De mest kontroversielle bachelorøjeblikke nogensinde

Følgende artikel hjælper dig med: De mest kontroversielle bachelorøjeblikke nogensinde

Bacheloren er et af de mest populære reality tv-shows, og gennem årene har det givet os mange uforglemmelige øjeblikke. Nogle af disse øjeblikke var hjertevarmende, mens andre var kontroversielle og efterlod seerne chokerede. I denne artikel vil vi tage et kig på de mest kontroversielle bachelor-øjeblikke nogensinde.

Juan Pablo sæsonen

Juan Pablo Galavis var bachelor i seriens 18. sæson, og hans sæson var en af ​​de mest kontroversielle nogensinde. Juan Pablo blev set som uhøflig og afvisende over for kvinderne i programmet, og han modtog en masse modreaktioner fra seerne for sin opførsel.

Sæsonens mest kontroversielle øjeblik kom under finalen, da Juan Pablo nægtede at sige “Jeg elsker dig” til sit sidste valg, Nikki Ferrell. I stedet sagde han: “Jeg holder meget af dig.” Dette udløste forargelse blandt seerne, og mange mennesker kritiserede Juan Pablo for at være ufølsom og respektløs over for Nikki. Hvilket han åbenbart var. Hvilken pik.

Aries hjerteskifte

Arie Luyendyk Jr. var bachelor i seriens 22. sæson, og hans sæson var fuld af overraskelser. Arie valgte i første omgang Becca Kufrin som sit endelige valg, men han ændrede sig senere og slog op med hende på kameraet. Han besluttede sig derefter for at forfølge et forhold til sin andenplads, Lauren Burnham.

Bruddet var et af de mest kontroversielle øjeblikke i Bachelors historie, da seerne følte, at Arie havde behandlet Becca dårligt ved at slå op med hende på kameraet. Episoden udløste en masse diskussion på sociale medier, hvor mange mennesker kritiserede Arie for hans handlinger.

🔥 Anbefalede:  Topkvaliteter, som de mest succesfulde iværksættere besidder

Jeds kæreste

Jed Wyatt var en deltager i seriens 15. sæson, og han nåede hele vejen til finalen. Men under finalen blev det afsløret, at Jed havde en kæreste derhjemme, og han havde set hende indtil den dag, han rejste for at filme showet.

Denne afsløring udløste en masse kontroverser, og mange mennesker følte, at Jed havde været uærlig over for Hannah Brown, Bachelorette i den sæson. Jed undskyldte senere for sine handlinger, men kontroversen omkring hans opførsel fortsatte med at blive hængende.

Selvom showets producenter burde have fundet ud af, at han havde en kæreste, før de inviterede ham med. Det virker som ret grundlæggende due diligence.

Chad Johnson-hændelsen

Chad Johnson var en deltager i seriens 12. sæson, og han blev hurtigt en af ​​de mest kontroversielle deltagere nogensinde. Chad blev set som aggressiv og uhøflig over for de andre deltagere, og han blev til sidst sparket i gang med showet af producenterne.

Dramaet sluttede dog ikke der. Efter sin afgang fortsatte Chad med at skabe overskrifter ved at komme i et fysisk skænderi med en anden deltager og komme med truende kommentarer på sociale medier. Hændelsen udløste en masse kontroverser, og mange mennesker kritiserede Chad for hans opførsel.

Colton’s Fence Jump

Colton Underwood var bachelor i seriens 23. sæson, og hans sæson var fuld af drama. Men det mest mindeværdige øjeblik i sæsonen kom, da Colton som berømt hoppede over et hegn for at undslippe kameraerne.

Øjeblikket var uventet og efterlod seerne på kanten af ​​deres sæder. Det udløste også en masse diskussion på sociale medier, hvor mange mennesker roste Colton for hans dramatiske exit.

🔥 Anbefalede:  Pandora Buys Rdio, Google Answers Questions, $10 Android... [Digest]

Victoria F.s fortid

Victoria Fuller var en deltager i seriens 24. sæson, og hendes tid i serien var fyldt med kontroverser. I løbet af sæsonen blev det afsløret, at Victoria tidligere havde modelleret for et tøjmærke, der var blevet beskyldt for at promovere “White Lives Matter”-merchandise.

Kontroversen fortsatte først, da det blev afsløret, at Victoria havde været involveret i et tidligere forhold med en af ​​showets producenter. Dette førte til beskyldninger om, at showet var blevet manipuleret for at holde Victoria på showet.

Peter Weber-sæsonen

Peter Weber var bachelor i seriens 24. sæson, og hans sæson var kontroversiel fra starten. Peter var involveret i en kærlighedstrekant med to af deltagerne, Hannah Ann Sluss og Madison Prewett, og hans ubeslutsomhed gjorde seerne frustrerede.

Dramaet fortsatte kun under finalen, da Peters forhold til Madison sluttede kort efter, at de forlod showet. Mange mennesker følte, at Peter havde været ubeslutsom og havde mishandlet situationen, mens andre følte, at han var blevet uretfærdigt kritiseret.

Brad Womack-sæsonen

Brad Womack var bachelor i seriens 11. sæson, og hans sæson var kontroversiel af en række årsager. Den største kontrovers kom under finalen, da Brad chokerede seerne ved ikke at vælge nogen af ​​sine to sidste valg, DeAnna Pappas og Jenni Croft.

Denne beslutning gjorde begge kvinder knuste og udløste en masse diskussion på sociale medier. Mange mennesker kritiserede Brad for at spilde kvindernes tid, mens andre forsvarede ham for at være ærlig om sine følelser.

Jason Mesnick-sæsonen

Jason Mesnick var bachelor i seriens 13. sæson, og hans sæson var en af ​​de mest dramatiske i bachelorhistorien. I det sidste afsnit faldt Jason på knæ og friede til Melissa Rycroft, men fik senere et hjerteskifte og besluttede at afslutte deres forhold foran kameraerne.

🔥 Anbefalede:  Den eneste guide til sociale medier for advokater, du nogensinde får brug for

Han afslørede derefter, at han stadig var forelsket i sin andenplads, Molly Malaney, og de to kom til sidst sammen igen og blev forlovet med After the Final Rose-specialen.

Kontroversen omkring Jasons beslutning udløste en masse diskussion, hvor mange mennesker kritiserede ham for hans handlinger. Men andre roste ham for at være ærlig om sine følelser og i sidste ende vælge den person, han virkelig elskede.

Yeesh, det var meget drama

Bacheloren har givet os mange mindeværdige øjeblikke gennem årene, og nogle af disse øjeblikke har været kontroversielle. Uanset om det er dramaet omkring en deltagers fortid eller en hovedpersons tvivlsomme beslutninger, har disse øjeblikke udløst en masse diskussion og debat.

På trods af kontroversen fortsætter showet dog med at være populært blandt seerne. Mens nogle måske kritiserer showet for dets skildring af kærlighed og forhold, ser andre det som en guilty pleasure, der giver underholdning og eskapisme.

Uanset hvordan du har det med The Bachelor, er det klart, at showet vil fortsætte med at være en kilde til drama og kontrovers i de kommende år.

Elsa Barnes

Table of Contents