Det bedste tidspunkt at skrive på Instagram – 2023

Følgende artikel hjælper dig med: Det bedste tidspunkt at skrive på Instagram – 2023

Instagram er og vil fortsætte med at være sindssygt populær blandt alle aldre og demografiske grupper. Du behøver kun at se på disse Instagram-statistikker for at indse, hvor vigtig denne platform er for online-virksomheder, offline-virksomheder og enkeltpersoner.

Det bedste tidspunkt at skrive på Instagram kan variere afhængigt af dit publikums demografi og placering.

Men baseret på generelle tendenser og forskning viser følgende tabel de anbefalede tidspunkter for at poste på Instagram for hver dag i ugen:

Ugens dag Bedste tidspunkter at poste på Instagram
Mandag 6.00, 10.00 og 22.00
tirsdag 04.00, 9.00 og 19.00
onsdag 7.00, 8.00 og 23.00
torsdag 9.00, 12.00 og 19.00
Fredag 5.00, 13.00 og 15.00
lørdag 11.00, 19.00 og 20.00
Søndag 7.00, 8.00 og 16.00

Så du forsøger at bygge dit imperium på Instagram. Eller måske starter du en blog og ønsker at udnytte styrken i det sociale til at få mere trafik. Du vil vide præcist, hvornår du skal poste for at få så meget engagement i dine billeder og videoer som muligt.

Det giver mening, ikke? Som alle andre sociale medieplatforme, der eksisterer, har du algoritmer til at opdage, hashtags at bruge og hård konkurrence om, hvem der ser dine opslag og hvornår.

Hvis du ikke tænker over disse ting, er du bestemt til at blive forvist til Instagrams uklarhed, et sted, hvor uanset hvor meget du prøver at finde ud af tingene, bliver dit indhold ikke set af nogen.

Det handler om timing i disse dage. Du skal i bund og grund være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt med det rigtige indhold. Det er ikke nok at sætte et smukt foto eller spændende video op.

Du er nødt til at få indholdet ud til så mange mennesker, som du overhovedet kan, på kortest mulig tid. Nyt indhold oversvømmer jo konstant Instagrams feeds, og du ønsker ikke at fare vild i et hav af makeup-tutorials og campingvognsture.

At have nogle mål vedrørende din Instagram-konto er ideelt. Det giver dig mulighed for at holde øje med præmien, mens du stadig er i gang med at opbygge en tilhængerskare.

Jo flere følgere du har, jo bedre vil du være i at få svar fra dine indlæg. Så længe indholdet er set, og du svarer på de kommentarer, du modtager, har du en chance for at gøre Instagram til en platform, der hjælper din virksomhed.

Opbygning af dit brand gennem strategisk planlagt engagement

Det er lige meget, hvad begrundelsen bag din Instagram-konto er. Du vil have en Kardashian-stil at følge, der giver dig mulighed for at opbygge et brand, promovere et talent, et produkt eller en tjeneste og komme ind i en verden af ​​sociale mediers superstjerner, hvor folk ser dig som en ekspert, influencer og rollemodel. At vide, hvornår du skal poste indhold, hjælper dig med at blive set for den rockstjerne, du er. Det virker for dig og ikke imod dig, når du forsøger at skabe et navn for dig selv online.

Hvis du er forvirret over, hvordan Instagram fungerer med hensyn til timing, skal du ikke bekymre dig. De fleste mennesker er ikke klar over disse oplysninger, når de første gang åbner en konto. Det er ikke ligefrem viden, som Instagram gør let tilgængelig for sine brugere.

🔥 Anbefalede:  3 bedste Idaho VPN i 2023 (gratis og betalte servere)

Derfor er der lavet særlig forskning af grupper som Sprout Social, der kedeligt testede indlæg for at se, hvilke der fik mest engagement.

Gruppen var også meget opmærksom på de forskellige brancher, såsom B2C, nonprofitorganisationer, sundhedspleje og uddannelse, postede indhold og fastslog, at bestemte tidspunkter på dagen er bedst til at få folk til at lægge mærke til deres indlæg.

Nyttige ressourcer: Bedste Instagram-værktøjer

Tidligere var der ikke en eksakt videnskab til at poste. Instagram satte simpelthen det, der blev lagt ud på konti, i realtid. Hvis du skrev kl. 8.00, kunne det ses af alle dine følgere, uanset hvor lidt engagement det modtog. Spol frem til i dag, og du er hårdt presset på at blive set, hvis du ikke får likes og kommentarer. Det er et tveægget sværd, hvis du tænker over det.

Uden synlighed kan du ikke få engagement. Uden engagement bliver du efterladt af mere spektakulære indlæg. Det er næsten umuligt at få tingene rigtigt uden at time dem perfekt, og det er grunden til, at vi har inkluderet de bedste tidspunkter på dagen og ugedage til at skrive for dit brand. Vi har taget det hårde arbejde ud af opgaven for dig.

Det bedste tidspunkt at poste på Instagram for størst effekt

Dommen er faldet. Hvis du ønsker konsistens med hensyn til likes, kommentarer og delinger, skal du planlægge dine opslag til…

9.00 til 18.00 CDT fra tirsdag til fredag.

Du når ud til flere følgere og får mere action på den måde. Jo flere folk kommenterer dine opslag, og jo mere du svarer, jo mere ser Instagram værdi i det indhold, du sender, og placerer det i et feed, hvor det er synligt for andre. I en vis forstand er det en popularitetskonkurrence, som du kan vinde, hvis du kender den sociale medieplatforms system godt.

De bedste tidspunkter at skrive, hvis du er i teknologiindustrien, B2C, sundhedspleje, uddannelse, sundhedspleje og non-profitorganisationer er angivet nedenfor, så du kan referere.

De bedste tidspunkter at tilføje nyt indhold til Instagram, hvis du er involveret i teknologi

Hvis du er inden for teknologi eller tilbyder et produkt, der gør livet hurtigere og nemmere, vil du gerne time dine indlæg på en bestemt måde. Faktisk vil du have bedre held, hvis du poster midt på ugen om onsdagen. Det er, når din målgruppe er mest lydhør.

Hvornår: 10:00 CDT om onsdagen

Konsistens i engagement finder sted: 10.00 til 17.00 CDT fra onsdag til fredag

Den mest ideelle dag: torsdag

Mindst ideel dag: Søndag

Planlægning af dit indhold, så det poster på det rigtige tidspunkt og på den ideelle ugedag, hjælper dig med at nå ud til flere af dine følgere. Det giver dig mulighed for at få fodfæste på stigen af ​​succesfulde Instagram-opslag, fordi det gør det indhold, du har arbejdet så hårdt for at skabe, synligt for andre at se. Det er ikke nok at skabe buzzworthy indhold. Hvis det ikke kan ses, likes, deles og kommenteres, er det virkelig spild af tid.

De bedste tidspunkter at tilføje nyt indhold til Instagram, hvis du er involveret i B2C

Hvis du er en virksomhed, der sælger til forbrugere, vil du finde dine folk, der hænger ud på Instagram i weekenden. Lørdage plejer at være den mest responsive tid for kunderne. De fortsætter dog med at engagere sig i dit udsendte indhold hver dag, så glem ikke at gå tilbage og tjekke for kommentarer, så du kan svare i overensstemmelse hermed.

🔥 Anbefalede:  5 eksempler på mærker på Twitch, der skyder i vejret i gaming-fællesskabet

Hvornår: 11:00 og 13:00 CDT på lørdage

Konsistens i engagement finder sted: 10.00 til 15.00 CDT alle ugens dage

Den mest ideelle dag: onsdag

Mindst ideelle dag: mandag

Lad os se det i øjnene. Din virksomhed er drevet af forbrugeren. Hvis de ikke kan se, hvad du har at tilbyde, kan du ikke få succes. Det er så meget vigtigt at skrive om lørdagen og så holde kommentarerne i gang hver dag i ugen. At have en dedikeret tid til at tjekke sociale medier og svare på den feedback, du har modtaget, er afgørende for din virksomheds vækst. Hvis du ikke har tid til at gøre det selv, tager ansættelse af en social media manager sig af behovet for dig.

De bedste tidspunkter at tilføje nyt indhold til Instagram, hvis du er involveret i uddannelse

Starten på arbejdsugen er det perfekte tidspunkt at skrive. Faktisk giver mandag aften dig en chance for at slappe af efter en lang første dag tilbage på grinden. Du vil opdage, at folk har en tendens til at tjekke dit indhold ud mest midt på formiddagen og tidlig eftermiddag på hverdage.

Hvornår: 20.00 CDT om mandagen

Konsistens i engagement finder sted: 11.00 til 16.00 CDT på hverdage

Den mest ideelle dag: mandag

Mindst ideelle dag: søndag

Personer, der er involveret i uddannelse, er typisk på arbejde i hverdagene. I weekenderne er de dog ude at lave ting med deres familie og venner. De vil ikke nødvendigvis se et opslag, som du har lagt op på en søndag, fordi de forsøger at få deres fri tælle så meget som muligt. Du er meget bedre stillet at møde dem i starten af ​​deres arbejdsuge på mandag på Instagram.

