Doodles sigter mod at blive en mediefranchise, siger, at det ikke længere er et NFT-projekt

Følgende artikel hjælper dig med: Doodles sigter mod at blive en mediefranchise, siger, at det ikke længere er et NFT-projekt

Doodles sigter mod at blive en mediefranchise, siger, at det ikke længere er et NFT-projekt

Blue-chip NFT-projektet Doodles sigter mod at blive en førende mediefranchise og siger, at mærket ikke længere er et “NFT-projekt.” Nyheden blev delt af Doodles’ medstifter Poopie på projektets Discord-server. Hans kommentar var faktisk et svar på et af brugernes spørgsmål, der ønskede at sælge alle sine Doodle NFT’er.

Doodles Discord server

Det er værd at bemærke, at tidligere på måneden Doodles indirekte anført at virksomheden planlægger at blive en mediefranchise:

“Vi stræber efter at bygge en af ​​de største underholdnings- og livsstilsoplevelser i verden, og vores samfund og deres samleobjekter vil være forbundet med det hele.”

Virksomheden gav dog ikke yderligere “vi er ikke et NFT-projekt”-udsagn på sin Twitter-side. Faktisk har Doodles i de sidste tre dage promoveret en mint af sin nye NFT-kollektion kaldet “Gold Socks”.

Guld sokker!?

Sikre dig en komplet sokkesamling – 1 af hver af de 12 typer – senest den 30. marts kl. 12 ET

Hvis du gør? Vi giver dig et par guldsokker

Hvor mange fulde samlinger KAN der være? Mellem 29 og 158. At finde holo🧦 er nøglen

OFFICIELT LINK: https://t.co/jW8xuKOpNH pic.twitter.com/XYugmdNjV1

— doodles (@doodles) 15. marts 2023

Doodles er oprindeligt en NFT-samling af 10.000 farverige generative kunstværker. Den blev lanceret i oktober 2021 af Evan Keast, Scott Martin og Jordan Castro.

Efter indsamlingens succes udgav virksomheden flere projekter. Tidligere på måneden præsenterede mærket et “Doodleverse”-kort, der viser alle dets aspekter og produkter: Doodles 2, Genesis Box, Dooplicator, Space Doodles, Doodlebank og de kommende Doodles Records og The Stoodio.

Det er værd at bemærke, at Doodles i juni 2022 modtog $54 millioner fra Alexis Ohanians VC-firma Seven Seven Six. Investeringen skulle gå til udviklingen af ​​et globalt web3-underholdningsmærke. Så Poopies Discord-kommentar bekræfter det faktum, at Doodles sigter mod at blive en velkendt mediefranchise.

Læs mere om Doodles:

🔥 Anbefalede:  Highster Mobile Review 2023: Is It Legit? Er det en fidus?