Decentraland, Versus og Lumiere samarbejder om at skabe “The Infinite Machine” NFT’er

Følgende artikel hjælper dig med: Decentraland, Versus og Lumiere samarbejder om at skabe “The Infinite Machine” NFT’er

Decentraland, Versus Entertainment og Lumiere er netop gået sammen om at skabe NFT’er til filmen “The Infinite Machine”. Dens plot er tilpasset fra en bog af samme navn, skrevet af kryptovalutajournalisten Camilla Russo. “The Infinite Machine” fortæller historien om Vitalik Buterin, Ethereums medstifter, og fremkomsten af ​​det næststørste digitale aktiv i verden.

Filmen er i øjeblikket i udviklingsfasen. Producenterne er Ridley Scott fra Scott Free Productions og det spanske selskab Versus Entertainment. Lumiere, der er baseret i Singapore og Hong Kong, vil integrere oplevelsen af ​​filmen i Decentraland. Mens sidstnævnte vil fokusere på udviklingen af ​​NFT- og kryptofokuserede plots.

Filmskabere har udgivet flere sæt NFT’er, der skal bruges som økonomisk støtte til produktionsholdet. Den første og den anden mynte er allerede udsolgt. Fans forventer nu det tredje sæt af filmens NFT’er.

Samlet set tilbyder “The Infinite Machine” 10.499 NFT’er designet af 40 kunstnere baseret i Argentina, Australien, Bolivia, Chile, Colombia, Kroatien, Cuba, Frankrig, Honduras, Indien, Kenya, Venezuela, Mexico, Panama og USA.

Indtægterne fra salget går til budgettet for filmens produktion, Infinite Machine DAO og kunstnerne.

Et yderligere mål med udgivelsen af ​​NFT-samlingen er at gøre filmens fremtidige publikum til et fællesskab.

For eksempel har fans nu mulighed for at blive statister til filmen. For at deltage skal de købe en NFT fra Early WAGMAM kollektion designet af Sasha Katz. Gulvprisen for kollektionen er 0,079 ETH (ca. $150).

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Kør en indholdsgab-analyse for at skabe indhold, som folk tørster efter