Den digitale kunstner Rhett Mankind bruger GPT-4 til at skabe mememønt med en markedsværdi på 50 mio. USD

Følgende artikel hjælper dig med: Den digitale kunstner Rhett Mankind bruger GPT-4 til at skabe mememønt med en markedsværdi på 50 mio. USD

I sidste uge brugte den digitale kunstner Rhett Dashwood, også kendt som Rhett Mankind, GPT-4 til at skabe en mememønt, der gik viralt i de sidste par dage. Menneskehed er en kryptokunstner, hvis æteriske, pastelfarvede kunstværker er blevet solgt via Sotheby’s, Nifty Gateway, SuperRare og Foundation.

Med NFT-markedet i en krise besluttede menneskeheden at skabe $TURBO som et stykke digital performancekunst og et eksperiment. “Jeg har været i kryptokunst i en række år, og dette år har været helt dødt for at forsøge at sælge digital kunst,” sagde Mankind i en Youtube-video.

Han sagde, at kryptovinteren er den bedste tid til at have det sjovt at bygge projekter uden overdreven overflod på markedet, hvilket førte til, at han begyndte at lege med AI-værktøjer, herunder Midjourney, Stable Diffusion og ChatGPT.

I et tweet den 23. april sagde Mankind, at han gav GPT-4 et budget på $69 og bad det om at lave den næste store mememønt. GPT-4 fortalte ham derefter at udvikle konceptet for meme-mønten med et unikt og iørefaldende navn og en sjov baggrundshistorie. Herefter bad Mankind GPT-4 om potentielle navne til mememønten baseret på populære internetmemes og landede på TurboToad efter at have bedt sine Twitter-følgere om at stemme i en afstemning.

Tokenets maskot er en futuristisk tudse ved navn Quantum Leap, et navn som GPT-4 foreslog og Twitter-brugere stemte på. Menneskeheden brugte derefter Midjourney til at skabe maskottens billede og gik med en illustrativ gul tudse i en rumdragt.

🔥 Anbefalede:  Succeshistorie om 10Club Startup: Hjælper iværksættere og e-handelsvirksomhed med at vokse

Ved hjælp af ChatGPT lykkedes det menneskeheden at uddybe konceptet med tokenet og dets tokenomics, whitepaper og udviklede 75% af sin smarte kontrakt på trods af, at de ikke havde nogen kodningsviden.

Afslutning på dag 1.
1. Udvikle koncept ✅
2. Udvikle tokenomics✅
3. Opret whitepaper ✅
4. Udvikl smart kontrakt ⌚️ (75 % testes i øjeblikket) pic.twitter.com/ijicXo30KT

— Rhett Mankind (@rhett) 25. april 2023

På dag to havde han afsluttet den smarte kontrakt og fundet nogen til at revidere den. Efter at have modtaget revisionsfeedback og optimeret kontrakten, blev den implementeret og verificeret på Etherscan. Mens implementeringen gik godt, ramte menneskeheden en hage, da en bot snuppede al $TURBOs likviditet på Uniswaps likviditetspulje. På dette tidspunkt havde han allerede brugt $400 på at starte på Uniswap og sprængte sit budget på $69. Hans Twitter-følgere stemte dog for, at han skulle fortsætte projektet i stedet for at afslutte det som et mislykket eksperiment. Halvtreds crowdfundere donerede i alt 4ETH at hjælpe menneskeheden videre med projektet.

Den 28. april, menneskeheden sagde han ville overdrage projektet til sine følgere – som nu har dannet $TURBO-fællesskabet – så han kunne fokusere på at skabe kunst og eksperimentere med kunstig intelligens. Fællesskabet oprettede derefter en Discord-kanal for mønten. I en anden Twitter-afstemning om det næste skridt for projektet, stemte samfundet for at øge $TURBO’s nytteværdi. Den velkendte NFT collect Pranksy oprettede derefter en v3-likviditetspulje til meme-mønten.

Udover at være en mememønt har $TURBO været indsprøjtet med nytte da alle kunstnere, der bruger Manifold, en web3-skaberplatform, vil kunne bruge tokenet på platformen. Et billede af maskotten, Quantum Leap, kan præges til 1 TURBO.

I onsdags oprettede Mankind endnu en Twitter-afstemning, hvor han spurgte samfundet, om han skulle give afkald på ejerskabet af den smarte kontrakt. Ud af de 3.855 mennesker, der stemte, gik 63% til ‘ja’.

Selvom værdien af ​​meme-mønten har svinget vildt, så $TURBO et handelsvolumen på over $40 millioner i de sidste 24 timer og er faldet med 16,45% i skrivende stund. Mønten er i øjeblikket noteret på LBank, MEXC, Uniswap v3 (Ethereum) og Uniswap v2.

Læs mere: