Det næste skridt for mode i metaverset: digitale avatarer af virkelige modeller

Følgende artikel hjælper dig med: Det næste skridt for mode i metaverset: digitale avatarer af virkelige modeller

metavers modeAvatarer af tvillingemodellerne Hope og Grace Fly. Kilde: Photogenics

Det er ingen nyhed, at NFT’er og metaverset er ved at blive en stor del af modeindustrien, med berømte mærker, mærker og designere, der slutter sig til den virtuelle verden for digital eksperimentering. Efterhånden som den metaverse modeindustri fortsætter med at udvide og tiltrække nye målgrupper, åbner den en ny karrierevej for modeller og nye måder for mærker til at udvide deres forretninger. Det næste skridt for branchen er virtuelle modeller og avatarer inspireret af virkelige modeller.

Photogenics, det LA-baserede kunstdrevne modelbureau grundlagt af den tidligere model Nicole Bordeaux og Smashbox cosmetics medstiftere Dean og David Factor, har annonceret Avatar Division. Det nyeste initiativ skaber hyperrealistiske avatarer af modeller, der fungerer som “alternative egoer” af bureauets virkelige modeller.

Virksomheden har startet den første fase med 13 avatarer, inklusive Sedona Legge (stjerne i “Gucci Love”-kampagnen med Snoop Dogg), Kiddy Akita Lou (Louis Vuitton-model) og The Fly Twins (Calvin Klein-modeller). Initiativet kan hjælpe virkelige modeller med at tjene penge på deres karrierer ud over den fysiske verden. For eksempel kunne modellerne måske forlænge deres professionelle liv og arbejde i metaverset, selv når de er ældre, da avatarer ikke ældes. Desværre er landingsbanemodellens pensionsalder omkring 30 år. Også, hvis en model bliver gravid, kan de lade deres avatar være som den er og fortsætte med at modellere i det virtuelle rum.

Bordeaux sagde, at Photogenics ikke har til formål at erstatte modelfaget med metaverse avatarer, men at udvide det i den virtuelle verden og udvide modellernes karriere. Avatarerne kunne være tilgængelig til optagelser, wearables og begivenheder i metaversen. Virksomheden afslørede dog ikke præcis, hvordan modellerne ville blive betalt, eller hvordan overskuddet ville blive opdelt.

🔥 Anbefalede:  Wavemaker: AI er en væksttrend i de kommende år, "metaverset" er fiktivt

Vogue Business forklaret at “mærker betaler for at licensere avatar-modellerne til metaverse-kampagner i en given periode. Photogenics overfører en NFT med en indbygget brændeperiode, i slutningen af ​​hvilken licensbeviset udløber.”

Photogenics’ avatarer er skabt af det kreative bureau Horizon Lab (instruktør Sage Morei) og den digitale avatar-inkubator Lilium Labs (ejet af Nina Hawkins).

“Hawkins bruger en proprietær, ufærdig telefonapp til at scanne en models ansigt og gengive deres ansigtsstruktur og hudtekstur. Hun og Morei arbejder derefter med skin mesh i omkring 10 forskellige softwareprogrammer – alle tilgængelige for offentligheden – for at skabe en models digitale tvilling.”

Observatør skrev.

Morei betragtede sig også som den første officielle metaverse mandlige model og delte sin avatar på sociale medier.

Min #avatar skal officielt signeres som historiens første mandlige avatar, der er signet til et model-/talentbureau. Fremtiden er så meget vildere, end nogen af ​​os kan forestille os..

Book væk i dejlige metaverse beboere👽⚔️🌐 pic.twitter.com/bv3HtcmZLi

— Sage Morei (@sage_morei) 7. september 2022

“Fremtiden er her, og vi er nede på turen. Hold dig opdateret, efterhånden som vi fortsætter med at udvide avatar-divisionen, og efterhånden som vi udvikler og begiver os mere ind i dette rum med NFT’s, 3D-kunstneraktiveringer, metaverse-partnerskaber og muligvis spil.”

Photogenics skrev på Instagram.

Læs relaterede indlæg: