Discord begynder eksperimenter med AI-funktioner, lancerer AI Incubator

Følgende artikel hjælper dig med: Discord begynder eksperimenter med AI-funktioner, lancerer AI Incubator

Discord begynder eksperimenter med AI-funktioner, lancerer AI Incubator

Discord lancerer en række AI-funktioner på et begrænset antal servere, begyndende med sin chatbot Clyde, som vil integrere OpenAIs ChatGPT-teknologi.

Clyde er en eksisterende Discord-bot, der reagerer på skråstreg-kommandoer eller DM-brugere, hvis de har lavet en fejl. Nu med ChatGPT-opgraderingen vil botten nu være i stand til at besvare spørgsmål og have udvidede samtaler med brugere. Chatbotten kan også anbefale afspilningslister og sende GIF’er og emojis. Brugere kan vælge at fravælge brugen af ​​chatbotten.

Nogle Discord-brugere tog ikke godt imod nyheden om chat-appens AI-integration, måske i mistanke om, at chatbotten ville indsamle deres data til brug.

Har du overhovedet læst artiklen? Du kan enten vælge ikke at bruge det, og det vil ikke indsamle data, eller du kan bare deaktivere funktionen helt.

— MinerSkills (@Minec100) 10. marts 2023

Tager til Twitter for at give udtryk for deres utilfredshed, nogle anklagede Discord for at opdatere sine servicevilkår for at “krænke brugerens privatliv ved at optage og gemme VC’er, skærmdelinger, streams, VC-chats.” I dets Fortrolighedspolitik, oplyste Discord, at det indsamler oplysninger givet til dem, herunder indhold, som brugere opretter. Dens Servicevilkår angive, at ved at bruge Discord giver brugerne appen licensen til at bruge deres indhold.

Anjney Midha, Discords VP for Platform Ecosystem, skrev i et blogindlæg, at OpenAI “må ikke bruge Discord-brugerdata til at træne sine generelle modeller”, og at Discord har “sikret, at Clyde ikke optager, gemmer eller bruger nogen tale- eller videoopkaldsdata fra brugere.”

Et eksperiment, der begyndte i et begrænset antal servere den 9. marts, er Automod AI, en kunstig intelligens-version af Automod. AutoMod blev introduceret sidste år og har allerede blokeret mere end 45 millioner uønskede beskeder fra servere. Ved at bruge OpenAI-teknologi og trænet på store sprogmodeller kan AutoMod AI finde og advare moderatoren, når serverreglerne er blevet brudt baseret på konteksten af ​​samtalen.

Fra næste uge vil et begrænset antal Discord-servere være i stand til at teste Conversation Summaries. Funktionen kan samle strømme af beskeder i emner, så brugerne hurtigt kan følge med i samtaler, der er fortsat, mens de var væk.

Der er også open source Avatar Remix, som giver venner mulighed for at remixe hinandens avatarer ved hjælp af generative billedmodeller. Fra i dag kan udviklere finde Avatar Remix-kode på Github og forgrene koden på nye måder. Derudover udforsker Discord en tavle med en AI-drevet tekst-til-billede-generator, der gør det muligt for brugere at samarbejde om et delt visuelt rum.

Udover annonceringen af ​​AI-eksperimenterne har Discord også annonceret, at det lancerer en AI-inkubator som en del af sin økosystemfond på 5 millioner dollars. Inkubatoren vil give kontante tilskud til udviklere, der ønsker at bygge kunstig intelligens på Discord. Deltagerne vil også være berettiget til adgang til kontortid med Discord-udviklingsteams, cloud compute-kreditter til produktopbygning og prototyping og tidlig adgang til Discord-platformsfunktioner.

Discord er vært for en række AI-fællesskaber, inklusive Midjourney, som har mere end 13 millioner medlemmer på sin server, hvor dens AI-billedgenerator kan tilgås.

Læs mere:

🔥 Anbefalede:  6 Almindelige problemer med Auto-GPT-installation og hvordan man løser dem