Det här är vad som hände med Vivo Nex S …

Vivo Nex S är definitivt en mycket innovativ mobil som har överraskat mer än en användare med sin kamera som stiger tack vare en mekanism. Men folk vill veta om denna nyhet är värdefull och hållbar genom en motståndstest. Den mest kända YouTuber som har gjort testet låter oss se att trots alla tester är Vivo Nex S resistent. Kort sagt, mobilen började skrapa på nivå 6 i testet, ganska bra med tanke på att Vivo inte nämner Gorilla Glass på sina telefoner.

Tack vare detta kan vi dra slutsatsen att glaset är mycket motståndskraftigt och glasets baksida också. Därefter testade de motståndet hos mekanismen som höjer enhetens främre kamera, och ur vår synvinkel tål den något slag, men vi kan inte säga detsamma om mobilsidan, eftersom det med ett blad kan lätt repas. Å andra sidan måste vi säga att fingeravtrycksläsare det är på skärmen under glaset och även med repor fungerar det fortfarande.

Vivo Nex S: uthållighetstest

Brännprovet var något som inte var vettigt eftersom Jag bor Nex S. Han övervann henne lätt och kittade praktiskt taget inte henne. Sedan gick de igenom ett mycket viktigt test, där många mobiler tappar skärmen. Böjprovet är en av de viktigaste, men lyckligtvis Vivo Nex S böjer sig lite men bryter inte eller förblir böjd. Kort sagt, det är en mycket slitstark telefon som har glatt överraskat oss.

Å andra sidan har vi också imponerats av den främre kameramodulen eftersom den tål grepp, skakar, skjuter och förblir solid. Och det dåliga är att har inget motstånd mot vatten eller damm, men det tål stänk. Kort sagt, det är en motståndskraftig mobil som har många detaljer som gör den innovativ. Men inte allt är rosigt för den här smarttelefonen, eftersom det har detaljer när det gäller specifikationer och med avseende på fingeravtrycksläsaren.

Relaterade Artiklar

Back to top button