Denne opstart tilføjer reklametavler til metaverset

Følgende artikel hjælper dig med: Denne opstart tilføjer reklametavler til metaverset

NFT Plazas, et NFT-nyhedswebsted, har annonceret, at det vil lancere en innovativ måde at annoncere på. Medierne har skabt et automatiseret bog-og-betal-system. Det vil give brugerne mulighed for at uploade tilpassede billboard-reklamer i Metaverse og betale for dem med det samme.

Dette er det første tilfælde af et reklameskilt i Metaverset.

Brugere behøver ikke at vide, hvordan man programmerer for at bruge funktionen. Mærker og enkeltpersoner kan nemt få adgang til den nye funktion med bookingsystemet med fem klik. Sidstnævnte lader brugerne logge direkte ind på Decentraland og styre statistikken over besøgende.

Der er to typer reklametavler baseret på størrelse. Når størrelsen er valgt, kan køberne tilpasse annoncen og uploade deres eget design.

Bookingsystemet vil fungere på pay-per-view-basis. Ligesom i Web2-kampagner kan brugerne vælge det antal visninger, de gerne vil modtage.

Til at starte med vil NFT Plazas operere i Decentraland. Skaberne planlægger at udvide til Voxels, Somnium Space og andre Metaverses.

Mange mærker er blevet bemærket ved at bruge Metaverse og VR til at promovere deres produkter i de seneste måneder. For eksempel oprettede Gucci i februar 2022 et virtuelt showroom til at annoncere og sælge deres modetøj; og 55 kendte tøjmærker præsenterede deres kollektioner under Metaverse Fashion Week.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  300+ mindful spirituelle idéer til forretningsnavne