Den amerikanske regering afslører planer om at bruge $140 millioner på AI-forskning; Det Hvide Hus for at møde store tekniske administrerende direktører for at diskutere risici ved AI

Følgende artikel hjælper dig med: Den amerikanske regering afslører planer om at bruge $140 millioner på AI-forskning; Det Hvide Hus for at møde store tekniske administrerende direktører for at diskutere risici ved AI

Den amerikanske regering afslører planer om at bruge $140 millioner på AI-forskning;  Det Hvide Hus for at møde store tekniske administrerende direktører for at diskutere risici ved AI

Det Hvide Hus har i dag løftet sløret for planer om at tage fat på AI-relaterede risici og muligheder, mens vicepræsident Kamala Harris forbereder sig til et møde med fire store tech CEO’er for at diskutere sikkerhedsforanstaltninger, der kan mindske risiciene ved at bruge kunstig intelligens.

I en række meddelelser sagde Biden-Harris-administrationen, at National Science Foundation ville hælde 140 millioner dollars i finansiering for at lancere syv nye nationale AI-forskningsinstitutter. Ifølge administrationen vil disse nye institutter bruge AI R&D på kritiske områder, herunder klima, landbrug, energi, folkesundhed, uddannelse og cybersikkerhed.

Adskillige førende AI-udviklere, herunder Anthropic, Google, Hugging Face, Microsoft, NVIDIA, OpenAI og Stability AI, har lovet at deltage i offentlige evalueringer af eksisterende generative AI-systemer i AI Village på DEFCON 31, ifølge administrationens meddelelse. Vurderingen vil involvere tusindvis af samfundspartnere og AI-eksperter i at udforske, hvordan disse modeller stemmer overens med de principper og praksis, der er skitseret i Biden-Harris Administrations Blueprint for en AI Bill of Rights og AI Risk Management Framework.

“Denne uafhængige øvelse vil give kritisk information til forskere og offentligheden om virkningerne af disse modeller og vil gøre det muligt for AI-virksomheder og -udviklere at tage skridt til at løse problemer fundet i disse modeller,” sagde administrationen i en pressemeddelelse.

Office of Management and Budget (OMB) vil frigive udkast til politisk vejledning om brugen af ​​AI-systemer af den amerikanske regering, som vil være åben for offentlig kommentar. Denne vejledning vil etablere specifikke politikker, som føderale afdelinger og agenturer skal følge for at sikre deres udvikling, indkøb og brug af AI-systemer, der fokuserer på at beskytte det amerikanske folks rettigheder og sikkerhed.

🔥 Anbefalede:  CPA Club Connect den 12. marts i Dubai!

Til dagens møde har Det Hvide Hus inviteret Googles Sundar Pichai, Microsofts Satya Nadella, OpenAIs Sam Altman og Anthropics Dario Amodei. Vicepræsident Kamala Harris, sammen med administrationsdeltagerne handelssekretær Gina Raimondo, stabschef Jeff Zients, vicestabschef Bruce Reed, National Security Advisor Jake Sullivan, Domestic Policy Advisor Susan Rice, National Economic Council Director Lael Brainard, White House Counsel Stuart Delery og Det Hvide Hus’ kontor for videnskab og teknologipolitik, direktør Arati Prabhakar, vil være til stede ved mødet.

“Vi sigter efter at have en ærlig diskussion om de risici, vi hver især ser i den nuværende og nære AI-udvikling, handlinger for at mindske disse risici og andre måder, vi kan arbejde sammen på for at sikre, at det amerikanske folk drager fordel af fremskridt inden for AI, samtidig med at de er beskyttet mod det skader,”

Prabhakar sagde i mødeinvitationen indhentet af Nextgov.

Administrationens seneste meddelelser er en del af dens indsats for at udvikle politikker omkring AI, som er blevet et varmt emne. Sidste oktober udgav Office of Science and Technology Policy AI Bill of Rights. I januar offentliggjorde National Institute of Standards and Technology AI Risk Management Framework.

Læs mere: