DressX samarbejder med Dundas for at bringe mærkets luksustøj til Roblox

Følgende artikel hjælper dig med: DressX samarbejder med Dundas for at bringe mærkets luksustøj til Roblox

DressX samarbejder med Dundas for at bringe mærkets luksustøj til Roblox

Multibrand digital modemarkedsplads DressX samarbejder med det luksuriøse modemærke Dundas for at bringe sit design til den virtuelle verden af ​​Roblox.

DressX og Dundas’ “Party Drop”-kollektion omfatter fem modeartikler udviklet med Roblox’ Layered Clothing-teknologi. Denne innovative teknologi driver realistisk og inkluderende 3D-tøj, som kan passe til enhver avatars kropstype.

Designene henter inspiration fra feststemninger og kendislooks. For eksempel ligner en af ​​de virtuelle kjoler Beyonces Grammy Awards 2017 outfit. Roblox-kollektionen har endda en “Queen Bey Gold Crown”, som matcher den gyldne kjole. Kollektionen byder også på en metavers-klar pyntet kjole og en 90’er Barbie-stil pink minikjole. Ud over festlooksene udviklede Dundas og DressX to logo-udsmykkede merchandise-genstande, en sweatshirt og en sort kasket.

Virtuelle fashionistaer kan nu købe varerne i Roblox Avatar butik. Metaversets besøgende kan bære brikkerne på tværs af alle oplevelser fra platformen.

“Vores hovedmål er at udnytte de nye muligheder, digital mode giver industrien og hjælpe Metaverse-generationen med at blive kreativ iført nogle af de mest genkendelige berømthedslooks, der er blevet digitale. Med den utrolige mængde opmærksomhed og efterspørgsel, vi har set fra vores tidligere drop, er vi meget glade for at modtage fællesskabets svar på vores nye Party Drop, som vi omhyggeligt har forberedt med DRESSX,”

sagde grundlæggerne af Dundas, Peter Dundas og Evangelo Bousis.

Dundas blev etableret af Peter Dundas og Evangelo Bousis i 2017 og er åben for innovation og risici. Mærket har specialiseret sig i røde løber-looks og har flere butikker i Los Angeles, Miami, New York, Mykonos, Dallas og andre steder.

🔥 Anbefalede:  10 tips til at gøre din indholdsmarkedsføring mere produktiv og effektfuld

Det er ikke første gang, Peter Dundas og Evangelo Bousis samarbejder med DressX. I september 2022 frigav de kreative Det store spil samling, som bestod af fire NFT-kunstværker.

I december 2022 samarbejdede DressX med Inditex’s mærke Bershka for at frigive en AR-tøjkollektion til jul. Inden da samarbejdede den digitale modeplatform med det amerikanske firma GAP om at udvikle metaverse-klare hættetrøjer.

Læs mere om digital mode: