Dookey Dash Key solgt til 1000 ETH, indskrevet tolvfoldede NFT’er – Yuga Labs i overskrifter

Følgende artikel hjælper dig med: Dookey Dash Key solgt til 1000 ETH, indskrevet tolvfoldede NFT’er – Yuga Labs i overskrifter

NFT Market er ikke i sin bedste form, med google-søgning, der er gået ned i månedsvis, men en af ​​dets tiltag – Yuga Labs, sprænger fra alle cylindre i denne uge. Yuga Labs er uden tvivl en stor aktør i NFT-området, efter at have gennemført adskillige højprofilerede aftaler og sat rekorder med hensyn til pris og volumen.

Dookey Dash Key solgt til 1000 ETH, indskrevet tolvfoldede NFT'er - Yuga Labs i overskrifter

Yuga Labs er firmaet bag Bored Ape Yacht Club (BAYC) økosystemet, og ejere af CryptoPunks og Meebits IP’er har altid mediebevågenhed, med deres BAKC logo påstået tyveri, der udløste kontroversiel debat i sidste uge, vender tilbage på den positive note.

En Twitch-udsender sælger Dookey Dash-nøglen NFT for 1.000 ETH.

Den person, der vandt i Golden Key NFT-konkurrencen efter at have haft den bedste præstation i Dookey Dash-spillet forbundet til BAYC-platformen, har disponeret over tokenet for 1.000 Ether, hvilket er over 1,6 millioner dollars.

Den 16. februar blev Kyle Jackson, som almindeligvis omtales som Mongraal online, tildelt en nøgle efter at have opnået 928.522 point i den Yuga Labs-sponsorerede Dookey Dash-turnering.

Den 27. februar afslørede Mongraal, at han havde arrangeret at overdrage nøglen til Adam Weitsman, ejeren af ​​BAYC NFT og administrerende direktør for Upstate Shredding, et skrot-nedskæringsfirma.

Jeg har sagt ja til at sælge nøglen for 1000 ETH til @AdamWeitsman. Super flink fyr og begejstret, at salget gik igennem med ham.

En særlig tak til @yugalabs for at være vært for en utrolig konkurrence. Jeg ser frem til at konkurrere i fremtidige begivenheder. Royalties vil blive betalt fuldt ud.
1/2

— Mongraal (@Mongraal) 27. februar 2023

Hemmeligheden bag, hvad Yuga Labs har, er gemt bag Den Gyldne Nøgle, selvom det, der ligger hinsides, endnu ikke er blevet afsløret.

TwelveFold af Yuga Labs på Bitcoin

Den 28. februar gjorde Yuga Labs det kendt via Twitter, at de ville tilbyde 300 tokeniserede computergenererede kunstværker til auktion som en del af TwelveFold-samlingen. Salget finder sted i de kommende dage.

Yuga Labs diskuteret i et blogindlæg principperne, der ligger til grund for samlingen, som er knyttet til matematik, tid og Bitcoin-blockchain, ved hjælp af Ordinals-protokollen.

TwelveFold-kunstsystemet er lokaliseret omkring et 12×12-gitter og beskrives som en visuel allegori til kortlægning af Bitcoin blockchain-data, som pr. posten;

Yuga Labs udnytter den nuværende hype omkring Bitcoin NFT’er, almindeligvis kendt som Ordinals. Ordinals-protokollen er ansvarlig for at fordoble Bitcoin-transaktionsgebyrerne og beløb sig allerede til en million dollars i optjente gebyrer for Bitcoin-minearbejdere.

  • Yuga Labs, studiet bag blue-chip NFT-kollektionen Bored Ape Yacht Club, er blevet anklaget for at stjæle logoet fra BORED Ape Kennel Club fra en tegnebog til børn. Logoet er en tæt genskabelse af en ulve-kranie-tegneguide, som blev udgivet af “Easy Drawing Guides” den 5. april 2021. Yuga Labs påførte et varemærke på kraniebilledet, som ikke tilhørte dem, men guideudgiveren bemærkede, at kranietegningen var beskyttet under bogens vilkår og betingelser, og Yuga Labs havde ikke en licens eller tilladelse til at bruge den til logoet.

Læs flere relaterede artikler:

🔥 Anbefalede:  JLab JBuds Air Pro sænker prisen på BT Multipoint til $60