Decentraland er vært for Metaverse Music Festival og lancerer en konkurrence til en værdi af 6.200 $MANA

Følgende artikel hjælper dig med: Decentraland er vært for Metaverse Music Festival og lancerer en konkurrence til en værdi af 6.200 $MANA

Virtual reality-platformen Decentraland vil være vært for Metaverse Music Festival. Arrangementet finder sted den 10. til 13. november på Genesis Plaza (-62,70).

For at fejre festivalen lancerer Decentraland en Emote-konkurrence om dans og signering. Vinderen vil modtage 800 $MANA og titlen på festivalens officielle Emote. Brugere, der vinder anden- til tiendepladser, vil modtage 600 $MANA hver. Enkeltpersoner kan indsende deres bedste bevægende Emotes til og med den 31. oktober. Det er værd at bemærke, at Decentraland vil bruge den bedste Emote i reklamemateriale til festivalen, så hele Metaverse vil se vinderens skabelse.

Spillere kan også designe wearables inspireret af dette års tema, “Cyberpunk møder naturen”, og blive vist på Decentralands Marketplace. Initiativet er åbent til og med den 25. oktober.

Få disse designideer til at flyde, skabere!

Opret Wearables og Emotes til Metaverse Music Festival, og få dem vist på Marketplace, når du tilføjer #MVMF22 tag i Builder inden 25. oktober. Årets tema er Cyberpunk Meets Nature – hvad vil du lave? 🎨 pic.twitter.com/fenS52M6P5

— Decentraland (@decentraland) 12. oktober 2022

Mens Metaverse Music Festival er gratis at deltage i og ikke kræver noget professionelt udstyr, såsom VR-headset, skal besøgende forhåndstilmelde sig begivenheden på en dedikeret internet side.

I 2021 varede Decentraland-festivalen i fire dage, hvor fællesskabet gjorde krav på 51.947 POAP’er og modtog 11.204 NFT’er. Over firs kunstnere optrådte under hele arrangementet, herunder Paris Hilton, RAC, Deadmau5, Alison Wonderland og 3LAU.

I august i år var Decentraland også vært for den tredje årlige Metaverse Art Week, “The World is Made of Code”, som indeholdt eksklusiv Frida Kahlo-kunst. Det tog inspiration fra globale kunstudstillinger, Venedig Biennale og Miami Art Basel og indeholdt så kendte virksomheder som Artnet, Sotheby’s og Estée Lauder.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Hvordan Windows 11 skraber dine data, før du overhovedet har forbindelse til internettet