Der kommer en ny Pixel-tablet i 2023

Følgende artikel hjælper dig med: Der kommer en ny Pixel-tablet i 2023

Google havde endnu en overraskelse i ærmet på Google I/O i dag, og annoncerede, at det vil udvide sit udvalg af førsteparts Android-produkter med sin første Pixel-tablet.

Selvom det ikke forventes at ankomme før 2023, ønskede Google at give os et smugkig på sin nye tablet. Virksomheden sagde, at der er så meget energi omkring tablets i udviklerfællesskabet, at det ønskede at sikre, at alle var i løkken og klar til det.

Google

Det er en næste generation af Android-tablet, drevet af Google Tensor-chippen og designet til at være en perfekt ledsager til din Pixel-telefon. Google siger, at det vil fungere problemfrit med Pixel-enheder for at være “den mest nyttige tablet i verden.”

Fra billederne, som Google viste, ser det ud til, at Pixel Tablet vil have et enkelt bagkamera plus et landskabsorienteret frontkamera sat i en hvid ramme.

Sammen med det kommende Pixel Watch afrunder denne nye Pixel-tablet effektivt Googles produkter til en “ægte Pixel-familie af enheder”, der sikrer, at der er noget for enhver smag. Google kalder det en “holistisk tilgang til hardware”, der vil passe fint sammen med dens nye problemfri multienhedsoplevelse.

Android 13 og tablets

Dette gør det også nemt at se, hvorfor Google optimerer Android 13 til tablets på en helt ny måde. Android 13 vil tilbyde en mere raffineret oplevelse for større skærme, med forbedringer af notifikationer, mulighed for at se flere oplysninger med et øjeblik og endda understøttelse af to kolonner og en ny app proceslinje. Det ser ud til, at Android 13-tabletoplevelsen nærmer sig Chrome OS.

🔥 Anbefalede:  Amazons CodeWhisperer giver udviklere den kant, de har brug for i AI Arena

Selvom den nye Pixel-tablet muligvis ikke kommer, før Android 14 udkommer næste år, baner forbedringerne i Android 13 vejen for udviklere til at bygge apps, der vil være klar til Pixel-tablet, når den lander i 2023.

Table of Contents