Den japanske duo exonemo opgraderer NADA-udstillingsvinduet

Følgende artikel hjælper dig med: Den japanske duo exonemo opgraderer NADA-udstillingsvinduet

Installationsvisning på NowHere. Alle billeder med tilladelse fra galleriet.

Efter deres sidste flash-udstilling i takt med junis NFT.NYC-konference, SoHo kunstgalleri Ingen steder har åbnet deres seneste månedlange sommershow – den næste iteration af “Metaverse Petshop.”

Denne version bringer nye opdateringer siden japansk duo exonemo betatestede “Metaverse Petshop” med installationens debut på NADA Art Fair i maj. Deres koncept trak publikum til NowHere, et rum dedikeret til japanske kunstnere på arbejde i hele NYC, selv med ferieweekenden, der startede sammen med showets VIP-preview fredag ​​den 1. juli.

“Man kan måske sige, at et galleri er en dyrehandel for kunst,” åbner pressemeddelelsen. “Stop ind, gennemse og vælg noget til at komme hjem og bo hos dig.” I lighed med deres meget roste betastand optimerer blandingen i “Metaverse Petshop” af analoge og digitale elementer menneskelige reaktioner – ligesom en kunstner ville trække fra forskellige farver på deres palet for at opnå forskellige effekter. Her optager monitorer stablede gitter af hundekenneler udstyret med skåle og bolde.

Hundene på hver skærm genererer tilfældigt i ti minutter max. Deres arter forbliver de samme, men deres generative, unikke mønsterpels ændrer sig med hver inkarnation. Det føles for beskueren, som om hver hund er i fare. Den lave pris fra NADA på kun $10 for at købe en hund udgør praktisk talt ingen barriere for redning.

Skærmbillede af en hvalp.

“Vi lavede en hundepark i galleriet,” fortalte exonemo Metaverse Post om, hvad der er nyt i denne udvidede installation. “Kunstgræs er lagt på gulvet, der er en projektionsvideo på væggen, og besøgende kan slippe deres hunde løs i parken med det samme fra deres smartphones.”

🔥 Anbefalede:  Oura Rings månedlige plan detaljeret efterhånden som Workout HR-funktionen ankommer

Selvom de hunde, der blev solgt på NADA, teknisk set ikke var NFT’er, trak de stadig folk sammen som et blue-chip-projekt, som BAYC gør. Ejere dukkede op og chattede omkring deres digitale hunde uden snor, “det samme som en sædvanlig hundepark!”

“Vi havde et stort fremmøde til åbningen,” sagde Totsuka om receptionen. “Vores nabolag var mere stille end normalt fredag, da det var weekenden den 4. juli, men mange Metaverse-hundeejere, der købte deres hunde på NADA, dukkede op og nød at slippe dem løs til vores Metaverse Hundepark,” sagde Totsuka.

Her tilbød kunstnerne dog muligheden for at forvandle hundene til NFT’er med råd fra Toshi, alias vildmus – men ikke uden at give afkald på hundenes oprindelige form. “Ejere kan fjerne huden (teksturen) fra deres hund og konvertere den til NFT som et 2D-billede,” sagde exonemo. “Det er på samme måde, som skind er lavet af rigtige dyr.”

Hos NowHere hænger prøver i ark af syntetisk læder fra loftet, klistret med billedet af dens tilsvarende hund. Ikke overraskende inspirerede denne tilgang til præsentation ikke mange mennesker til at præge deres hundes skind. Stadig, du kan se de NFT’er, der er blevet præget på OpenSea.

Installationsvisninger, med syntetisk læder.

Både kunstnerne og kuratoren mente, at denne udstilling passede til dette øjeblik. “Metaverse og NFT’er er hotte emner lige nu,” sagde exonemo. ”Vi demonstrerer ikke bare disse på en enkel måde, men vi stiller spørgsmålstegn ved dem med et lille twist, baseret på forskellige problemstillinger og følelser relateret til disse emner. Det tror vi er kunstens rolle.”

🔥 Anbefalede:  HashKey Capitals Fund III rejser 500 millioner dollars for at fremme Web3-masseadoption

I stedet for de seneste begivenheder omkring potentielt følende AI LaMDA, søger dette arbejde svar om ejerskab og kontrol. “Er det etisk at dræbe og flå et virtuelt kæledyr for dets pels – hvor attraktivt mønsteret end måtte være?” spørger udgivelsen. “Disse digitale hunde, de opfører sig som rigtige. De sidder, deres tunger loller, de graver. De oplever en slags liv. Men på den anden side, giver vi disse dyr evigt liv ved at konvertere dem til NFT’er, som vil overleve os alle?”

“Web3, blockchain og metaverse blev buzz words, men ikke mange af os forstår, hvad det præcist er,” tilføjede Totsuka. “exonemo har altid stillet spørgsmålstegn ved grænsen mellem virtuelt og virkeligt, digitalt og analogt. Metaverse Petshop indeholder forskellige aspekter til at stille spørgsmålstegn ved betydningen af ​​virtuel, ægte, digital, fysisk og endda meningen med tilværelsen. Jeg tænkte, at det var det rigtige tidspunkt at vise exonemos lag af spørgsmål gennem denne installation.”

Installation tæt på.

Og de er ikke færdige endnu. exonemo ser stadig projektet som en igangværende, udviklende og levende bestræbelse. “Vi er spændte på at få den næste idé fra disse svar,” sagde duoen. “Idéer kommer uventet til os, og vi venter spændt på dem nu.”

“NowHere opfordrer os til at eksperimentere,” konkluderede de. “Dette er fantastisk for kunstnere, fordi vi kan gøre det foran et rigtigt publikum og få mere ægte feedback.” Beliggende omkring komplementære rum som SuperRare, Chase Gallery og Jeffrey Deitch, ser SoHo ud til at trække sig foran andre kunstlokaler som Lower East Side til NYCs foretrukne NFT-udstillinger. Igen er det et spørgsmål om kritisk fællesskab, der skaber kunstbevægelser.

🔥 Anbefalede:  Hvordan optages VoIP-opkald effektivt?

Tjek “Metaverse Petshop” på NowHere (40 Wooster Street) til og med den 31. juli.

Læs relaterede indlæg: