Den sydkoreanske børs UPbit bliver sponsor for SSC Napoli

Følgende artikel hjælper dig med: Den sydkoreanske børs UPbit bliver sponsor for SSC Napoli

Den italienske professionelle fodboldklub SSC Napoli samarbejder med det Seoul-baserede fintech-selskab Dinamu Inc. Dinamu er operatør af kryptovalutabørsen UPbit, som blev lanceret i oktober 2017 og er en af ​​de mest brugte sydkoreanske børser i dag.

UPbit bliver Napolis nye Back-of-Shirt Partner og Global Crypto-Exchange Partner. Partnerskabet er gyldigt for alle Napolis 2022/23 og 2023/24 kampe, inklusive Serie A, Coppa Italia og venskabskampe.

Fodboldklubben har til formål at udvide sin tilstedeværelse og skabe en solid fanskare i Sydkorea. Især er der én sydkoreansk spiller på Napolis hold. Kim Min-jae, født i Tongyeong, har spillet på en midterforsvarsposition i FC siden 2022. Der er ingen tvivl om, at sydkoreanske fans er opmærksomme på Napolis kampe – og fra i dag til Upbit-logoer på trøjerne som godt.

Fodboldklubbens spillere vil først bære de opdaterede Upbit-trøjer under kampen mod Milanese FC Inter. Kampen finder sted på San Siro stadion i Milano den 4. januar kl. 8:45 CET.

“Vi er begejstrede for at have indgået denne aftale med det sydkoreanske selskab Dunamu, en førende virksomhed i sin sektor og en virksomhed i vækst på det asiatiske marked. Dette partnerskab forankre foreningen af ​​to game-changers i deres respektive sektorer, hvilket understreger målet om en fremtidsvision, hvor innovation og teknologi er kernen i projektet. Denne aftale bekræfter endnu en gang, at klubben har øje på internationale markeder og på de mest avancerede teknologier i en proces med kontinuerlig forbedring af vores brand globalt.”

sagde Chief International Development Officer for SSC Napoli, Tommaso Bianchini.

🔥 Anbefalede:  Har du en iPhone, iPad eller Apple Watch? Du skal opdatere den lige nu

Adskillige fodboldklubber har samarbejdet med kryptovalutabørser i de sidste par år. Den igangværende kryptovinter fik dog flere udvekslingsplatforme til at opsige sponsorater. I december ophørte en af ​​de førende asiatiske kryptovalutabørser, Amber Group, sit partnerskab med engelske FC Chelsea.