Den komplette liste over Amazon FBA Aggregators i 2023

Følgende artikel hjælper dig med: Den komplette liste over Amazon FBA Aggregators i 2023

Da e-handelsbranchen boomer, er der også dukket mange Amazon FBA-aggregatorvirksomheder op.

I denne artikel vil vi undersøge, hvad en Amazon FBA-aggregator er (også kendt som en FBA-oprulning), hvad de leder efter og en liste over alle FBA-indkøbere derude.

Relateret lytning: Afsnit 364: The Controversy Behind the FBA Rollup Strategy

Relateret læsning: FBA Aggregators forbliver optimistiske i 2022

Komplet liste over Amazon FBA Aggregators

Der er utallige rollups derude, men vi har samlet en liste over nogle af de mest populære Amazon FBA Rollups i tabellen nedenfor:

Liste over FBA-aggregatorer, der er konkurs eller ikke længere opkøber

Adskillige tidligere Amazon-aggregatorfirmaer har enten flyttet fokus fra denne forretningsmodel eller er blevet opkøbt eller helt ophørt med driften. Konsolideringsprocessen blandt aggregatorvirksomheder er allerede begyndt og forventes at fortsætte, med følgende liste over de berørte.

NavnDato GrundlagtBeliggendeSituation

Boopos 2021 Spanien Overgået til en ny forretningsmodel
Diverger gruppe 2020 Storbritannien Overgået til en ny forretningsmodel
Fabrik 14 2018 Luxembourg Opkøbt af Razor Group
Svinghjulshandel Ukendt OS Opkøbt af Olsam Group
Bøjningsmærker 2019 OS Overgået til en ny forretningsmodel
Orange mærker 2020 Tyskland Opkøbt af Berlin Brands Group
Tapuya mærker 2021 OS Opkøbt af Pilot Wave Holdings
Thirstii 2019 Tyskland Erhvervet af Thrasio
Valoreo 2020 Mexico Opkøbt af Razor Group
Zeelos 2021 Tyskland Erhverver ikke længere

Hvad er en Amazon FBA Aggregator/Acquirer?

Amazon FBA Aggregators eller Acquirers er en gruppe investorer, der er interesserede i at købe tonsvis af Amazon FBA-virksomheder og villige til både at udnytte stordriftsfordele ved at samle dem alle og også drage fordel af lavsælgende multipla.

Iværksættere har altid talt om at sælge deres e-handelsvirksomhed på et tidspunkt i deres forretningsrejse. Hvis du ikke ved, hvordan du skal starte, anbefaler vi dig at læse vores guide vedr Sådan sælger du dit e-handelsfirma for Top Dollar.

Når du beslutter dig for at sælge din virksomhedkan du blive overrasket over, hvor mange investorer der er villige til at betale dig en god sum penge i bytte for din virksomhed, såsom FBA-oprulninger eller e-handels-oprulninger.

Hvad leder en Amazon FBA Aggregator / Acquirer efter?

På det seneste er opkøbsvirksomheder begyndt at købe op Amazon tredjeparts butiksfacader med det formål at opbygge lukrative porteføljevirksomheder og med det mål at vokse dem til næste niveau.

Hver Amazon FBA Business Acquirers har sine egne kriterier, men der er nogle generelle krav, som alle skal følge, såsom:

  • Privat mærkede produkter: Du sælger dine egne mærkevarer – de fleste rollups leder ikke efter detailarbitragere eller drop-shippers.
  • Brand Registry: Du har registreret dine varemærker under Brand Registry, dvs. du har et forsvarligt brand.
  • Salg: Afhængigt af erhververen vil nogle bede dig om minimum 80 % af salget gennem Amazon, og nogle andre vil bede dig om minimum 30 %. Det er et tilfælde, hvor diversificering ikke altid er et salgsargument.
  • Marginer: Vil afhænge af hver enkelt indløser, nogle vil kræve minimum 15% nettomarginer og nogle vil blive aftalt med 10% nettomargener, men absolut ikke lavere.
  • Amazon Fulfillment (FBA): Mange sælgere er stadig opfyldte forhandlere, men de fleste rollups søger at undgå mærker, der er afhængige af intern logistik. At være en del af Fulfilled by Amazon-programmet vil være et af de stærke punkter ved værdiansættelse, da de fleste af køberne ikke ønsker at beskæftige sig med logistiktjenester og på grund af den simple grund, at dit produkt/dine produkter vil have Prime status.
  • Ingen Black Hat Taktik: Hvis du har lavet en aftale med djævelen, der kan resultere i deaktivering af din konto, vil ingen indløsere have at gøre med det.
  • Ikke et modefænomen: erhververe ønsker en fremadskuende virksomhed, intet kortvarig. Indkøbere leder efter virksomheder og produkter, der har et stort omfang, der sælger i dag og i morgen.

Har du solgt din e-handelsvirksomhed til en Amazon FBA-indkøber? Hvordan var din oplevelse? Fortæl os om det i kommentarfeltet nedenfor.

Table of Contents

🔥 Anbefalede:  Glem DALL-E: Dette er den bedste AI tekst-til-billede-generator...