Disney+ får et annonceunderstøttet niveau i 2023

Følgende artikel hjælper dig med: Disney+ får et annonceunderstøttet niveau i 2022

Disney+ vil lancere et annonceunderstøttet niveau, der ville gøre streamingtjenesten mere overkommelig, ifølge Kareem Daniel, formand for Disney Media and Entertainment Distribution, i en erklæring til The Hollywood Reporter.

“At udvide adgangen til Disney+ til et bredere publikum til en lavere pris er en gevinst for alle – forbrugere, annoncører og vores historiefortællere,” sagde Daniel. “Flere forbrugere vil kunne få adgang til vores fantastiske indhold. Annoncører vil være i stand til at nå ud til et bredere publikum, og vores historiefortællere vil være i stand til at dele deres utrolige arbejde med flere fans og familier.”

Kort efter vi havde offentliggjort denne historie, bekræftede Disney sine planer i et blogindlæg.

Der er endnu ikke fastsat nogen pris på det nye niveau, men det forventes at blive lanceret i USA i 2022 med en international udrulning i 2023. Når Disney gør det nye annonceunderstøttede niveau tilgængeligt, vil det tilslutte sig tjenester som Hulu, Discovery+, Peacock og HBO Max, som også tilbyder annonceunderstøttede abonnementer. Disneys største rivaler, Netflix, Amazon Prime Video og Apple TV+, har ikke annonceunderstøttede muligheder.

I øjeblikket koster Disney+ $8 om måneden eller $80 om året. Disney+ er dog ikke Disneys eneste streamingtjeneste. Efter opkøbet af 21st Century Fox kontrollerer Disney også Hulu, og det tilbyder det sportsfokuserede ESPN+. For $14 kan du få et bundt, der inkluderer alle tre tjenester, hvilket sparer dig $5 om måneden.

Disney+ er vokset hurtigt siden lanceringen i november 2019 og har nu mere end 42 millioner medlemmer i USA og Canada og 129 millioner abonnenter på verdensplan, ifølge Statista. Og selvom Netflix stadig har den største pulje af abonnenter (75 millioner i USA og Canada og 221 millioner på verdensplan), er vækstraten aftagende, hvilket får nogle analytikere til at forudsige, at Disney+ faktisk vil overstige Netflix’ samlede antal abonnenter engang i 2025. Tjenestens nye annonceunderstøttede niveau vil sandsynligvis fremskynde denne tidslinje, når den lanceres.

🔥 Anbefalede:  13 bedste telefonsporingsapp uden tilladelse i 2023 (GRATIS & Premium)