DressX samarbejder med Warner Music Group for at skabe virtuelle merchandise

Følgende artikel hjælper dig med: DressX samarbejder med Warner Music Group for at skabe virtuelle merchandise

Digital mode multi-brand platform DressX har indgået en aftale med underholdningsgiganten Warner Music Group. Virksomhederne planlægger at frigive virtuelt merchandise rettet mod musikfans.

Ifølge en udmelding, vil DressX udvikle digital merch i samarbejde med WMGs kunstnere. De virtuelle modelinjer vil omfatte 3D og augmented reality sweatshirts og t-shirts, som fans kan samle og dele via Snapchat og Instagram.

Kjole X

Oana Ruxandra, Chief Digital Officer hos WMG, mener, at virtuel merch er fremtiden for digital mode, da musikentusiaster ønsker at repræsentere både deres fysiske og digitale jeg. Heldigvis repræsenterer Warner Music Group og dets datterselskaber mange store kunstnere: Coldplay, Madonna, Dua Lipa og Cardi B, for blot at nævne nogle få. Virksomhederne har dog ikke delt detaljer eller berømtheder, der skal præsenteres i de kommende drops.

“Digital merch og swag fra musikere vil helt sikkert være en del af fans digitale garderober, og det er dejligt at se, at flere og flere interessenter tror på dette nye domæne, der allerede ændrer modeindustrien i et omfang. Hver dag kommer vi tættere på vores mål om at give et meta-skab til enhver person i verden, og gøre mode tilgængelig for alle gennem innovation og teknologi.”

sagde DressX-grundlæggerne Natalia Modenova og Daria Shapovalova.

Ud over partnerskabet vil Warner Music Group investere et ikke oplyst beløb i DressX.

WMG fortsætter med at introducere web3-projekter. Tidligere på måneden gik virksomheden sammen med Polygon blockchain og LGND Music for at udvikle “Virtual Vinyl” NFT’er. I september annoncerede det samarbejdet med NFT-markedspladsen OpenSea for at udvide web3-mulighederne for kunstnere og deres fans.

🔥 Anbefalede:  Sådan finder du søgeord, som Amazon anbefaler, du bruger til PPC