Disneys udvidelse til Web3: planlægger at ansætte en virksomhedsadvokat til NFT’er og metaverse

Følgende artikel hjælper dig med: Disneys udvidelse til Web3: planlægger at ansætte en virksomhedsadvokat til NFT’er og metaverse

disney metaverse

Walt Disney Company søger efter en virksomhedsadvokat til at håndtere juridiske spørgsmål for det nye område af virksomheden – “Emerging technologys”, som omfatter metaverse, NFT’er og DeFi.

Det største underholdningskonglomerat i verden anførte stillingsopslaget på fredag. Corporate Transactions Group, inden for den juridiske afdeling, får en ny erfaren professionel til at uddybe virksomhedens rejse ind i Web3.

Jobopslaget specificerer, at advokaten vil yde “juridisk rådgivning og støtte til globale NFT-produkter” til alle Disney-relaterede samarbejder, herunder Disney Parker og produkter.

Andre jobansvar omfatter at udføre due diligence for blockchain-projekter og udarbejde kontraktaftaler. Advokaten vil yde juridisk rådgivning til Disneys team om alt NFT og krypto, samt evaluere værdipapirretlige spørgsmål vedrørende salg og promovering af NFT-projekter.

Den ideelle kandidat vil have fem til otte års erfaring med at administrere virksomhedstransaktioner i et stort multinationalt advokatfirma. De skal have stærke kommunikations- og ledelsesevner samt være organiserede og detaljeorienterede.

Erfaring i Web3-området er et must. En grad fra en juraskole og en gyldig licens til at praktisere er også obligatoriske. Advokaten vil være i stand til at have en hybrid arbejdsplan, hvilket betyder, at en del af hans arbejdstid vil være på kontoret i Burbank, Californien.

Jobannoncen signalerer Disneys tro på fremtiden for Web3. Sidste år begyndte virksomheden at eksperimentere med NFT’er og bevæger sig nu til metaverset.

Forordninger er kun et spørgsmål om tid, før de kommer, så store virksomheder skal have juridiske teams med speciale i Web3.

I juni blev den tidligere Apple-direktør Mike Bozom udnævnt til ansvarlig for Disneys metaverse-strategi. Disney betragter metaverset som “Next Generation Storytelling Creative Experiences at Disney.”

🔥 Anbefalede:  Regeringen har lanceret 'Chunauti' for at invitere startups til at udvikle løsninger på problemer midt i pandemi

Læs relaterede indlæg: