Decentraland er vært for den første Metaverse Architecture and Design Biennale

Følgende artikel hjælper dig med: Decentraland er vært for den første Metaverse Architecture and Design Biennale

Decentraland er vært for den første Metaverse Architecture and Design Biennale

Decentraland forener globale skabere i Metaverse Architecture and Design Biennale“Presence of the future,” den 6. januar. For at organisere biennalen samarbejdede Decentraland med Metancy og Dearch.space.

Arrangementsdeltagerne omfatter anerkendte arkitekter og designere, som kuraterer udstillingen, men biennalen er åben og gratis at besøge for alle. Andre deltagere er meningsdannere, som leder foredrag og diskussioner, og arrangementets partnere, som er åbne for at mødes med skabere og samarbejde.

Metaverse Architecture and Design Biennale finder sted i to metaverser samtidigt: Decentraland og Arhead, og byder på følgende:

  • stort udstillingsrum på begge metaverse platforme;
  • arkitektkonkurrence;
  • mere end 20 pavilloner hostet af globale skabere;
  • udstillinger af anerkendte arkitekter og designere;
  • foredrag og offentlige diskussioner;
  • mange mennesker at møde under arrangementet.

De forventede hovednavne i den arkitektoniske begivenhed omfatter Zaha Hadid Architects, Dewan arkitekter og ingeniører, PLP Architects, BIG, Crosby Studios, ATRIUM, SpacesDAO og andre.

Titlen “Fremtidens tilstedeværelse” var inspireret af den første arkitekturbiennale i Venedig, en af ​​de mest betydningsfulde begivenheder for at fejre arkitektur og design, “fortidens tilstedeværelse”, som fandt sted i 1980.

“”Presence of the future” har til formål at genkalde arkitekturens magt til at genopfinde moderniteten og formulere den nye livskvalitet i det fordybende virtuelle rum. I det øjeblik, hvor vi er vidne til skabelsen af ​​en ny game-changer i måden, vi kommunikerer, underholder og samarbejder på, udfordrer vi arkitekterne og designerne til at forestille os vores fremtid i den byggede form og tage ansvaret for det.”

Det skrev begivenhedens arrangører.

Arrangementet afholder et åbent opkald for deltagere. Skabere kan indsende tre visualiseringer af det 3D-modellerede arkitektoniske objekt, der afspejler biennalens tema, “Fremtidens tilstedeværelse”, med en beskrivelse på 200-500 ord. Juryen vil udvælge den bedste idé til realisering og tildele skaberen $60.000.

🔥 Anbefalede:  Apple arbejder muligvis på en hemmelig OLED MacBook Air

Decentraland har været et aktivt væld af kunstrelaterede begivenheder i metaversen. Sidste august afholdt metaverse-platformen den tredje årlige Metaverse Art Week 2022, og i sidste måned annoncerede Decentraland, at de var vært for sin tredje Metaverse Fashion Week i marts 2023.