seriøs med at starte en online-forretning?

Hvis du virkelig overvejer at starte din egen online virksomhed, så skal du tjekke mit gratis minikursus på Sådan opretter du en niche-onlinebutik i 5 nemme trin.

På dette 6-dages minikursus afslører jeg de skridt, som min kone og jeg tog for at tjene 100 tusind dollars i løbet af blot et år. Det bedste af det hele er, at det er gratis, og du vil modtage ugentlige e-handelstips og strategier!

Relaterede indlæg i dropshipping

Om Steve Chou

Steve Chou er en meget anerkendt influencer inden for e-handel og har undervist tusindvis af studerende hvordan man effektivt sælger fysiske produkter online over på ProfitableOnlineStore.com.

Hans blog, MyWifeQuitHerJob.comhar været omtalt i Forbes, Inc, The New York Times, Entrepreneur og MSNBC.

Han er også en medvirkende forfatter for BigCommerce, Klaviyo, ManyChat, Printful, Privy, CXL, Ecommerce Fuel, GlockApps, Privy, Social Media Examiner, Web Designer Depot, Sumo og andre førende virksomhedspublikationer.

Derudover driver han et populært e-handel podcastMin kone sagde sit job op, som er en top 25 marketingshow på alle Apple Podcasts.

For at holde sig ajour med alle de seneste e-handelstrends driver Steve en 7-cifret e-handelsbutikBumblebeeLinens.com, med sin kone og sætter på en årlige e-handelskonference hedder Sælgertopmødet.

Steve har både en bachelor- og en kandidatgrad i elektroteknik fra Stanford University. På trods af hovedfaget i elektroteknik, brugte han en god del af sin kandidatuddannelse på at studere iværksætteri og mekanikken i at drive små virksomheder.