Dropshipping vs affiliate marketing: Hvilken onlinevirksomhed vil tjene dig flere penge?

Følgende artikel hjælper dig med: Dropshipping vs affiliate marketing: Hvilken onlinevirksomhed vil tjene dig flere penge?

De fleste af de læsere, der besøger MyWifeQuitHerJob.com, falder i modsatte yderpunkter når det kommer til deres online forretningsmål.

Enten vil de gå helt ud, skabe deres egne produkter eller importere deres varer fra Asien til maksimal profit eller de ønsker at starte en netbutik som en sidevirksomhed, der bruger mest “passiv” tilgængelige metoder.

Udsigten til at tjene penge passivt uden at kræve meget arbejde er ekstremt attraktiv, hvorfor mange læsere falder ind under sidstnævnte kategori.

De ønsker med andre ord at kunne tjene penge med as en lille aktiv indsats som muligt. De ønsker ikke at skulle have lagerbeholdning eller udføre produktopfyldelse, hvorfor jeg modtager mange spørgsmål, der har at gøre med enten at køre en dropshipped netbutik eller blive en affiliate marketing.

Der ser dog ud til at være nogle forvirring om forskellene mellem disse to typer online-virksomheder. Jeg fik et spørgsmål fra en læser forleden, der spurgte…

Det er klart, at denne læser ikke er klar over de overlegne fordele ved at drive en egentlig online forretning i modsætning til blot at være en affiliate.

Selvom der er en ekstra indsats involveret i at drive en dropshipped onlinebutik, belønningen opvejer langt omkostningerneisær hvis du ønsker at skabe en virksomhed, der kan holde tidens tand og etablere dit eget brand.

Hvad er dropshipping?

Dropshipping er en måde at drive en online butik hvor du behøver ikke at opbevare inventar eller sende produktet. Måden det fungerer på er, at du opretter din butiksfacade og samler penge ind ligesom en almindelig butik.

Men i stedet for at skulle pakke og sende produktet, når du har modtaget en bestilling, skal du simpelthen placere en identisk ordre hos distributøren til en engrospris og distributøren sørger for at sende produktet til slutkunden for dig.

Mængden af ​​overskud, du tjener, er din salgspris minus engrosprisen.

Den største fordel ved dropshipping er selvfølgelig det du behøver ikke at administrere lagerbeholdning eller produktopfyldelse. Men da du sælger produktet under dit eget butiksnavn, du er stadig ansvarlig for kundesupport.

🔥 Anbefalede:  14 bedste apps til at sælge billeder og tjene penge

Hvad er affiliate marketing?

Affiliate marketing er når du henvise en kunde til en anden virksomhed og tage en kommission hvis kunden foretager et køb. Faktisk fungerer dit websted som en marketing- og henvisningsmotor, og du sælger faktisk ikke noget produkt.

Derudover samler du heller ikke direkte penge ind. Når et salg er foretaget, er den affilierede virksomhed ansvarlig for at betale dig din kommission, som normalt sker på månedsbasis.

Hvordan ved den affilierede virksomhed, at det var dig, der henviste kunden?

En sporingscookie er placeret på kundens computer, hver gang de klikker på et link på dit websted, der fører dig til deres virksomhed.

Hvis kunden foretager et køb og har cookien installeret på sin computer, så får du kredit for salget.

For mere information om affiliate marketing, læs dette indlæg

Fordele ved affiliate marketing

Den største fordel ved affiliate marketing er, at hele salgsprocessen er helt uden hænder. Når du henviser en kunde til en virksomhed, og kunden foretager et køb, er dit job udført.

Du behøver ikke bekymre dig om produktopfyldelse. Du behøver ikke bekymre dig om kundesupport. Du får bare betalt din kommission, og det er det.

Med en dropshipped netbutikforetager kunden faktisk et køb fra “din butik”, selvom du ikke er den, der opfylder produktet.

Som resultat, du er ansvarlig hvis kunden ikke får sin forsendelse til tiden. Du er ansvarlig hvis produktet er defekt eller kommer i stykker.

Derfor bliver du nødt til at bruge en vis mængde tid håndtering af kundeproblemer især hvis dine dropship-leverandører ikke er pålidelige.

Derudover skal du med en dropshipped butik opsætte en komplet butiksfacade der accepterer kreditkort og andre former for betaling i modsætning til affiliate marketing, hvor alt du skal gøre er smide et informativt websted eller blog op.

Mængden af ​​arbejde, der kræves for at starte en dropshipped onlinebutik er bestemt mere end den indsats, der kræves for at være en affiliate marketing.

Gå her for at tjekke nogle af de højest betalende affilierede programmer

🔥 Anbefalede:  Virksomheder bør undgå Stripe-betalinger. Her er hvorfor

Hvorfor vil du tjene flere penge ved at drive en onlinebutik

For det første er mængden af fortjeneste, som du kan gøre dropshipping, vil være meget højere end hvis du bare er en affiliate. Med en online butik kan du sætte dine egne priser i modsætning til affiliate marketing, hvor alle provisioner er faste.

Hvorimod du typisk kan lave en 30 % bruttoavance på dine dropshippede varer er den kommission, der er tjent ved at være en affiliate marketing af fysiske varer typisk meget mindre.

Men selvom fortjenestepotentialet var det samme, så bærer det at drive din egen netbutik en stor fordel der opvejer alt andet, mund til mund.

Når du optræder som affiliate, du er ikke en rigtig virksomhed. Du er kun en henvisende virksomhed. Som et resultat, når en kunde foretager et køb ved hjælp af dit affiliate-link, får du ingen langsigtede fordele ved salget.

Hvor tror du, kunden vil hen, hvis han vil købe igen? Tror du, han vil gå gennem din blog eller tilbage til webstedet, hvor han oprindeligt foretog købet?

Når han fortæller sine venner om sin nye seje gadget, tror du så, han vil henvise sine venner til din blog eller til den butik, hvor han har købt?

Når du foretager et salg som en affiliate, det er en enkeltstående transaktion. Det er stort set det eneste salg, du nogensinde kommer til at lave fra den ene kunde.

Hvorimod med en netbutikhar du mulighed for at etablere et omdømme og et brand for at få gentaget forretning.

Med en netbutik, når nogen er begejstret for dit produkt eller din tjeneste, får du æren for det. Når nogen beder om en henvisning, vil din butik være den, der henvises til.

En kvalitets netbutik vil naturligvis vokse over tid med et stærkt fundament af tilbagevendende kunder og mund til mund.

Men som affiliate, du bliver hele tiden nødt til at slå nye forretninger op og henvisninger, fordi der ikke er nogen kundebase. Der er ikke noget grundlag.

🔥 Anbefalede:  Indkomstrapport: Hvor mange penge tjener jeg ved at blogge vs at sælge online, og hvilken forretningsmodel er bedre

Åbning af en netbutik kræver mere indsats og er mindre “passiv”, men forskellen er, at du er ved at opbygge en ægte forretning, som naturligt vil vokse, efterhånden som dit omdømme spredes.

Så hvorfor ikke gøre en lille ekstra indsats og bygge noget, der har det uendelige potentiale til at vokse?

Klar til at blive seriøs med at starte en online-forretning?

Hvis du virkelig overvejer at starte din egen online virksomhed, så skal du tjekke mit gratis minikursus på Sådan opretter du en niche-onlinebutik i 5 nemme trin.

På dette 6-dages minikursus afslører jeg de skridt, som min kone og jeg tog for at tjene 100 tusind dollars i løbet af blot et år. Det bedste af det hele er, at det er gratis, og du vil modtage ugentlige e-handelstips og strategier!

Relaterede indlæg i entreprenørskab

Om Steve Chou

Steve Chou er en meget anerkendt influencer inden for e-handel og har undervist tusindvis af studerende hvordan man effektivt sælger fysiske produkter online over på ProfitableOnlineStore.com.

Hans blog, MyWifeQuitHerJob.comhar været omtalt i Forbes, Inc, The New York Times, Entrepreneur og MSNBC.

Han er også en medvirkende forfatter for BigCommerce, Klaviyo, ManyChat, Printful, Privy, CXL, Ecommerce Fuel, GlockApps, Privy, Social Media Examiner, Web Designer Depot, Sumo og andre førende virksomhedspublikationer.

Derudover driver han et populært e-handel podcastMin kone sagde sit job op, som er en top 25 marketingshow på alle Apple Podcasts.

For at holde sig ajour med alle de seneste e-handelstrends driver Steve en 7-cifret e-handelsbutikBumblebeeLinens.com, med sin kone og sætter på en årlige e-handelskonference hedder Sælgertopmødet.

Steve har både en bachelor- og en kandidatgrad i elektroteknik fra Stanford University. På trods af hovedfaget i elektroteknik, brugte han en god del af sin kandidatuddannelse på at studere iværksætteri og mekanikken i at drive små virksomheder.