Decentraland annoncerer den tredje årlige Metaverse Art Week

Følgende artikel hjælper dig med: Decentraland annoncerer den tredje årlige Metaverse Art Week

Virtuel verden Decentraland meddeler den tredje årlige Metaverse Art Week 2022. Begivenheden, der kaldes “The World is Made of Code”, finder sted fra 24. til 28. august inde i Decentraland.

I år henter Decentraland inspiration fra kendte kunstudstillinger Venedig Biennale og Miami Art Basel. Udvalgte kunstværker vil fokusere på teknologi, virtualitet og Metaverses, genanalysere fordybende oplevelser og opdage nye grænser.

Desuden sigter den største brugerejede virtuelle verden mod at “udforske, hvordan den menneskelige ånd er hardwired til at fremkalde en følelsesmæssig reaktion, når den præsenteres med kunst inspireret af matematiske designs i naturen.”

Decentraland annoncerer den tredje årlige Metaverse Art Weekbillede fra decentraland.org

Da Decentraland er vært, er det ingen overraskelse, at Metaverse Art Week vil finde sted inde i Metaverse. Den virtuelle verdens 3D-skulpturhave, “Art Plaza”, bliver et frilandsmuseum i fem dage. Programmet byder på performance- og konceptuelle kunstproduktioner, fordybende kunstinstallationer og selvfølgelig NFT-udstillinger. Derudover forbereder Decentraland rum til diskussioner og panelsamtaler.

2022-serien inkluderer så velkendte virksomheder som Artnet, det største online kunstfællesskab; Sotheby’s, som vil introducere den første Metaverse smykkeskulptur; Estée Lauder, som tidligere har skabt digital skønhed, specielt til Decentralands Metaverse Fashion Week; og mange andre.

Vi mener, at fremtiden for internettet bør bygges af decentraliserede samfund, som ikke søger at drage fordel af brugerdata, fantasi og kreativitet. Dette års Art Week er et kærlighedsbrev til, hvad den næste generation af kunstnere laver i Metaverset.

Kreativ direktør for Decentraland Foundation Sam Hamilton

Decentraland fortsætter med at introducere strategiske partnerskaber, der bevarer status som den største brugerejede Metaverse-platform. Virksomheden har for nylig samarbejdet med Netflix for at opbygge The Grey Man-oplevelse i den virtuelle verden. Tidligere på måneden lancerede Decentraland også den første pengeautomat i den virtuelle verden i samarbejde med Transak betalingsgateway og Metaverse Architects studio.

🔥 Anbefalede:  Sudowrite anmeldelse

Læs relaterede indlæg: