DeFi Yield Protocol rebrands som Dypius for at hjælpe brugere med at omfavne Metaverse-muligheder

Følgende artikel hjælper dig med: DeFi Yield Protocol rebrands som Dypius for at hjælpe brugere med at omfavne Metaverse-muligheder

Bukarest, Rumænien, 12. december 2022, Chainwire

Efter at have oplevet succes på kryptoområdet, annoncerer DeFi Yield Protocol en komplet rebranding til Dypius. Det erfarne team udførte flere måneders research for at finde frem til den bedste måde at repræsentere det, de havde udviklet sig til gennem årene. Dypius har suffikset af stjernetåger i galaksen. Tåger er formationer af gas, støv og andre materialer, der “klumper” sammen for at danne tættere områder i universet. De tiltrækker yderligere stof og bliver til sidst tæt nok til at danne stjerner, planeter og planetsystemobjekter. Dypius er stedet for skabelsen af ​​stjerner, planeter og liv. Dette er Dypius, et sted at skabe og forme fremtiden!

DYP begyndte som en DeFi-protokol i begyndelsen af ​​decentraliseret finans, der tilbyder indtjeningsmuligheder på tre forskellige blockchains. Det var dog klart fra starten, at det ville udvikle sig til meget mere end det. Faktisk søgte holdet at bygge et decentraliseret økosystem med flere DeFi-produkter og -tjenester.

Snart udvidede DYP til at omfatte 12 unikke produkter, der bringer værdi til kryptomarkedet og dets brugere. Disse løsninger omfatter avancerede analyser DYP værktøjer tilbyder realtidsdata, markedsindsigt, seneste nyheder og opdateringer om de seneste markedstendenser for at give brugerne mulighed for at træffe bedre informerede beslutninger.

Den nyligt omdannede Dypius beholder DYP-værktøjerne som en af ​​økosystemets mest lukrative funktioner. Det samme gælder Dypius Launchpad, som understøtter nye projekter ved at hjælpe dem med at rejse kapital i et decentraliseret miljø og få eksponering for Dypius’ globale fællesskab.

🔥 Anbefalede:  Vidvinkellinser: Topvalg eller din virksomhed

Derudover er teamet ved at udvikle Dypius Metaverse, en unik metaverse platform, der integrerer CAWS NFT kollektion. Denne engagerende og bekvemme platform tilbyder en fordybende oplevelse med spændende miljøer at udforske, brugerinteraktion i realtid, brugertilpasning og meget mere. Platformen vil inkludere en selvstændig applikation og et PCVR) play-to-earn (P2E) spil, der giver spillere mulighed for at bruge deres NFT’er som ledsagere i forskellige eventyr eller til at tjekke deres kryptoporteføljer.

Brugere kan drage fordel af Dypius Metaverse til at bringe deres virkelige virksomheder ind i et virtuelt rum. Desuden kan brugere få adgang til unikke muligheder for at optjene belønninger og aktiver i spillet. Denne platform tilbyder ubegrænsede muligheder for almindelige brugere og virksomheder gennem bæredygtig vækst og konstant innovation.

DYP-grundlæggeren Mihai Busica kommenterede protokollens rebranding til Dypius:

”Jeg har fra starten altid forestillet mig et projekt, som brugerne kan få glæde af i et tilgængeligt og sikkert miljø. Jeg er ekstremt stolt af vores ekspertteams dedikation og projektets rejse fra en simpel protokol til et avanceret decentraliseret økosystem. Jeg opfordrer vores brugere til at nyde at udforske vores økosystem og omfavne enhver mulighed.”

Om Dypius

Dypius, tidligere DeFi Yield Protocol (DYP), er et hurtigt udviklende DeFi-økosystem, der inkorporerer adskillige alsidige løsninger, herunder yield farming, staking, NFT’er, analytiske værktøjer og Metaverse-spil. Projektet kører på unikke smarte kontrakter ved hjælp af protokollens proprietære anti-manipulationsfunktionalitet.

Protokollens token, DYP, er noteret på top-tier børser, såsom Coinbase, Huobi Global, KuCoin, Gate.io, MEXC Global, Bitrue, Poloniex og andre.

Det kommende metaverse-baserede P2E-spil giver spillere mulighed for at socialisere i den åbne virtuelle verden gennem funktioner som Mall, en NFT Marketplace, en DYP Shop og en Trade Station. Derudover vil spillet indeholde en saldo-sektion, der gør det muligt for spillere at indbetale DYP- og iDYP-tokens til deres tegnebøger, hæve belønninger eller overføre kreditter.

🔥 Anbefalede:  Salg på Amazon vs eBay: Hvilken er bedst?

For mere information og for at holde dig opdateret, besøg:

Internet side | Twitter | Telegram | Uenighed

Kontakt

Daniel Garett
Dypius
[email protected]

Table of Contents