Dolce&Gabbana, inBetweeners og UNXD afslører “Drip” NFT-kollektionen

Følgende artikel hjælper dig med: Dolce&Gabbana, inBetweeners og UNXD afslører “Drip” NFT-kollektionen

Det italienske luksusmærke Dolce&Gabbana samarbejder med NFT-projektet iBetweeners og den modefokuserede NFT-markedsplads UNXD for at lancere “Drip Collection.”

inBetweeners er en samling af 10.777 håndtegnede bjørne skabt af den italienske grafiker GianPiero. Den visuelle kreative har samarbejdet med Dolce&Gabbana i et stykke tid; for eksempel skabte han designs i mærkets SS’22 dametøjskollektion tidligere i år.

Den kommende Drip-kollektion vil omfatte 2.000 NFT-kunstværker af GianPiero. Hvert billede viser en bjørn klædt i D&G-tøj og tilbehør. Den bedste del af udgivelsen er, at hvert ikke-fungibelt token er understøttet af en fysisk genstand fra mærkets hvælving. Så fra 2023 vil NFT-indehavere have mulighed for at indløse deres tokens til Dolce&Gabbanas IRL-modestykker.

Ejere vil modtage et af de 21 modeartikler tegnet på deres bjørne, fra hættetrøjer og jakker til rygsække og kasketter. Derudover vil mærkets fans modtage autentificerede fysisk signerede print, der svarer til de kunstværker, som de ejer.

Drip Collection går live den 13. december kl. 15:00 EST, eksklusivt på OpenSea-markedspladsen. Priserne vil blive annonceret under nedsættelsen.

Den kollaborative NFT-kollektion er ikke Dominico og Stefanos første skridt ind i web3-rummet. I april i år udgav designerduoen 3.786 DGFfamilieæsker NFT’er i samarbejde med UNXD. Poletterne fungerer som et niveaudelt medlemskab af brandets univers og giver indehavere adgang til digitale og fysiske privilegier. I juni præsenterede Dolce&Gabbana også D&G Genesis nidelte NFT-kollektion i The Decentral Art Pavillion.

🔥 Anbefalede:  Sådan skjuler du følgere og følger på Instagram 2023 (3 måder at gøre det på)