Digital Asset, Deloitte, Microsoft og Goldman Sachs blandt store virksomheder, der planlægger at lancere Blockchain-netværk til institutionelle aktiver

Følgende artikel hjælper dig med: Digital Asset, Deloitte, Microsoft og Goldman Sachs blandt store virksomheder, der planlægger at lancere Blockchain-netværk til institutionelle aktiver

Digital Asset, Deloitte, Microsoft og Goldman Sachs blandt store virksomheder, der planlægger at lancere Blockchain-netværk til institutionelle aktiver

Blockchain-teknologivirksomheden Digital Asset og store globale firmaer har annonceret deres planer om at lancere Canton Network, et privatlivsaktiveret interoperabelt blockchain-netværk designet til institutionelle aktiver og finansielle markedsdeltagere.

Ifølge pressemeddelelsen bruger firmaer, herunder BNP Paribas, Deutsche Börse Group, EquiLend og Goldman Sachs, blandt andre allerede Canton. Branchepartnere i netværket omfatter Capgemini, Deloitte, IntellectEU, Microsoft og Umbrage.

Canton Network vil levere en decentraliseret infrastruktur, der forbinder uafhængige applikationer bygget med Daml, Digital Assets smart-contract-sprog. Det vil skabe et “netværk af netværk”, der gør det muligt for forskellige finansielle systemer at arbejde lettere sammen, selvom de ikke oprindeligt var designet til at gøre det.

For at opnå dette skal der være stærke regler omkring privatliv og sikkerhed samt måder at kontrollere adgangen til disse systemers data og funktionalitet på. Dette er især vigtigt i regulerede brancher som finans, der har strenge regler for, hvordan data kan deles, og hvem der kan få adgang til dem.

Canton Network gør det muligt for finansielle institutioner nemt at synkronisere aktiver, data og kontanter på tværs af forskellige applikationer. Dette åbner muligheder for, at finansielle institutioner kan tilbyde nye og innovative produkter til deres kunder, samtidig med at de forbedrer deres effektivitet og risikostyringsevner.

For eksempel gør netværket det muligt for digitale obligationer og betalinger at blive kombineret til en enkelt transaktion, selvom de styres af forskellige applikationer. Digitale aktiver kan også bruges som sikkerhed i finansielle transaktioner ved at knytte dem til repo- eller gearede låneansøgninger.

🔥 Anbefalede:  WhatsApp tilføjer nye privatlivsfunktioner, som alle bør begynde at bruge

“Vi er stolte af at være en stiftende deltager af Canton Network. For første gang kan finansielle institutioner realisere de fulde fordele ved et globalt blockchain-netværk, mens de opererer inden for de regulatoriske værn, der sikrer et sikkert, sundt og retfærdigt finansielt system. Dette er et vigtigt skridt fremad for blockchain-området. Vi ser frem til at hjælpe denne stiftende gruppe af netværksoperatører og brugere med at bygge og forbinde applikationer til Canton Network,” sagde Yuval Rooz, medstifter og CEO hos Digital Asset.

Netværket kan forbinde blockchain-løsninger, såsom Deutsche Börse Groups D7 post-trade platform og Goldman Sachs’ GS DAP™, samtidig med at privatlivets fred og tilladelser bevares. Canton Network-deltagere vil begynde at teste interoperabilitetskapaciteter på tværs af forskellige applikationer og use cases i juli.

Læs mere: