Det italienske modemærke Bulgari går ind i metaverset med Zepeto; åbner en virtuel pop-up butik

Følgende artikel hjælper dig med: Det italienske modemærke Bulgari går ind i metaverset med Zepeto; åbner en virtuel pop-up butik

Italiensk luksus modemærke Bulgari har annonceret lanceringen af ​​sin egen Metaverse, kaldet “Bulgari World.”

Bulgari

Modehuset har indgået et samarbejde med Asiens største Metaverse-platform Zepeto for at udvikle en eksklusiv Bulgari virtuel verden. Med en online pop-up butik ved navn “BVLGARI SUNSET IN JEJU”, giver platformen brugerne mulighed for at opdage brandets 2022 Resort Collection inspireret af sommerhimlen og varme gyldne farver.

Desuden har Bulgari forberedt en sjov quest, der lader brugere modtage signaturtilbehør og tøj fra B.zero1-, Divas’ Dream- og Serpenti-kollektionerne til deres avatarer.

Metaverset er ikke det eneste nye Bulgari-sted. Mærket har introduceret en ny IRL detailbutik og en café i Parnas Hotel Jeju i Sydkorea.

Oplevelsen af ​​Bulgari og Zepeto er allerede live. Den 31. august indviede virksomhederne nye lokationer med en virtuel live-begivenhed, som var vært for avataren af ​​Bulgaris globale ambassadør Blackpink Lisa. Zepeto-gæster kunne nyde begivenheden, interagere med K-pop-stjernens avatar og endda tage selfies.

Zepetos netværk tæller over 320 millioner brugere, hvilket gør platformen attraktiv for modemærker, der har til formål at udvide deres marketingstrategier til Web3. Blandt andre modehuse, der tidligere har indgået et samarbejde med Zepeto, er den Firenze-baserede Gucci, som i øjeblikket forestilles af en fan af innovation Alessandro Michele; amerikanske mærke Ralph Lauren; og det unge franske mærke Marine Serre.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  LTD.INC afslører phygital hættetrøjer skabt i samarbejde med Ape Rave Club