Den ultimative guide til EBC og Amazon A+ indhold [2023]

Følgende artikel hjælper dig med: Den ultimative guide til EBC og Amazon A+ indhold [2023]

Denne artikel indeholder affilierede links, der giver os mulighed for at tjene provision uden ekstra omkostninger for dig. Læs hele vores afsløring her.

Amazon er en yderst konkurrencedygtig markedsplads, og smarte sælgere vil bruge alle tilgængelige værktøjer til at få en fordel – især når de er gratis.

I denne artikel tager vi et dybt dyk ned i Amazons A+ Content/Enhanced Brand Content, hvordan man opsætter det, og hvordan det kan øge dine konverteringsrater. Vi vil for eksempel give dig nogle eksempler på fantastisk A+-indhold.

Hvad er Amazon A+-indhold, og hvorfor er det vigtigt?

Amazon A+ Content, alias Enhanced Brand Content (EBC) er en funktion, der giver sælgere mulighed for at tilføje flere billeder og andre produktoplysninger til deres Amazon-fortegnelser på en mere visuelt tiltalende måde. Det er navngivet sådan, fordi det er fortegnelsens indhold, hvilket giver sælgere mulighed for at få mere kontakt med kunderne ved at tilføje oplysninger om mærket såvel som produktet.

Amazon A+-indhold/forbedret brandindhold forekommer under hovedbillederne og beskrivelsen af ​​en vare, og den erstatter den almindelige tekstbeskrivelse, der normalt er til stede. Det er “under skillelinjen”, hvilket betyder, at kunderne typisk skal scrolle for at se det.

EBC/A+-indhold viser de vigtigste billeder og punktopstillinger på en fortegnelse (hvor almindelig tekst-produktbeskrivelse normalt forekommer)

A+-indhold er tilgængeligt gratis for sælgere, der ejer mærker, der er registreret under Amazon Brand Registry. Dette inkluderer også dem, der sælger gennem Amazon Launchpad og Amazon Exclusives-programmet.

EBC’s betydning ligger hovedsageligt i dens evne til at øge din konverteringsrate. Amazon hævder en stigning på 3% til 12% i konverteringsrater, og efter vores erfaring er dette omtrent nøjagtigt.

På grund af et mere visuelt attraktivt format hjælper EBC med at øge konverteringen og opbygge mere tillid til dine kunder.

Her er nogle andre fordele ved Amazon Enhanced Brand Content:

 • Leverer vigtige produktoplysninger, som ikke var inkluderet i punkterne
 • Tilføjer legitimitet til dine produkter
 • Giver plads til købsvejledninger og instruktioner
 • Kan inkludere brandhistorie for at opbygge mere forbindelse med kunden

Endelig, selvom A+ indhold ikke indekseres af Amazon selv, kan det indekseres af andre søgemaskiner såsom Google, så det kan hjælpe med SEO.

På trods af dets fordele er det ikke alle sælgere, der har A+-indhold på deres fortegnelse. Den mest sandsynlige årsag er, at de ikke er kvalificerede til funktionen og/eller de ikke har brugt tid på at bygge den ud. Vi undersøgte over 100 fortegnelser, og kun 45 % af mærkerne bruger EBC.

A/B-test gjort nemt og hurtigt

Er du i tvivl om, hvad dine kunder foretrækker? Stop med at gætte. PickFu udfører markedsundersøgelser ved at forbinde dig med tusindvis af rigtige mennesker, der har et behov for dine produkter og tjenester. Få dine resultater på få timer.

Tilmeld dig en PickFu-konto

Hvad er forskellen mellem Amazon EBC, A+, A++ og Premium A+?

Folk bliver ofte forvirrede med disse udtryk, så lad os ordne tingene, før vi går ind i de tekniske detaljer omkring opsætning af din EBC.

Før var EBC kun beregnet til tredjepartssælgere, mens A+ Content var beregnet til leverandører, dvs. førstepartssælgere. I dag er Amazon EBC og A+ Content et og det samme. A+ Content er det nyere navn og er det, der i øjeblikket bruges på Seller Central, men vi vil bruge disse termer i flæng i hele artiklen.

På den anden side er A++-indhold og A+ Premium-indhold det samme. I modsætning til EBC er A++ kun en invitationsfunktion. Det er ligesom EBC, men bedre (og meget dyrere). Med A++ kan du tilføje mere interaktivt indhold såsom klikbare testimonials, udvidelige ofte stillede spørgsmål, videoloops og billeder med en svæv-og-klik-funktionalitet.

A++ Indhold indeholder funktioner, som EBC ikke har. Tjek dette A+Premium-indhold fra Sony og Bose.

Sådan registrerer du dig hos Amazon Brand Registry

Brand Registry blev oprettet for at beskytte dit brand mod falskmøntnere, men det er også nødvendigt for at få adgang til Amazon Enhanced Brand Content.

For at være en del af Amazon Brand Registry skal du forberede følgende krav:

 • Mærkenavn med en aktivt registreret eller afventende varemærke
 • Billeder af mærket på enten emballagen eller produktet
 • Varemærkeregistreringsnummer angivet af det Intellectual Property Office, du ansøgte med
 • En liste over produktkategorier, hvor dit brand skal være opført

Bemærk dog, at ikke alle sælgere kan registrere deres mærker under Amazon Brand Registry. De, der sælger produkter under følgende kategorier, diskvalificeres:

 • Sport og underholdning samleobjekter
 • Bøger, medier, video, DVD

Det sværeste og dyreste ved at få Brand Registry er at få et varemærke til dit produkt. Du tilmelder dig selv, men det vil generelt tage 6 til 12 måneder at blive officielt registreret og få Brand Registry. Den bedre løsning er at bruge IP Accelerator inden for Amazon, betale omkring $800 til en Amazon-partnerskabsadvokat og få brandregistreret inden for omkring 3 til 5 dage. Se vores omfattende artikel om IP Accelerator.

Selvregistrering af dit varemærke for $250

Hvis du registrerer dit varemærke i USA og ønsker at gå DIY-vejen, er her en hurtig oversigt over, hvordan du ansøger USPTO om dit varemærke og får det for $250. Husk, denne proces vil betyde, at du skal vente 6+ måneder på at få Brand Registry.

 1. Gå til USPTO-varemærkeansøgningswebstedet og udfyld TEAS Plus-formularen.
 2. Udfyld dine kontaktoplysninger.
 3. Vælg den klasse, dine varer vil blive registreret i. Hvis du sælger løbesko, skal du blot søge efter løbesko (der er en indbygget formular) og vælge denne som klassen for dine varer (som i øvrigt er klasse 25).

4. Vælg dit ansøgningsgrundlag (uanset om du i øjeblikket bruger varemærkenavnet eller ej). Hvis du allerede har en hjemmeside med varemærkenavnet på, betyder det, at du er kategori 1a. Hvis du aldrig nogensinde har brugt varemærkenavnet på noget, så vælg 1b.

5. Udfyld korrespondanceoplysninger og indsend betaling.

Sådan tilføjer du EBC til din Amazon-fortegnelse

For at tilføje dit A+-indhold skal du logge ind på Seller Central og derefter holde markøren over Annoncering og klikke på A+ Content Manager.

Du kan enten søge efter et ASIN eller klikke på “Begynd at oprette A+-indhold.”

Herfra kan du vælge at tilføje enten en Basic EBC (vises under Produktbeskrivelse) eller en Brand Story (vises under Fra mærket). Bemærk, at når du udgiver brandhistorien, vises den på alle lister i dit brand.

Begge former for indhold er vigtige. Med Brand Story kan du introducere, hvem du er, og hvad du står for som virksomhed. På den anden side er Basic, hvor mere information om produktet kan findes.

