Den britiske hærs Twitter- og Youtube-konti hacket for at promovere NFT-projekter

Følgende artikel hjælper dig med: Den britiske hærs Twitter- og Youtube-konti hacket for at promovere NFT-projekter

Billede af britiske flag ved WWII veteranparadeFoto af Roberto Catarinicchia på Unsplash

Hackere kompromitterede den britiske hærs Twitter- og YouTube-konti denne weekend for at promovere kryptoprojekter. Twitter-kontoen retweetede opslag om NFT-salg, mens YouTube-kontoen postede flere kryptovaluta-relaterede videoer og interviews med Elon Musk og Jack Dorsey.

Søndag tweetede det britiske forsvarsministeriums pressekontor om bruddet og begyndte at efterforske. Den britiske hær genvandt kontrollen over sine sociale mediekonti fire timer efter hacket.

Vi er opmærksomme på et brud på hærens Twitter- og YouTube-konti, og en undersøgelse er i gang.

Hæren tager informationssikkerhed ekstremt alvorligt og er ved at løse problemet. Indtil deres undersøgelse er afsluttet, ville det være upassende at kommentere yderligere.

— Forsvarsministeriets pressekontor (@DefenceHQPress) 3. juli 2022

Brugere delte skærmbilleder af hærens Twitter-konto. Som et resultat blev over 363.000 følgere eksponeret for The Possessed og BAPESCLAN NFT-samlinger og phishing-links for at stjæle fra brugernes tegnebøger, der promoverede NFT-giveaways.

Skaberen af ​​The Possessed NFTs, Tom Watson, hævdede oplysningerne på den britiske hærs Twitter var falske, og at de ikke havde nogen forbindelse med den rigtige NFT-indsamling.

Derudover den hackede konto tweeted en upassende besked, “Vi angriber Pakistan.” Indlægget var en provokerende joke designet til at få brugernes opmærksomhed.

Hærens YouTube-konto (177.000 abonnenter) blev omdøbt til “Ark Invest” og er nu blevet deaktiveret, efter at hackerne slettede alle de originale videoer. Ark Invest er også navnet på et investeringsfirma grundlagt af Cathie Wood. Virksomheden er aktiv på YouTube med over en halv million følgere.

den britiske hærs YouTube-side, der stadig er under kontrol af nogle kryptosvindlere, kører 4 på hinanden følgende livestreams med ca. 19.000 mennesker, der ser, mens vi taler. ville være interessant, hvis nogen af ​​dem, der falder for fidusen, kunne have grundlag for at sagsøge hæren pic.twitter.com/oVWrDsXKZ1

— Monsieur Rules (@wariotifo) 3. juli 2022

Krypto-hackere retter sig ofte mod højprofilerede Twitter-konti. For to år siden var beretningerne fra Bill Gates, Elon Musk, Jeff Bezos, Joe Biden og Barack Obama f.eks. kapret for at promovere en falsk Bitcoin giveaway.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Sund fornuft om gensidige fonde: Nye imperativer for den intelligente investor: Boganmeldelse