De Forenede Arabiske Emiraters sundhedsvirksomhed introducerer det første Metaverse-hospital

Følgende artikel hjælper dig med: De Forenede Arabiske Emiraters sundhedsvirksomhed introducerer det første Metaverse-hospital

De Forenede Arabiske Emirater (UAE) lancerer det første Metaverse-hospital nogensinde. Planlagt i oktober i år, vil organisationen levere medicinske turismetjenester.

Hospitalet er udtænkt af Thumbay Group, en UAE-baseret sundhedsvirksomhed grundlagt i 1998. Det internationale forretningskonglomerat opererer i tyve sektorer, herunder medicinsk forskning, sundhedskommunikation, teknologi, medier, begivenheder og medicinsk turisme.

Hospitalet vil være tilgængeligt via teknologier som Augmented Reality, Virtual Reality og ansigtsgenkendelse. Enkeltpersoner vil være i stand til at besøge og kommunikere med læger ved hjælp af deres avatarer.

“Dette vil være et komplet virtuelt hospital, hvor folk vil komme med en avatar og rådføre sig med lægen. For at imødekomme medicinsk turisme vil vi give patienterne mulighed for at se, hvordan hospitalet ser ud i Metaverset, hvis de rejser og kommer til Thumbay sundhedscenter,” siger grundlæggeren og præsidenten for Thumbay Group, Dr. Thumbay Moideen.

Derudover har teknologien til formål at hjælpe langtidsplejede patienter, der har været sengeliggende i seks måneder eller er lamme. Hospitalet vil give disse personer VR- og AR-headset for at se deres hjem.

Dr. Moideen forklarer: “For eksempel har en srilankansk person været hos os i lang tid, som var lammet efter en bilulykke, og hans sansebevægelser er væk, men kun hans hjerne fungerer. Han kan næsten besøge sit værelse i Sri Lanka gennem AR- og VAR-teknologi. Dette motiverer langtidsplejepatienter og giver dem håb om, at de kan vende tilbage til deres land.”

De Forenede Arabiske Emirater er avancerede inden for teknologiadoption. For eksempel annoncerede Dubais Virtual Assets Regulatory Authority i maj i år etableringen af ​​sit hovedkvarter i The Sandbox Metaverse.

🔥 Anbefalede:  Der har aldrig været et bedre tidspunkt at lande på denne geniale 404-side

Læs relaterede indlæg: