Dette Pixel Watch 2-læk har netop gjort det til 2023-smartwatchet, jeg kan ikke vente på

Følgende artikel hjælper dig med: Dette Pixel Watch 2-læk har netop gjort det til 2023-smartwatchet, jeg kan ikke vente på

Andy Boxall/Digital Trends

Googles første forsøg på smartwatch-økosystemet var Pixel Watch, som serverede fin hardware og givende software gift med en overvældende batterilevetid og nogle manglende sundhedssporingsfunktioner. Det ser ud til, at Google vil løse alle de forbandende svagheder i ét hug senere på året med Pixel Watch 2.

Ifølge 9to5Google skifter Google væk fra Samsungs Exynos-processor monteret inde i Pixel Watch. I stedet køber virksomheden Qualcomms W5-serie flagskibs smartwatch-chip til andengenerations Pixel Watch. Det er gode nyheder – ikke kun for Pixel Watch-arven, men også for hele økosystemet.

Snapdragon W5 og dens Plus-version, der blev annonceret i juli sidste år, er baseret på 4nm-fremstillingsprocessen sammenlignet med den 10nm-baserede Exynos-chip inde i Pixel Watch. Det er et kæmpe spring, som teoretisk set lover dramatisk forbedret rå ildkraft og øget energieffektivitet.

Qualcomm siger, at sammenlignet med sit eget Snapdragon 4100+ smartwatch-silicium tilbyder W5-familien et 2x boost i ydeevne og serverer også ekstramateriale som altid sansende sundhedsbevidsthedstricks, omgivende funktioner med lavt strømforbrug og tillader en mindre enheds fodaftryk.

Plus, hele pakken leveres også med en co-processor for at fjerne mindre krævende eller specialiserede opgaver fra hovedprocessoren. Mens mere grynt under motorhjelmen altid er velkommen, er delen om energieffektivitet mere lovende. Qualcomm har lovet et 50% spring i generation-over-generation batterilevetid med Snapdragon W5-serien.

Andy Boxall/Digital Trends / Digital Trends

Pixel Watch har forbedret batterilevetiden en smule med software-side-optimeringer, men det kan stadig næsten ikke holde over en dag med kontinuerlig sporing, GPS aktiveret og søvnovervågning aktiveret. Det Snapdragon W5+ Gen 1-baserede Mobvoi TicWatch Pro 5 knuser absolut Pixel Watch, hvor min kollega Andy Boxall rapporterer op til fire dages batterilevetid med et lignende brugsmønster.

🔥 Anbefalede:  Samsungs 43-tommer mini-LED-skærm ser fantastisk ud - hvis dit skrivebord kan klare det

Nu ville det være uklogt at kreditere alle disse forbedringer til Snapdragon silicium indeni, men det er svært at afvise den store forskel mellem de to smartwatches baseret på den samme Wear OS-platform.

Det ville være interessant at se, hvordan Google udnytter det langt overlegne. I det mindste på papiret skulle Snapdragon W5-seriens chip inde i Pixel Watch 2 endelig levere et smartur, der virkelig kan gå tå-til-tå med Apple Watch.

Dette lover godt for hele Wear OS-økosystemet

Andy Boxall/Digital Trends

Wear OS forblev haltende i årevis, og det var først efter Tizen OS-fusionen med Samsung for omkring to år siden, at udviklingen virkelig tog fart. Med den kommende Wear OS 4-opdatering har Google annonceret ikke kun en række nye funktioner, men også dybe ydelsesoptimeringer, der meget vel kan oversættes til forbedret batterilevetid.

Men der er en anden fordel ved, at Snapdragon W5 kommer til Pixel Watch 2. Bortset fra Samsung er der ikke noget almindeligt smartwatch-mærke i Wear OS-økosystemet. Folk som Fossil og Mobvoi har været loyale over for Snapdragon-silicium i årevis, og snart vil Google også slutte sig til den liga.

