Den bedste affilierede software til henvisningssporing

Følgende artikel hjælper dig med: Den bedste affilierede software til henvisningssporing

Når det kommer til succesfuld online markedsføring, inkluderer de bedste strategier altid et element af opbygning af tillid til potentielle kunder. Da så få online shoppere nogensinde har været fysisk involveret i et produkt, er det afgørende at stole på, hvem de køber fra, og hvad de præcis køber.

Det er netop derfor, så mange virksomheder har fundet så stor succes med affiliate marketing. Ikke alene hjælper tilknyttede selskaber med at få dit produkt derud, men de er ofte en meget mere overkommelig mulighed end store online annoncekampagner, som kræver, at du betaler for øjne og klik, uanset om dit produkt nogensinde bliver købt i sidste ende.

Fordelene ved et fantastisk affiliateprogram

Fordi de fleste affiliate marketing partnerskaber er præstationsbaserede, hvilket betyder, at en affiliate først bliver betalt, når dine produkter bliver solgt, kan virksomheder potentielt samarbejde med et ubegrænset antal affiliates uden at skulle bekymre sig om at investere eventuelle marketingudgifter på forhånd.

Med kraften fra SEO (Search Engine Optimization), PPC (Pay-Per-Click) annoncer, sociale medier og indholdsmarkedsføring bag mange af de bedste affiliates, kan opbygningen af ​​et team af “guerilla” marketingfolk gennem dit affiliate program være en af de smarteste marketingstrategier, din virksomhed anvender. Faktisk er virksomheder på flere millioner dollar i nogle tilfælde blevet bygget udelukkende ud fra opfindsomheden i affiliate marketingprogrammer.

Hvorfor din tilknyttede software betyder noget

Selvfølgelig til noget godt affiliate marketing program for at fungere, skal du bruge smart affiliate-software, så hvert salg bliver sporet, og hver affiliate får den lovede kommission. Ligesom virksomheder har brug for at vinde deres kunders tillid, skal virksomheder også vinde deres tilknyttede virksomheders tillid, hvilket giver dem den tillid, de har brug for, at ja, de vil få betalt det korrekte beløb – og rettidigt – hver gang et produkt er solgt.

At have fantastisk software til et affiliate program hjælper med at gøre hele processen nemmere for alle, og det er en stor sag. Hvis et program virker kompliceret eller besværligt for en potentiel affiliate, så er chancerne for, at de vil vælge en anden partner at samarbejde med. Og når enhver affiliate har potentialet til at trække tonsvis af ordrer til din virksomhed, vil du ikke gå glip af nogen mulighed.

Lad os nu se på de bedste affilierede softwareløsninger.

Den bedste affilierede software til henvisningssporing

Det kan ikke overvurderes, at for at have et succesfuldt affiliate marketing-program til din virksomhed, skal du tilbyde tilknyttede virksomheder kraftfulde softwareløsninger, der sikrer, at salget spores nøjagtigt, og at provision betales automatisk. At finde den rigtige software afhænger af din specifikke virksomheds behov (såvel som dens budget), men nedenfor er de bedste affilierede softwareløsninger til henvisningssporing, som vi varmt kan anbefale.

LeadDyno

Kendt for sin smarte enkelhed, LeadDyno er et fantastisk automatiseret system, der giver dig mulighed for at betjene dit affiliate program ved nemt at spore hvert af dine kundeemner. LeadDyno er omkostningseffektiv og tilbyder virksomheder en hurtig “plug-and-play” til din e-handelsudbyder samt muligheden for at integrere med Google AdWords Konverteringssporing. Affiliates nyder også LeadDyno-oplevelsen, fordi det er nemt at se, hvor mange leads de genererer, og hvornår der er salg.

🔥 Anbefalede:  Sådan bruger du ChatGPT til at forbedre dine D&D-spil

Post Affiliate Pro

Designet med masser af funktioner, men stadig begyndervenlig, Post Affiliate Pro kan fungere godt for både professionelle og virksomhedsniveau virksomheder. På grund af dets pålidelighed giver Post Affiliate Pro virksomheder tillid, når de tiltrækker nye tilknyttede virksomheder til deres marketingprogram. Den førende affiliate tracking software i branchen, Post Affiliate Pro har eksisteret siden 2004, begyndelsen af ​​affiliate marketing online. Intuitivt, hurtigt og effektivt, Post Affiliate Pro kan vokse med din virksomhed og holde styr på alle dine tilknyttede selskabers henvisninger, klik, provisioner og udbetalinger. Som en ekstra bonus tilføjer Post Affiliate Pro konstant nye funktioner og opdateringer, hvilket gør det til en solid investering for enhver virksomhed, der forgrener sig til en verden af ​​affiliate marketing.

OSI affiliate

Designet til at arbejde problemfrit med Shift4Shop butikker, den OSI affiliate software er den nemmeste måde at tilføje et affiliate program til din e-handelsbutik. I stand til at øge trafikken og konverteringerne til din butik med imponerende 30 %, hjælper OSI Affiliate din virksomhed med at vokse uden at opkræve en krone for at komme i gang. I modsætning til anden affiliate software, der opkræver dig et månedligt gebyr eller et stort opsætningsgebyr, er OSI Affiliate helt gratis. Det betyder, at de eneste penge, du skal betale, er til online marketingfolk, der får salg til din virksomhed.

Del ASsalg

Designet til at øge salget for din virksomhed og samtidig hjælpe dig med at udvikle en stærkere varemærketilstedeværelse, Del ASsalg, som har eksisteret siden 2000, bruger prisvindende teknologi til at hjælpe dig med ikke kun at spore salg, men også at finde succesfulde affiliates at arbejde med. Ved at oprette forbindelse til de rigtige tilknyttede selskaber til din niche, fjerner ShareASale en stor anstødssten for virksomheder, der ønsker at udnytte styrken af ​​affiliate marketing: at finde associerede selskaber, der rent faktisk vil sælge deres produkter.

ShareASale giver dig også mulighed for at rekruttere dine egne affiliates, hvilket betyder, at du kan maksimere din indsats for at opbygge et stærkt affiliate marketing program for din virksomhed. ShareASale er et ægte performance marketing-netværk og sikrer, at kun tilknyttede selskaber, der genererer trafik og salg til din virksomhed, bliver betalt – og til den kommissionssats, du indstiller individuelt for din virksomhed. ShareASale opkræver et engangsgebyr for at komme i gang med deres netværk af tilknyttede selskaber og for at udnytte deres henvisningssporingssoftware.

🔥 Anbefalede:  Hvor meget tjener Millennials i hver stat? Top 51 værste til bedste stater at arbejde i

Tilknyttet

Skabt til e-handelsvirksomheder og onlinebutiksejere, Tilknyttet giver dig en funktionel app, der gør det nemt at spore salg og administrere dine affilierede partnere. Praktisk for dig og dine partnere giver Affiliatly marketingfolk og influencers mulighed for at bygge deres egne links, så de kan promovere din butik og dine produkter. Derudover kan du oprette bannere og annoncer til dine affiliates, uploade dem til Affiliatly-appen, så alle kan få adgang til dit brandede marketingmateriale.

Intelligent designet giver Affiliatly virksomheder mulighed for at se alle tilknyttede statistikker, administrere tilknyttede indtjeningsprocenter og bestemme, hvordan du vil have tilknyttede virksomheder til at tjene penge – uanset om det er genereret af besøg, samlet salg eller en fast sats for ethvert salg. Selve Affiliatly-appen kan også tilpasses med din virksomheds branding, så oplevelsen for dine affiliates er sammenhængende og overbevisende.

Tapfiliate

En cloud-baseret affiliate tracking softwareløsning, Tapfiliate giver virksomheder mulighed for at oprette, spore og optimere unikke tilknyttede programmer. Gennem de data, der indsamles og organiseres af Tapfiliate, kan virksomheder begynde at bedre forstå, hvor effektivt deres nuværende affiliate-program er, ved at se på, hvor dit brand får mest synlighed, hvilke typer partnerskaber der er de mest rentable, og hvordan de i sidste ende kan øge dit brand tilstedeværelse online via strategiske affilierede partnerskaber. Med en banebrydende affiliate-sporingssoftware giver Tapfiliate virksomhedsejere fuld kontrol og tilbyder alle de nødvendige værktøjer til at skabe affilierede partnerskaber og marketingprogrammer i løbet af få minutter.

LinkTrackr

Spækket med robuste analyser, LinkTrackr formår at bevare sin enkelhed på grund af sin smarte, intuitive software. Ved at give virksomheder muligheden for at spore alle oprettede affilierede links, har LinkTrackr også evnen til at maskere links, hvilket øger levedygtigheden af ​​links, der deles af dine tilknyttede virksomheder. LinkTrackr indsamler også masser af data fra dine tilknyttede programmer, hvilket betyder, at virksomheder bedre kan forstå, hvilke partnerskaber de skal kigge efter, og hvilke kampagner der i sidste ende er de mest effektive.

Selvfølgelig gør LinkTrackr, hvad al affiliate-software, der bruges til henvisningssporing, har brug for: spore salg. Derudover giver LinkTrackr dig dog mulighed for at se nærmere på salget, hvilket giver dig mulighed for at se præcis, hvilket medie et salg blev foretaget gennem – og hvilken kampagne, der genererede den pågældende kunde. Split test er også tilgængelig med LinkTrackr, hvilket gør det til det ideelle valg for virksomheder, der ønsker at undersøge alle potentielle veje åbnet af affiliate marketing.

EverFlow

Et solidt valg, når det kommer til affiliate software til henvisningssporing, EverFlow giver virksomheder mulighed for at spore og administrere alle tilknyttede virksomheder og de specifikke kampagner, de bruger til at tiltrække salg. Ideel til virksomheder, der arbejder med affiliates og influencers på tværs af platforme, lægger EverFlow alle data på ét sted, så du nemt kan analysere, hvordan dine affiliates klarer sig, og hvilke tilbud der fungerer bedst med specifikke målgrupper. Automatiseret optimering giver dig også mulighed for at blokere partnere, der genererer besøg med nul klik, så du bedre kan genkende svigagtige affiliates, der tager dine marketingpenge.

🔥 Anbefalede:  Det er Sonys første håndkøbs-høreapparater

Indvirkning

Ofte omtalt som en “to-i-en” affiliate marketing platform og netværksløsning, Indvirkning giver virksomheder muligheden for at administrere eksisterende partnerskaber og samtidig udnytte et netværk af tilknyttede selskaber og influencers, der er klar til at promovere og sælge dit produkt. Gennem dens software kan du analysere dine analyser, få den indsigt og de data, du har brug for for at finde dine mest værdifulde partnere – og derefter få flere af dem.

Klar til at starte dit affiliateprogram?

Et affiliate program kan bringe fantastiske resultater til din virksomhed. Lad os opsummere hvorfor:

  • Du kan gøre dine mest loyale kunder til marketingfolk. Det er de kunder, der sandsynligvis allerede anbefaler din virksomhed til deres venner og familie. At give dem affilierede værktøjer til at promovere din virksomhed (og belønne dem for at gøre det) er en win-win situation for alle.
  • Affiliates kan gøre en masse arbejde for at promovere din virksomhed, og det koster dig ikke noget på forhånd. I stedet betaler du kun en kommission, når en affiliates lead køber din service.
  • Uden forudgående omkostninger er affiliate marketing overkommelig og har et stort potentiale til at hjælpe dig med at vokse din virksomhed.
  • Alt du behøver er den rigtige software til at sikre, at dit affiliate program er effektivt, og at dine affiliates spores og betales korrekt.

Så er du klar til at starte dit eget affiliate program? Vi har givet dig masser af anbefalinger til affiliate software, du kan bruge. Men her er endnu et tip:

Online-virksomheder vokser, og der er ingen mangel på e-handelsplatforme tilgængelige for folk til at bygge deres onlinebutikker. Men hvis du kører dit e-handelswebsted med Shift4Shop, kan du også få adgang til en indbygget affiliate program til din netbutik. Dette modul er tilgængeligt på det gratis, ubegrænsede abonnement, hvilket gør det tilgængeligt for selv de mindste virksomheder. Hvis du leder efter et sted at starte, og du ikke er sikker på at bruge tredjepartssoftware endnu, er du heldig, hvis du er på Shift4Shop.

Uanset hvilken software du bruger, eller hvilken branche du er i, kan et affiliate program give dig det boost, du har brug for. Er det ikke på tide, du gør dine kunder til et ekstra marketingteam?