De bedste tidspunkter at tilføje nyt indhold til Instagram, hvis du er involveret i sundhedspleje

På tirsdag vil du gerne udgive nye billeder og videoer i dit feed. Det er bedst at vende tilbage i løbet af arbejdsdagen, fordi det er når folk ser ud til at se dine indlæg og engagere sig mest i dem. Mandage og weekender er, når du vil høre flest græshopper, fordi det engagement, du modtager mest, er om tirsdagen og strækker sig ind på fredag.

Hvornår: 13.00 CDT om tirsdagen

Konsistens i engagement finder sted: 9.00 til 16.00 CDT fra tirsdag til fredag

Den mest ideelle dag: tirsdag

Mindst ideel dag: Lørdag og søndag

Mandag er typisk en travl dag, især hvis folk har fri i weekenden. Inden for sundhedsrelaterede områder er der aftaler at tage sig til og papirarbejde at udføre. Når først tirsdagen ruller rundt, er tempoet dog sat, og folk har en tendens til at bruge mere tid på at scrolle i deres feeds. Du vil opdage, at det meste af målgruppen for sundhedssektoren er tilgængelig hele ugen med undtagelse af mandag. Du vil dog ikke se eller høre meget fra dem i weekenden.

De bedste tidspunkter at tilføje nyt indhold til Instagram, hvis du er involveret i non-profit

Der er meget bestemte tidspunkter for din nonprofit for at få det engagement, du håbede på. Du kan regne med, at det er nogenlunde konsistent i løbet af ugen, når du først har postet. Tirsdage er gode dage for nye indlæg, men når først weekenden kommer, vil du sandsynligvis ikke se nogen nye kommentarer i flere dage.

🔥 Anbefalede:  Hvad er det rigtige arbejde i hjemmet for mig?

Hvornår: 15.00 og 21.00 CDT om tirsdagen, 15.00 og 16.00 CDT om onsdagen, 14.00 og 15.00 CDT om torsdagen og 10:00 og 14:00 CDT om fredagen

Konsistens i engagement finder sted: 12.00 til 17.00 CDT på hverdage

Den mest ideelle dag: tirsdag

Mindst ideelle dag: Lørdag

Igen, timingen for non-profits er over det hele. Når du har slået opslag på de rigtige tidspunkter, kan du sikre dig, at det indhold, du har oprettet, får det svar, du håbede på. At tjekke for nye kommentarer i løbet af eftermiddagen på hverdage er en måde at få folk til at vende tilbage for at få mere af det, du har at tilbyde.

Timing af indhold baseret på, hvad der virker bedst for dig og dit brand

Selvom disse tidsrammer fungerer for det gennemsnitlige mærke, kan dine være helt anderledes. Det er ideelt at lære den målgruppe, du opretter indhold til, at kende. Du skal vide ting om dem, såsom hvilke indlæg der får mest respons, og endda hvordan de får adgang til deres Instagram-konti, via nettet eller via en mobilenhed. At besidde denne viden giver dig mulighed for perfekt at time dine opslag, så de bliver set af så mange mennesker som muligt, kommenteret og delt.

Engagement er ikke så vanskeligt, som det først ser ud til. Gennem forsøg og fejl er du i stand til at finde den præcise videnskab om det på Instagram. Brug retningslinjerne nævnt ovenfor, og begynd at planlægge dine indlæg på de anbefalede dage og på de ideelle tidspunkter for at teste vandet.

Se, hvordan det booster din placering på dine følgeres feeds. Spor analyserne af dine indlæg for at lære, hvilket indhold der får den bedste respons, og hvad der skal ændres for at holde folk interesserede i det, du har at tilbyde.

Det tager lidt tid i starten, men er investeringen værd. Jo flere mennesker ser dit brand og er opmærksomme på, hvad det har at tilbyde, jo mere interesserede bliver de i det, du sælger.

De produkter og tjenester, som du ved vil forbedre deres liv, er ikke længere en hemmelighed. De er noget, som folk er godt klar over takket være dine strategisk timede Instagram-opslag.

De følgende to faner ændrer indholdet nedenfor.

Mit navn er Jamie Spencer, og jeg har brugt de sidste 10 år på at bygge penge på at tjene blogs. Efter at være blevet træt af de 9-5, pendling og aldrig set min familie besluttede jeg, at jeg ville lave nogle ændringer og lancerede min første blog. Siden da har jeg lanceret masser af succesrige nicheblogs, og efter at have solgt min survivalist-blog besluttede jeg at lære andre mennesker, hvordan man gør det samme.