Dogecoin-udviklere introducerer Dogechain | Metaverse Post

Følgende artikel hjælper dig med: Dogecoin-udviklere introducerer Dogechain | Metaverse Post

billede af @sockur

Memecoin kryptovaluta Dogecoin introducerer Dogechain – en blockchain til NFT’er, DeFi og spil. Da Doge ikke selv understøtter kryptoapplikationer, har holdet bag besluttet at ændre det.

Den nye blockchain bringer en række frynsegoder til Dogecoin-indehavere. For eksempel kan enkeltpersoner nu betale gasgebyrer med $DOGE. Dette giver brugerne mulighed for endelig at bruge kryptovalutaen og ikke bare holde den. Mere end det, hævder udviklerne Dogechain at være meget hurtig og gebyrerne at være relativt lave.

Dogechain hvidbog

Derudover vil skaberne introducere $DC, det oprindelige token fra Dogechain. $DC vil give fællesskabsmedlemmer adgang til eksklusive “Kun for holdere”-fordele og frynsegoder og lade brugere deltage i bevis for forvaltning af indsatser.

Doge-holdet vil sende millioner af tokens til Doge-indehavere senere på året. Desuden planlægger udviklerne at gøre $DC til det fremtidige “go-to-token” for decentraliserede applikationer, smarte kontrakter og brændstoftransaktioner.

“Dogechain er en ny blockchain, der er bygget og designet til at være fællesskabsdrevet. Ingen VC’er, ingen store løfter, som vi ikke kan holde, såsom 1 billion transaktioner pr. sekund drevet af en verdensforandrende konsensusalgoritme. Vi er et ærligt projekt, der simpelthen søger at bringe blockchain-applikationer til Dogecoin-fællesskabet,”

oplyser projektets hjemmeside.

I skrivende stund er prisen på Dogecoin er $0,08391 USD. Tokenprisen steg efter introduktionen af ​​Dogechain den 1. august. Nogle brugere er dog stadig skeptiske over for meme-valutaen – kun tiden vil vise, om udviklernes træk vil bringe Dogecoin status som en seriøs kryptovaluta.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Den internationale lufthavn i Bengaluru trykker på Polygon, Intel og Amazon for at lancere den første metaverse lufthavn nogensinde