DressX og Jason Wu frigiver Michelle Obamas kjole NFT

Følgende artikel hjælper dig med: DressX og Jason Wu frigiver Michelle Obamas kjole NFT

DressX samarbejder med det amerikanske modemærke Jason Wu for at frigive Michelle Obamas Inaugural Ball-kjole som en NFT.

Jason Wu designede “The Dream”-kjolen til førstedamen Michelle Obamas indvielsesbal i 2009. Kjolen er lavet af elfenben silke chiffon og pyntet med organza blomster, krystaller og sølvtrådsbroderier og er i øjeblikket udstillet på The National Museum of American History i Washington, DC.

Enkeltpersoner kan deltage i byder for AR-versionen af ​​kjolen på DressX-hjemmesiden indtil den 10. august. Minimumsbuddet er 8,5 ETH (ca. $9.200 i skrivende stund).

Sammen med den eksklusive 1/1 NFT vil indehaveren modtage 4k animerede kunstværker og 4k render stillbilleder af kjolen. Ejeren vil være i stand til at bære kjolen digitalt – ligesom andre DressX-outfits.

Vinderen får to billetter til Jason Wu-showet ved New York Fashion Week den 10. september, med mulighed for at få adgang til backstage og møde designeren.

“Mode udvikler sig og ændrer sig altid, og som modedesigner udvikler jeg mig med den,” siger Jason Wu.

DressX er den største augmented reality tøj multi-brand butik. Opstarten har allerede indgået et samarbejde med Bershka, L’Officiel, American Eagle Outfitters og andre store modevirksomheder.

Blandt andre modemærker, der for nylig trådte ind på Web3-området, er Prada, Balenciaga og Thom Browne. Virksomhederne udvikler digitale outfits til Mark Zuckerbergs Meta Avatar Store.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Pinko træder ind i metaverset med en taske NFT kollektion