Nu er Google skaberen af ​​Wear OS, og det kommer kun naturligt, at med Pixel Watch 2 vil fokus for tuning af Wear OS flytte mere mod Qualcomm end outliers som Exynos. Med enkle ord vil Googles arbejde med Wear OS med en Snapdragon-chip som testseng naturligvis hjælpe alle andre smartwatch-mærker, der har indgået en aftale med Qualcomm.

Andy Boxall/Digital Trends

Ja, Pixel-familien slår ikke rigtig op på markedet med bombastisk salg. Men mere end blot en hardwarebestræbelse, der kæmper for at få fat i overskud, har Pixel-familien altid fungeret som testbedet for at fremvise det bedste af Googles hardware – det være sig Android eller i øjeblikket Wear OS.

🔥 Anbefalede:  En begyndervejledning til LinkedIn-virksomhedssider i 2023

Jeg kan ikke vente med at se, hvilke praktiske forbedringer der kommer med Pixel Watch 2, og hvordan det kunne tjene som skabelon til at lave endnu bedre Wear OS-hardware fra partnermærker. Samsung, ja, det ser ud til, at den kommende Galaxy Watch 6-serie vil holde sig til en ny Exynos-proces i stedet for at omfavne Qualcomm – på trods af at det gør det med Snapdragon-tilgangen til Galaxy S23-seriens telefoner.

Google vil også udfylde funktionskløften

Andy Boxall/Digital Trends

I vores anmeldelse af Pixel Watch klassificerede vi Pixel Watch som en “relativt simpel fitnesstracker.” Den gik glip af tricks som temperaturføling, kropssammensætningsanalyse, et system til registrering af unormal puls og nogle mærkelige faldgruber til aktivitetssporing.

Samlet set gjorde Google ikke rigtig indsats for at gøre det til en iøjnefaldende fitnessledsager, på trods af at de opkrævede flotte $350 for det. Men det ser ud til, at Google er klar til at råde bod på sin anden smartwatch-udflugt. 9to5Google-rapporten nævner, at Google låner sensorarrayet fra Fitbit Sense 2 smartwatch fra Fitbit, et firma, som Google ejer.

Forudsat at rapporten viser sig at være sand, kigger vi på en elektrisk sensor til måling af hudledningsevne (cEDA) til stressdetektion på Pixel Watch 2 sammen med en hudtemperatursensor på håndleddet. Vi ved ikke, om Google vil tilføje et næste generations biosensing-modul til Pixel Watch 2.

Med hensyn til funktioner kan du blandt andet forvente sporing af kroppens respons hele dagen, forbedret søvnprofilering, pulsvariabilitet, logning af hudtemperaturer, notifikationer om høj og lav puls, detaljer om aktive zone og score for træningsparathed.

Retter det første Pixel Watchs fejl

Andy Boxall/Digital Trends

“Der er ingen undskyldning for Pixel Watchs mange ulemper,” siger vores anmeldelse af Pixel Watch og tilføjer, at Google “ikke lykkedes med at gøre Apple Watch til Android-verdenen.” Selv måneder efter lanceringen har Google ikke rigtig taget fat på de glorværdige faldgruber, hvoraf nogle er knyttet til den iboende hardware og ikke kan løses med softwareopdateringer.

🔥 Anbefalede:  Sådan løser du det gabende færdighedsgab i AI/ML-sektorer

Plus, det hjælper bestemt ikke, at mere dygtige rivaler, der også tilbyder et bedre tilbud til en lavere udbudspris, allerede er derude. Det er bare patetisk, at købere skal betale en præmie for at leve med en oplevelse, der ikke er lige så god. Men hey, dette er trods alt en Pixel, og hvor er arven sjovt, hvis Google ikke bomber og derefter udstikker en korrigerende kurs?

Alt i alt, baseret på lækager, tegner Pixel Watch 2 sig til at være det Wear OS-smartwatch, som Google skulle have lavet i første forsøg. Jeg vil være mere end glad for at overtage det nuværende design – og til det samme premium-pris – hvis Google foretager de håndgribelige ændringer under motorhjelmen og leverer en bedre smartwatch-pakke senere i år.