Når du har uploadet dit indhold, kan du indsende det til godkendelse. Dette trin tager typisk et par timer til omkring 2 dage, og når dit A+-indhold er godkendt, skal du normalt vente i omkring 24 timer, før det udgives.

Hvis det afvises, vil Amazon fortælle dig, hvilke ændringer du skal foretage. Når du har foretaget de nødvendige ændringer, kan du indsende igen.

EBC-moduler vs. rene billeder: Hvilken er bedre?

Når du uploader dit A+-indhold, må du maksimalt have 5 moduler. Der er færdiglavede moduler tilgængelige, hvor du som udgangspunkt uploader billeder og har noget almindelig tekst ved siden af. Dette er nemt, men du er begrænset til grænserne for de forudvalgte layouts, Amazon giver dig. Alternativt kan du blot uploade “rene billeder” (dvs. billeder med din tekst indlejret i), hvilket giver dig fuld kontrol over præsentationen. Så hvilken en skal du bruge?

Moduler som dette gør det nemmere at skabe dit A+-indhold, men det er meget begrænsende med hensyn til design.

Når du bruger rene billeder i dit A+-indhold, har du fuld kontrol over designet. Du bestemmer, hvilket billede der skal hen, og hvordan de formes. Men da disse er billeder, kan teksten ikke indekseres af søgemaskiner. (Husk, Amazon indekserer ikke EBC, men det gør Google.)

For at bruge rene billeder ‘stabler’ vi flere Standard Image Header A+-moduler oven på hinanden. Disse moduler accepterer typisk en billedstørrelse på 970px x 600px, så hvis vi ønsker et højere billede, ville vi sætte to af disse moduler sammen, hvilket resulterer i et 970px Wide x 1200px High-billede.

Moduler hjælper sælgere med at udgive deres EBC lettere på grund af skabelonerne. Teksten er også indekserbar, hvilket kan hjælpe med SEO. Det er dog sværere at lege med dem på grund af den kreative ufleksibilitet.

Kort sagt har begge deres styrker og svagheder. Heldigvis kan du bruge begge dele i dine Amazon-lister. I de fleste af vores brands bruger vi en hybrid af for det meste tilpassede moduler og en eller to skabeloner (normalt sammenligningsskemaet).

Hvilke typer indhold skal du inkludere i EBC?

Hvordan du designer dit A+-indhold afhænger af dine personlige præferencer som sælger såvel som dit brand. Men husk, at det ikke kun handler om visuals. Målet er at understrege dit produkts funktioner, fordele og fordele og præsentere dem på en visuelt tiltalende måde.

Her er nogle typer indhold, du kan inkludere i din EBC for at hjælpe med at øge dine konverteringsrater:

 • Hvilke problemer dine produkter kan løse (fordele)
 • Dit produkts hovedfunktioner
 • Købsvejledning
 • Brugs- eller monteringsvejledning
 • Andre varianter af produktet
 • Livsstilsbilleder
 • Sammenligningsdiagrammer

Lad os se på nogle eksempler. Denne EBC indeholder store livsstilsbilleder sammen med produktets funktioner. Det fremhæver det vigtigste salgsargument (dens 11-i-1-funktionalitet) og bruger mærkets farver (rød og sort).

Dette A+ indhold har derimod et rent og enkelt udseende, der bringer fokus med det samme til produktets funktioner. Det hjælper, at der kun er brugt få farver her, hvilket ikke trækker opmærksomheden væk fra det faktiske indhold.

Det er vigtigt ikke at overvælde kunder med information og billeder, men sørg for, at når du designer dit A+-indhold, placeres dine rum bevidst. Tag et kig på eksemplet nedenfor. Der er et akavet tomt rum, der ville have været brugt bedre til flere billeder. Igen, når du bruger skabelonmoduler, har du muligvis ikke fuld kontrol over dette, hvorfor vi i stedet går efter rene billeder.

Her er et eksempel, der bruger billeder i stedet for forudindstillede moduler. Der er instruktioner inkluderet, såvel som andre varianter af produktet, som kan tilskynde købere til at købe flere varer fra butikken.

Endelig er sammenligningsdiagrammer en fantastisk tilføjelse til din EBC. Det giver læserne vigtige produktdata på et øjeblik. Den gode nyhed er, at der er et færdiglavet modul til dette.

Amazon EBC bedste praksis

Her er nogle bedste fremgangsmåder, du skal huske på, når du planlægger dit A+-indhold.

Bliv ikke fanget af de enkelte moduler og afsnit. Se, om din EBC giver kontekstuel mening for at tilskynde til en positiv købsbeslutning.

For eksempel, hvis dit produkt har en unik funktion, der giver det en fordel i forhold til konkurrenterne, skal du sørge for at placere det i begyndelsen for at fremhæve det. Hvis der er tekniske specifikationer, som kunden har brug for at kende før køb, så gør det fremtrædende og let at forstå.

I disse dage kan du ikke bare tage et billede med din telefon, uploade det til din EBC og kalde det en dag. Seriøse sælgere hyrer professionelle produktfotografer og redaktører for at få den rigtige belysning og farver. Det er den slags mennesker, du vil konkurrere med, så sørg for, at dine billeder er på niveau.

Når det kommer til billeddimensioner, varierer hvert modul, men minimumsstørrelserne er angivet. For eksempel tager Standard Four Image & Text-modulet et minimum af 220 gange 220-pixel billeder.

Dit billede skal være mindst lige så stort som minimumsstørrelsen, men vi foreslår, at du gør det lidt større. Hvis du uploader billeder, der er større end de foreslåede specifikationer, ændres størrelsen automatisk, hvilket kan føre til billeder i højere kvalitet. Men gør dem ikke for store, fordi de kan blive afvist af Amazon.

Dit A+-indhold er beregnet til at øge konverteringen og give mere information om dit produkt, men medtag ikke for meget tekst. Husk, at fordelen ved A+-indhold er dets visuelle tiltrækningskraft, så gør det scanbart og nemt at forbruge. Skrifttype og -størrelse er også vigtige for at gøre informationen lettere at læse.

Undgå indhold, der taler om kampagner (f.eks. 20 % rabat i denne uge) samt overdrevne promo-påstande som “Det er den bedste og billigste løsning på markedet i dag!” Disse typer ordsprog kan også få dine EBC-indlæg afvist.

For eksempel, her er en EBC, som vi fik adgang til i januar.

Tidsfølsomme oplysninger vil få fortegnelsen til at se dateret ud.

Hvor får man designet Amazon EBC?

Er du ikke designer og har du brug for fantastisk A+-indhold?

Vi får mange forespørgsler om henvisninger til grafiske designere for at lave deres A+ indhold. Der er et TON af bureauer, der dukkede op, som vil lave alle dine fortegnelser, inklusive EBC. Et af de bedste valg til at få din EBC gjort er faktisk, *trommerulle*, Fiver.

Fiver har et stort udvalg af designere, der laver A+ indhold til meget overkommelige priser.

Den største ulempe med Fiver er, at dit design typisk vil have en temmelig “cookie-cutter”-følelse, men for prisen er det svært at slå.

Afsluttende tanker

A+-indholdet giver mulighed for mere fast ejendom for at overbevise købere om at klikke på købsboksen. Amazon-sælgere er ofte i en hård konkurrence med konkurrenterne, så at skabe bedre og mere engagerende EBC kan hjælpe med at øge konverteringer og i sidste ende salget.

Har du andre tips med hensyn til Amazon EBC? Vi er glade for at læse om dem i kommentarfeltet.

Table of Contents

🔥 Anbefalede:  Automatisering af organisatoriske belønningssystemer med Xoxodays Manoj Agarwal