Den schweiziske urmager Chronoswiss introducerer en metaverse placering i Decentraland

Følgende artikel hjælper dig med: Den schweiziske urmager Chronoswiss introducerer en metaverse placering i Decentraland

Luzern-baseret luksus schweizisk urmager Chronoswiss lancerer det første metaverse-baserede digitale Atelier nogensinde i Decentraland.

Decentraland-spillere kan besøge den virtuelle butik på Location -101,8. Især er Atelier en nøjagtig kopi af den virkelige Chronoswiss-placering. Butikken byder på eksklusive NFT’er og hundrede ReSec Sugar Rush-ure i begrænset oplag til virtuelle avatarer. Udover de virtuelle ure, planlægger Chronoswiss også at skabe otte unikke fysiske ure, der er knyttet til limited-edition ikke-fungible tokens, så spillere kan have dem både i metaverset og i det virkelige liv. De otte eksklusive Open Gear ReSec Sugar Rush-ure vil blive produceret i Chronoswiss’ Lucerne Atelier.

“Vi forstår Metaverse som det næste evolutionære trin på internettet, hvor forretning og spil smelter sammen til en unik kundeoplevelse. Vi er klar over, at det er et væddemål på en endnu uklar vision. Men det er mere end spændende, og enhver lovende vision har brug for folk, der tror på den. Det virtuelle Atelier er et laboratorium for ekstraordinære ideer i en verden uden begrænsninger,” sagde ejeren og administrerende direktør for Chronoswiss, Oliver Ebstein.

Chronoswiss

Schweiziske urmagere er kendt for fantastisk design, kvalitet og kærlighed til innovation. I april i år samarbejdede Nyon-baserede Hublot med den japanske kunstner Takashi Murakami for at skabe IRL-ure i begrænset oplag, der understøttes af en NFT-kollektion. I juni udgav TAG Heuer “Connected Caliber E4”, et smartur, der viser NFT’er. Efterfølgende introducerede den Genève-baserede Franck Muller en række NFT’er, der gav indehavere berettigelse til fysiske ure.

Generelt er Schweiz kendt som en tidlig krypto-adopter, og dets urmagere er ikke de eneste, der hopper på blockchain-vognen. Den 5. oktober begyndte den Lugano-baserede fastfoodrestaurant McDonald’s at acceptere USDT, Bitcoin og Tether som betalingsform.

🔥 Anbefalede:  Lokal SEO – Hvordan booster du din lokale placering på Google?

Læs relaterede indlæg: