Den Decentrale Kunstpavillon i Venedig holdt en luksus NFT og digital modeudstilling

Følgende artikel hjælper dig med: Den Decentrale Kunstpavillon i Venedig holdt en luksus NFT og digital modeudstilling

Den Decentrale Kunstpavillion og Venedigs Kunstbiennale afholder en international NFT-kunstudstilling fra 23. april til 20. juni.

Arrangementet er vært for over 200 NFT-kunstværker. Sidste weekend (27.-29. maj) udstillede den Mode og luksus NFT’ermed værker af blandt andre Dolce & Gabbana, The Fabricant, Tribute Brand og Institute of Digital Fashion.

D&G Genesis nidelte NFT-kollektion blev personligt designet af Domenico Dolce og Stefano Gabbana og afsløret i august 2021. Luksuskunstværkerne var både fysiske og digitale. De omfattede håndlavede museumsgenstande: to versioner af Kjolen fra en drøm, en i guld og en i sølv; Glasdragten, en smaragdgrøn broderet dragt; og to kroner: Løvekronen og Dogekronen, guldbelagte ædelstenssølvkroner. Resten af ​​emnerne blev kun lavet i digitalt format. Disse omfattede de tre jakker: The Velvet/Golden/Mosaic Impossible Jackets og The Impossible Tiara, som “byder på ædelstene, som ikke helt kan findes på Jorden,” ifølge D&G. Samlingen blev solgt sidste år for 1.885 ETH (i øjeblikket $3,6 millioner).

D&G NFTS Decentral Art PavillionDolce & Gabbana Collezione Genesi

Vogue Portugal, i samarbejde med LightHouse Publishing, debuterede i Decentral Art Pavillion med sin første NFT-samling af tre historiske magasinforsider. Auktionen afsluttes den 20. juni.

The Fabricant, det decentraliserede digitale modehus, fremviste også virtuelt tøj lavet til avatarer at bære i Metaverse. I sidste måned, mærket hævet 14 millioner dollars til at bygge en digital garderobe til den virtuelle verden.

“Denne engagerende og overskuelige udstilling er den første antologiske præsentation af verdensroste NFT-kunstværker, der kaster lys på den spektakulære kultur omkring NFT-samfundet, samtidig med at den fremmer kunstneriske oplevelser, der bestemmer digitaliseringens sociale betydning for fremtidige generationer,” sagde Florencia SM Brück, den arrangementets kurator.

🔥 Anbefalede:  Den ultimative guide til at finde gratis ting i Canada i 2023

Læs relaterede indlæg: