DressX vil skabe digitale outfits til Metas avatarer

Følgende artikel hjælper dig med: DressX vil skabe digitale outfits til Metas avatarer

DressX er en LVMH Innovation Award-finalistDigital mode fra DressX

Zuckerbergs Meta samarbejder med det digitale modehus DressX om at lancere en modekollektion til dets nyligt udgivne Avatars Store. Brugere vil være i stand til at bære 3D-tøj på Facebook, Messenger, Instagram og i hele VR-headsettet Quests aktiviteter.

DressX er en digital modemarkedsplads, der bygger bro mellem Web2, Web3 og mode ved at levere Metaverse-skabe. Startup’et blev grundlagt i 2020 af Daria Shapovalova og Natalia Modenova fra Ukraine.

I sidste måned lancerede Meta en Avatar Store, en digital markedsplads, hvor brugere kan tilpasse deres digitale identiteter og købe luksusgenstande. Prada, Balenciaga og Thom Browne var de første mærker til at tilbyde digitale wearables til det sociale mediefirma. Avatar-markedspladsen vil først være tilgængelig i USA, Canada, Mexico og Thailand, men vil snart nå andre lande.

Det digitale modemærke vil tilbyde en række stilarter, herunder en minikjole og en sweatsuit af DressX-mærket. Outfitterne vil blive solgt som komplette looks og koste fra $3 til $9, og Meta og DressX vil opdele indtægterne fra salg af digitale wearables. Til markedspladskunderne vil Meta stadig tilbyde gratis outfits.

Kjole X planer at lancere nye modekollektioner til Meta hver måned, men teknologigiganten byder også uafhængige skabere velkommen til at tjene penge på deres designs. DressX tilbyder allerede denne funktion på sin egen markedsplads.

“Mode er et universelt visuelt sprog, og vi er beærede over at give folk mulighed for at skabe avatarer på Metas platforme med uendelige muligheder for at udtrykke sig i den digitale verden,” DressX sagde.

DressX udvider sig hurtigt i Metaverse-rummet. Det digitale modemærke har for nylig indgået et samarbejde med Jason Wu for at frigive Michelle Obamas boldkjole som en NFT. Det har også arbejdet sammen med det populære fast fashion brand Bershka for at skabe en digital tøjkollektion og udgivet et fald i Roblox gaming Metaverse, der allerede sælger over 38.000 smykker. Derudover blev DressX vist på forsiden af ​​modemagasinet L’Officiel i et Metaverse-nummer.

🔥 Anbefalede:  Download GTA 5 Mod APK til Android

Læs relaterede indlæg: