Def Jam Recordings lancerer en virtuel avatar-musikgruppe, The Whales

Følgende artikel hjælper dig med: Def Jam Recordings lancerer en virtuel avatar-musikgruppe, The Whales

Universal Music Groups Def Jam Recordings, det ikoniske pladeselskab kendt for at forme lyden af ​​hip-hop, har skrevet under med den virtuelle web3 musikgruppe, Hvalerne. Den gamified gruppe er udviklet af det kreative teknologi- og underholdningsstudie WAGMI Beach og The Catalina Whale Mixer. Sidstnævnte er en Solana-baseret NFT-samling med 5.555 dele, der byder på hvalbilleder med forskellige træk.

Def Jam Recordings lancerer en virtuel avatar-musikgruppe, The Whales Hvalerne

Mens bandet er sammensat af tegneseriefigurer, er musikken skrevet af rigtige mennesker. Dette giver Def Jam mulighed for at udnytte den voksende popularitet af web3 og NFT’er, mens de stadig forbliver tro mod deres rødder i hiphop-samfundet. Mærket udgiver i øjeblikket musik af så kendte kunstnere som Justin Bieber, Rihanna og Snoop Dogg.

Til at starte med vil The Whales frigøre et album i fuld længde skabt af Def Jams producere og sangskrivere. Derefter planlægger gruppen at etablere et stærkt bånd med Catalina Whales Mixer-indehaverne og det generelle NFT-fællesskab, før de lancerer andre produkter. Efterfølgende vil bandet droppe musikegenskabspakker og andre frynsegoder til indehavere.

The Whales er ikke den første NFT-karaktermusikgruppe i rummet. I april 2022 lancerede Universal Music Group et NFT-musikband, “Kingship”, udviklet i samarbejde med web3-mærket 22:22. Gruppen er sammensat af fire Bored Ape Yacht Club NFT’er: “King” på hovedvokal, “Arnell” på beats og trommer, “Hud” på tangenter, guitar og vokal, og en Mutant Ape NFT ved navn “Captain” på bas og vokal.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Renault lancerer sin genesis NFT-kollektion dedikeret til den ikoniske R5-model