Drive My Car-producenten vil lancere en NFT-markedsplads

Følgende artikel hjælper dig med: Drive My Car-producenten vil lancere en NFT-markedsplads

Den japanske producent Nekojarashi annoncerede lanceringen af ​​en NFT-markedsplads. Oscar-vinder samarbejder med Intertrust at udvikle platformen.

Intertrust er en virksomhed med fokus på teknologier til styring af digitale rettigheder. Det vil understøtte markedspladsen med Token Rights Management-teknologien, som sikrer digitale medier NFT-applikationer. Virksomheden vil sikre avanceret brugergodkendelse, risikostyring og beskyttelse mod svindel.

Navnet på den nye markedsplads er “Roadstead.” Det vil give brugerne mulighed for at gennemse, sælge og handle NFT’er. Indholdsejere vil have fuldstændig kontrol over deres kreationer såvel som overskuddet.

Intertrust vil beskytte kunstværker ved hjælp af deres Digital Rights Management-teknologi. Derfor vil det være svært at duplikere NFT’erne.

Det, der adskiller Roadstead fra andre markedspladser, er muligheden for at leje og udlåne NFT’er. Platformen vil fokusere på videoindhold, musik, spil, film, sport, anime og manga. Roadstead vil også give skabere mulighed for at kommunikere med deres fans direkte på platformen.

“Japansk indhold spiller en stor rolle på verdensscenen. Fansene er dybt loyale og nyder digitalt indhold i alle former, hvilket gør dem til de bedste kunder til NFT’er. Alligevel mangler eksisterende markedspladser de muligheder, som forbrugere og rettighedsejere har brug for for at beskytte deres investeringer, såsom beskyttelse mod svindel for at bevare indholdets integritet og brand equity, og dermed skræmme store brandholdere væk. Med Intertrusts TRM-teknologi løser vores Roadstead-markedsplads dette ved at levere autentificeret indhold i et sikkert miljø med funktioner, der rækker langt ud over køb og salg af NFT’er,” sagde CEO og grundlægger af Nekojarashi, Misaki Kawamura.

🔥 Anbefalede:  Nvidias næste GPU'er vil blive designet delvist af AI

Roadstead skal lanceres til sommer. Ingen nøjagtig udgivelsesdato blev delt af selskaberne.

Læs relaterede indlæg: