Den første NFT på Instagram er nu live

Følgende artikel hjælper dig med: Den første NFT på Instagram er nu live

Den første NFT på Instagram er nu live

Instagram har startet betaprogrammet for digitale samleobjekter. Den første NFT nogensinde, der er lagt ud på Instagram, er fra Boss Beauty-kollektionen.

Billedet af en Boss Beauty adskiller sig fra almindelige opslag på Instagram-kontoen ved, at det har et hvidt flueben øverst til højre. Når billedet åbnes, har det et mærke nederst til venstre, som klassificerer billedet som et “digitalt samleobjekt.” Beskrivelsen siger så, at det digitale samleobjekt er præget på Ethereum blockchain og introducerer projektet, i dette tilfælde – Boss Beauty-kollektionen.

“Som et formålsdrevet NFT-brand med en mission om at minde kvinder om, at de kan være alt, hvad de ønsker at være, kunne Boss Beauties ikke være mere begejstrede for at skabe endnu mere synlighed og bevidsthed gennem Instagrams globale fællesskab! Vi kan ikke vente med at nå ud til flere kvinder, så vi kan uddanne og give dem mulighed for at lære om alt det, der er muligt gennem web3 og NFT’er,” Boss Beauties team skrev.

Vi har netop officielt offentliggjort en af ​​de første NFT’er nogensinde @instagram!! 🚀

Sørg for at downloade den seneste version af appen for at se de nye funktioner.

💕💖💕 pic.twitter.com/ySM8KxqvU8

— Boss Beauties (@BossBeautiesNFT) 11. maj 2022

“Vægt på ALT 🤩 Tak fordi du er med til at opbygge et inkluderende metavers!” skrev en Meta-talsmand under billedet.

Boss Beauties er et kvindeledet NFT-projekt, der fokuserer på at skabe nye muligheder for piger og kvinder. De 10.000 NFT’er udgør den første NFT-kollektion på New York Stock Exchange. Projektets teamrådgiver er Mark Zuckerbergs søster Randi Zuckerberg. Hun er også tidligere direktør for markedsudvikling og talsmand for Facebook.

Nyheden om Instagrams lancering af NFT-funktionen på sin dagsorden dukkede op i sidste uge, da chefen for Instagram, Adam Mosseri, annonceret at den sociale medieplatform begynder at teste digitale samleobjekter.

For at tilføje NFT’er på Instagram skal brugeren forbinde deres digitale tegnebog, så har det tilføjede billede “en shimmer-effekt og kan vise offentlig information.” Samleren og skaberen af ​​det digitale samleobjekt vil automatisk blive tilskrevet.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Hvad er de bedste onlinemæglere i øjeblikket?