Decentraland DAO tildeler $1 million tilskud til Decentral Games

Følgende artikel hjælper dig med: Decentraland DAO tildeler $1 million tilskud til Decentral Games

Foto af Pixabay.

Metaverse spilfirma Decentral Games annonceret det har modtaget et tilskud på 1 million dollars fra Decentraland DAO. Virksomheden tilbyder metaverse pokerspil, og midlerne vil gå til at stabilisere ICE Pokers økosystem.

Decentral Games indsendte bevillingsforslaget den 20. maj, og det vandt til sidst afstemningen med 59 % af stemmerne seks dage senere.

Forslaget Læss: “Tildel $1M USD til MANA for at give belønninger til ICE-USDC likviditetspuljen på QuickSwap. MANA-belønninger vil blive fordelt over 3 måneder til dem, der satser på USDC-ICE LP-opstart i puljen. Dette er midlertidig (3-måneders) support, mens sit-and-go-turneringer udvikles, lanceres (juli) og øges.”

Finansieringen vil blive tildelt i den indfødte $MANA utility token; dette bør styrke $USDC – $ICE likviditetspuljen som forberedelse til turneringerne og vil blive brugt til at give belønninger i Quickswap indsatspuljen.

“Vedtagelsen af ​​dette forslag viser den støtte, vi har fra Decentraland-samfundet, og hvor vigtig Decentral Games er blevet som en stor bidragyder til daglige aktive brugere,” sagde Matthew Howells-Barby, Decentral Games CMO. “Disse incitamenter vil gøre os i stand til at skabe yderligere stabilitet til vores økosystem forud for udrulningen af ​​vores nye sit-and-go poker turneringstilstand, som vi tror vil bringe en helt ny oplevelse til vores Decentraland spillesteder og vil hjælpe os med at indsætte tusindvis af nye brugere til den begyndende metavers.”

ICE Poker har taget Decentraland med storm. Faktisk er det nu ansvarligt for 60 % af al trafik i Decentraland, selvom spillet blev lanceret i efteråret 2021. Ifølge forslaget har spillet mere end 8.000 daglige besøgende, der besøger 12 spillesteder, der er placeret på mere end 100 pakker af jord. Der er også mere til Decentral Games end blot poker; spillesteder er vært for andre begivenheder, såsom livemusik, kunstnershowcases og NFT drop-fester.

🔥 Anbefalede:  Google siger, at Chrome nu er 20 % hurtigere på Macs

Læs relaterede indlæg: