Den banebrydende lancering af Aptos NFT’er og Topaz: Kan den nye blockchain overhale Solana?

Følgende artikel hjælper dig med: Den banebrydende lancering af Aptos NFT’er og Topaz: Kan den nye blockchain overhale Solana?

aptos nft

Med kun en uge gammelt mainnet har Aptos boomet på NFT-markedet. Aptos blev lanceret den 17. oktober, og det er et proof-of-stake Layer 1-netværk skabt af tidligere Meta-medarbejdere. Blockchain arbejder på at udnytte sit smarte kontraktsprog Move for at nå et output på mere end 100.000 transaktioner i sekundet.

I juni forklarede opstarten i et blogindlæg at netværkets mål er at løse NFT-udmøntning i stor skala. Grundlæggerne sagde, at de “slåede millioner af NFT’er på under en time på Aptos Blockchain.”

“Aptos-netværket fjerner barrierer for hastighed og har infrastrukturen til at øge pålideligheden og effektiviteten til fremtidig NFT-portabilitet på tværs af platforme for økosystemet som helhed. Vi er inspireret af mulighederne og dedikeret til at hjælpe skabere over hele verden ved at gøre det muligt for de hurtigste NFT’er at gå, uanset hvor deres publikum er.”

Aptos skrev.

Den største NFT-markedsplads, OpenSea, har endnu ikke integreret Aptos NFT’er. Den største sælger af Aptos NFTs er Topaz, en NFT-markedsplads dedikeret til Aptos digitale samleobjekter. Topaz rapporteret hævede 1,1 millioner dollars på én dag, kun fire dage efter lanceringen.

Aptos NFTs vs Solana NFTs

I mellemtiden er Solanas NFT’er faldet i værdi. I over et år har Solana været den næstmest populære blockchain for NFT’er. I søndags viste CryptoSlams data, at Solana faldt bagud ImmutableX og for første gang på tredjepladsen i salgsvolumen.

Aptos har allerede registreret en højere handelsvolumen end Solana. Brugere har delt deres meninger om, hvorfor de flytter fra Solana til Aptos. Hovedårsagen er Solanas nuværende ustabilitet.

🔥 Anbefalede:  Hvordan Swiggy transformerer leveringsservice ved hjælp af kunstig intelligens

Vi har taget en fast beslutning om at lancere mynte på den nye Aptos blockchain. Nu går Solana igennem hårde tider, vi ønsker ikke at vente på bedre tider, men vi vil bygge og implementere vores ideer her og nu.

— DegenQ (@queueNFT) 22. oktober 2022

God dag!

Vi flytter til Aptos.

Desværre er vi nødt til at forlade Solana på grund af dets markedsforhold lige nu. Vi besluttede at flytte til Aptos blockchain, fordi vi ved, at vi har en bedre fremtid med dem. Der er store ændringer i projektet. #AptosNFT #AptosLabs pic.twitter.com/OSGflB7gZ4

— Aptos Vincer || GRATIS MYNTE (@Vincerslab) 21. oktober 2022

Krypto konsulent- og rådgivningsvirksomhed “Crypto Consultants UK” talte om sagen med Metaverse Post:

“Med NFT-handelsvolumen på Solana faldende støt, har Aptos set fordelene ved Solanas NFT-projekters konstante tilbagegang. Aptos NFT-markedspladsen, Topaz, har oplevet en pæn vækst med over 2 millioner dollars i salg inden for kun 5 dage efter lanceringen.”

“Migrationen fra Solana til Aptos har været stigende på grund af en række faktorer, såsom fjernelse af royalties fra Solanas NFT-markedsplads Magic Eden. Dette kombineret med, at investorer var utilfredse med SOL-netværket, har ført til en tilstrømning for Aptos, som var placeret korrekt,«

Crypto Consultants UK delte deres synspunkt.

Det er dog for tidligt at sige, at Solana er “død”, eller at Aptos er den næste top blockchain for NFT’er, der endda ville overhale Ethereum. Når tyreløbet starter, kan Solana hurtigt komme tilbage på sporet. Hypen omkring Aptos kan være forårsaget af dens seneste lancering og airdrops. Tidlige Aptos testnet-brugere modtog 150 APT-tokens (omkring $1.200) den 19. oktober.

I sidste uge startede Web3 lancerede Aptos Names Service (ANS) på hovednettet.

Gennem 2022 rejste Aptos $350 millioner og akkumulerede $150 millioner med den seneste Series A-runde ledet af FTX og Jump Crypto. Virksomhedens værdiansættelse overstiger allerede 1 mia. Aptos har modtaget en massiv mængde støtte fra investorer, herunder Tiger Global, Andreessen Horowitz, Apollo, Circle Ventures, Franklin Templeton, Griffin Gaming Partners og Superscript.

Læs relaterede indlæg:

Table of Contents