Denne 8K-skærm har 3D-teknologi, der kan ses fra alle vinkler

Følgende artikel hjælper dig med: Denne 8K-skærm har 3D-teknologi, der kan ses fra alle vinkler

BOE fremviste en interessant ny 110-tommer 8K-skærm, som inkluderer en ny 3D-teknologi, der giver dig mulighed for at se skærmen fra alle vinkler uden behov for specielle briller.

Det kinesiske mærke afslørede displayet på den årlige europæiske konference ISE 2023 som en del af dets udvalg af virksomhedsskærme, ifølge ithome.com (via Wccftech). Den har en QD (Quantum Dot) Mini LED-baggrundsbelysning, som allerede er en potentiel monitortrend for 2023.

Samsung introducerede for nylig Odyssey Neo G9-gamingmonitoren med et 43-tommer Quantum Mini-LED-panel for dens evne til at producere dybe sorte farver med minimalt blænding svarende til OLED-paneler. En fix af linsearray-teknologi og QD Mini LED-baggrundsbelysning er det, der hjælper med at bringe 3D-effekterne i skærmen til live.

BOE-skærmen understøtter også en 120Hz opdateringshastighed og en 3D-visningsafstand på omkring fem fod, som mærket sigter mod at udvide. Med virksomhedens fokus er skærmen lavet til visning af flere personer på én gang. Specifikke use cases kunne være reklamer eller store møder.

BOE havde flere displays fremvist på konferencen, herunder den 162-tommer P0.9 glasbaserede aktive Mini LED. Skærmen har en proprietær fuld-gråskala Gamma-kurveteknologi, der giver mulighed for klare billeder på de mørkeste skærme. Skærmen understøtter en maksimal lysstyrke på 1000 nits, samt et højt kontrastforhold og en lav flimmerhastighed.

En anden 8K-skærm er BOEs 65-tommer Mini-LED-skærm. Skærmen har et ultratyndt glasbagsidedesign og 3024 Micro-LED lokale dæmpningszoner samt understøttelse af udendørs eller indendørs vægmontering. Det kan håndtere høje temperaturer, hvilket gør det godt for virksomhedskunder, især dem, der måske har brug for skærme til udendørs arrangementer eller reklamer.

🔥 Anbefalede:  10 najlepszych narzędzi biznesowych o niskim kodzie, które są niezbędne dla Twojej organizacji

BOE fremviste også en 86-tommer 4K whiteboard-skærm, som har kapacitive og interaktive berøringsfunktioner. Displaytavlen understøtter en 178-graders bred betragtningsvinkel og en 20-punkts berøring.