Den ultimative liste over Amazon-fejlprodukter og -tjenester

Følgende artikel hjælper dig med: Den ultimative liste over Amazon-fejlprodukter og -tjenester

Naturligvis ville en af ​​verdens største og mest indflydelsesrige firmaer foretrække at feje sjældne fejl og fejl under gulvtæppet og hævde, at de aldrig fandt sted.

Amazon startede oprindeligt, da grundlæggeren Jeff Bezos begyndte at sælge e-bøger fra sin kælder i Washington. Det er i øjeblikket verdens største online markedsplads. Så du kan forstå Jeffs ønske om at fokusere på sin virksomheds utrolige triumf i stedet for at forklare den lejlighedsvise fiasko.

Jeffs fejl bliver behandlet med forfriskende ærlighed. Han er mere end villig til at diskutere, hvordan han tabte milliarder på mislykkede forretningsprojekter. Det er alt sammen en del af hans store masterplan, og han synes ikke, det er en stor sag at tage store chancer, der nogle gange giver bagslag. Og efterhånden som firmaet udvider sig, skal alt fordobles, inklusive omfanget af dine mislykkede forsøg, ifølge ham. Du vil ikke blive skabt i en skala, der virkelig vil flytte skiven, hvis størrelsen på dine flops ikke udvides.

Det er gode nyheder, da Amazon har haft sin fine dosis af flops, kalkuner og vrag gennem årene. Men det er rart at vide, at ingen af ​​dem forårsager Jeff søvnløse nætter. Så lad os se på, hvilke fejl Amazon udholdt.

Amazon Fire telefon
Pets.com
Kozmo.com
Askville
Amazon Kindle på iPhone
Amazon destinationer
Amazon lokal
Amazon tegnebog
Amazon Local Register
Amazon TestDrive
Amazon musikimportør

Amazon Fire telefon

Med lanceringen af ​​en ny smartphone ville du forvente, at et firma som Amazon ville være på relativt sikker grund, givet dets popularitet med Kindle-gadgets, tablets og streamingenheder. Denne Fire-telefon ser ud til at være det naturlige næste skridt midt i en byge af marketing-hot i 2014.

Den nye enhed beskrives af Jeff som “smuk, elegant og sofistikeret.” Enhedens 4 frontkameraer arbejdede sammen for at tilbyde en bredere visning, hvilket var en af ​​telefonens bedste funktioner. Dette betød effektivt, at parallakseeffekten blev anvendt på dine billeder, hvilket gav dem dybde og en vidunderlig 3D-følelse.

Så du kunne prale med din tallerken spaghetti bolognaise på det hippe nye spisested. En lignende tilgang kan bruges til Amazon-produkter, så du kan simulere den blændende grønne mankini i spektakulær 3d, før du foretager et køb. Oprindeligt tilbudt for $200 med en to-årig kontrakt. Desværre tog det flere måneder for kursen at falde drastisk til $0,99 cent, og Amazon kunne stadig overføre dem.

På trods af dette stoppede Amazon ikke diskret produktionen, da brandtelefonen havde kastet 170 millioner dollars. Så hvad er problemet? Nå, Amazon forbløffede industrien ved at opkræve toppriser for Kindle-tablets og Fire TV. Amazon havde bygget et billede for at tilbyde topkvalitet til billige priser. Ikke kun var det godt, men det var også omkostningseffektivt.

Fire-telefonens eksklusive omkostninger antydede, at noget var spektakulært ved Amazons nye enhed, men det var der ikke; det ser tarveligt og lidt ubehageligt ud. Teknisk set var 3D-ting fantastisk, men det var i bund og grund et trick. Amazon var kommet alt for sent til spillet, med en alt for dyr vare, der ikke tilbød noget nyt eller gavnligt, der gjorde Amazon Fire Phone til en af ​​virksomhedens største fiaskoer.

🔥 Anbefalede:  Top 4 tjenester, som studerende bruger til hjælp med programmeringsopgaver

Denne gang var der ikke sådan en flammende ild. Det er mere en ulmende glød.

Pets.com

I løbet af året har Amazon foretaget flere rigtig smarte investeringer, samt et par dårlige. De hældte penge ind i den katastrofale pets.com’s indledende runde af fundraising i 1999, men ejer alligevel kun 54% af virksomheden. Samtidig definerede administrerende direktør for pets.com Julie Wainwright virksomhedens partnerskab som “en match made in heaven.” Da dot com-boblen brast et år senere i 2000, blev pets.com det mest kendte offer.

Kozmo.com

Samme år satte Amazon næsten 60 millioner dollars ind på kozmo.com, en lovende internetindsats. Gratis en times forsendelse af dvd’er, spil og bøger blev gjort tilgængelig via cykel, varevogn og højst sandsynligt skateboard.

Business insidere advarede fra starten om, at gratis forsendelsesmodellen aldrig ville være økonomisk gennemførlig for firmaet, og det ser ud til, at de var sande, da Kozmo i sidste ende forsøgte at opkræve forsendelsesomkostninger, men det var for sent at annullere firmaet fra at gå konkurs , og tager Amazons $60 millioner værd med sig.

Askville

I 2006 udgav Amazon Askville.com, som var et af de mærkeligste Amazon-produkter. Måske er tabet af Kozmo ikke blevet grundigt lært. Dette var et frisk samarbejde med Kozmo-medstifter Joseph Park, som havde lavet en ny plan for en brugerdrevet Q&A-portal, hvor brugerne kunne posere og svare på dagens presserende emner.

Forestillingen var ikke helt forfærdelig, og det er en model, der senere udviklede sig til blomstrende grupper på websteder som Quora. Askville-metoden var dog en smule krummeværdig, da den antog, at portalen skulle være mere end blot ofte stillede spørgsmål for at fastholde brugerne. De udtænkte et sjovt gamification-koncept, hvor spillere vinder eller taber XP-point baseret på værdien af ​​deres svar. Spillere blev også opfordret til at erhverve quest-guld, som kunne byttes til gavekort eller askville-butiksvarer.

Til sidst faldt det alt for indviklede koncept ud og efterlod kommentarsektionerne i det væsentlige tomme og meningsløse. “Hvorfor fortsætter Amazon med at sponsorere askville.com?” var en af ​​de sidste kommentarer på siden, før foraene blev permanent lukket.Amazon Kindle på iPhone

Lad os sige, at du bruger Kindle-appen på din Android, og at du er midt i en verbal kamp mellem Amazon og Apple. Du læser en liste over spændende bøger. Du har endelig besluttet dig for, hvilken bog du snart skal læse. Du trykker på den store, muntre køb nu-knap, og bogen bliver hurtigt installeret på din telefon. Så nemt er det. Det er sådan apps er designet til at fungere.

Forestil dig nu, at du er på din iPhone og surfer på kindle-appen. Du læser en liste over lokkende bøger. Du bestemmer endelig, hvilken bog du skal læse næste gang. Du trykker på den store muntre køb nu-knap og er tvunget til at stoppe, da du ikke er i stand til at fortsætte. Der er ingen knap, fordi i en bizar skæbnedrejning kan du ikke købe bøger i iPhone-versionen af ​​Kindle-appen.

🔥 Anbefalede:  Liste over mærker godkendt af Umesh Yadav

Spørgsmålet begyndte hvornår Apple krævede en reduktion på 30 % af alle ordrer, der blev afgivet gennem deres apps. Amazon var ikke tilfredse med dette, fordi de også krævede en del i forfatterindtjeningen fra hvert e-bogssalg, og det ville ikke fungere at betale Apple en 30% reduktion. Desværre var de to forretningsgiganter ikke i stand til at indgå en aftale.

Amazon forsøgte at undgå appafgiften ved at indlejre URL’er til kindle-appen i deres webbaserede kindle-butik, hvilket sikrede, at e-bogskøb ikke blev foretaget inde i appen.

Da Apple strammede reglerne endnu mere og ikke tillod eksterne købs-URL’er, blev iPhone-ejere sat i det forvirrende scenarie at skulle navigere og forlade appen, søge webudgaven af ​​butikken, købe bøger og derefter vende tilbage til appen. På din iPhone kan du bruge Amazon Kindle, hvilket er sindssygt svært og fuldstændig latterligt.

Men i betragtning af, at Kindle-appen blev skabt til at være et medie til at erhverve og læse, er iPhone-udgaven blandt Amazons længste flops, der ikke opfylder halvdelen af ​​sit formål.Amazon destinationer

Nå, her er en kort liveoplevelse på Amazon. Der var en stor chance for sejr, men blev rykket så hurtigt, at de lige har tabt, hvis han blinker. Amazon Destination var firmaets indtog i hotelreservationsbranchen, hvilket muliggjorde weekendophold og utopiske flugter til regelmæssigt angivne omkostninger.

Deres hotelpartnere var ekstatiske over det seneste arrangement og bemærkede en stigning i trafik og reservationer efter at have brugt Amazons nye værktøj. Prisen var ikke præcist forhandlet, men tanken var, at Amazons massive internetpersona kunne hjælpe med at placere hotelreklamer foran en langt bredere offentlighed end nogensinde før.

Amazon, der i vid udstrækning forventes at være en stor leder i OTA-branchen, så ud til at være på rette vej med dette seneste produkt, men forsvandt så brat fra nettet et par måneder senere, som om det tog en tragisk tur ind i Bermuda-trekanten.

Ingen ved, hvorfor Amazon har været usædvanligt stille om emnet. Vi kan formode, at Amazons nye forretning blev skadet af den stigende tilstedeværelse af andre vigtige OTA’er som Expedia. Nogle virksomhedsanalytikere hævder, at en meget effektiv operatør skal hellige deres opmærksomhed på tilbuddet i stedet for at være en af ​​flere andre varer, som firmaet tilbyder.

Vi vil aldrig vide, hvorfor Amazon-destinationer har en tendens til at falde så hurtigt, fordi Amazon ikke har afsløret tallene fra denne mislykkede idé. Man skal nok sende en forespørgsel på Askville.com.

Amazon lokal

I 2011 udviklede Amazon en portal for lokale rabatter. Designet var identisk med Groupon og LivingSocial, som begge har kæmpet. Amazon udtalte i oktober, at Amazon Local lukker den 18. december 2015.

Amazon tegnebog

Amazon lukkede sin digitale tegnebog ned kun 6 måneder siden den blev udgivet i foråret 2015. Brugere kunne gemme kuponer og loyalitetskort på deres telefoner for at betale for butikker og e-shopping, men kredit-/betalingskort blev ikke understøttet. Amazon accepterer stadig elektroniske køb via Pay with Amazon, men i modsætning til Apple og Google tilbyder det ikke en brugervendt tegnebog.

🔥 Anbefalede:  Zilli's - Zero Preservative Dehydred Vegetabilsk Pulver

Amazon Local Register

Local Register var en ny indsats for at hjælpe lokale butikker med at acceptere betalinger via et smartcard-behandlingssystem. Det lignede Squares og PayPals, men det vandt aldrig indpas, og Amazon annoncerede i februar 2016, at det vil blive udgået.

Prøvetur

Denne tjeneste blev lanceret i 2011 og giver kunderne mulighed for at prøve nye apps, før de anskaffer dem fra Amazon-appen. Initiativet blev lukket af Amazon i april, hvilket hævdede et fald i efterspørgslen og den nylige stigning i “free to play”-biz-paradigmet.

Musik importør

I 2012 introducerede Amazon Music Importer, som gjorde det muligt for kunder at importere alle numre, de har gemt på deres pc, og opbygge en onlinesamling. Imidlertid udviklede Amazon derefter Prime Music, et streaming-site, der ligner Spotify-og-Pandora-stil, der gjorde Music Importer forældet. I oktober meddelte Amazon slutningen af ​​Music Importer.

Konklusion

Den virkelige kicker er, at Amazon virkelig forbereder sig på flere tilbageslag forude. Jeff så ud til at kunne lide udsigten til at miste store summer. “Hvis du føler, at det er en væsentlig fiasko, planlægger vi endnu større tilbageslag i øjeblikket, og jeg laver ikke sjov,” sagde han, da han blev spurgt om brand-telefonen.

I det seneste aktionærbrev siger Jeff, at hvis vi med jævne mellemrum har megadollar-fejl, vil Amazon udforske i den ideelle skala for et firma på vores størrelse. Naturligvis vil sådanne test ikke blive udført let. Vi vil gøre en indsats for at placere smarte væddemål, men det er ikke alle, der vil betale sig.

Jeg er spændt på at se, hvilke utroligt fantastiske fiaskoer Amazon har sat inden for de næste par år, simpelthen fordi det vil give mig mere indhold at blogge om.

Det er alt folk for i dag.

FAQ

Hvad var nogle af Amazons største fiaskoer?

Amazon Fire Phone, Pets.com, Askville og Amazon Destinations er nogle af de største produktfejl hos Amazon.

Hvilket år blev Amazon grundlagt?

Jeff Bezos grundlagde Amazon i 1994.

Hvem er ejeren af ​​Amazon?

Jeff Bezos er grundlægger og tidligere administrerende direktør for Amazon, han grundlagde Amazon i 1994.

Hvad er Jeff Bezos reaktion på produkters svigt?

Jeff Bezos svarede, at de forbereder sig på flere tilbageslag forude, da de blev spurgt om brandtelefonen.

Hvorfor fejlede Amazon Fire Phone?

En af grundene til, at Amazon Fire Phone fejlede, er, at Amazon ankom alt for sent til spillet, med en overpris vare, der ikke tilbød noget nyt eller gavnligt.