De bedste pensionsberegnere for 2023 [Compare These 15 Tools]

Følgende artikel hjælper dig med: De bedste pensionsberegnere for 2023 [Compare These 15 Tools]

Du leder efter den bedste pensionsberegner til at hjælpe dig med at planlægge din pension med tillid, ikke? Heldigvis har vi brugt timer på at undersøge de bedste tilgængelige i dag, og vi er tilbage for at dele, hvad vi fandt.

Nogle lommeregnere er gamle og skæve web 1.0-projekter. Nogle er simpelthen tab ledere for et brand til at sælge dig noget. Vi hjælper dig med at skære igennem rodet og viser dig de bedste pensionsberegnere, der findes i dag.

Vi kørte nogle grundlæggende tal gennem hver lommeregner, og vi delte resultaterne nedenfor. Læs videre til se, hvad du kan forvente af de bedste pensionsberegnere:

Bedste samlet

Bedste Freemium

Mest omfattende

De bedste pensionsberegnere

Bedst betalt: OnTrajectory
Bedste Freemium: ProjectionLab
Bedste gratis: FI beregnet
Bedst til iværksættere: Engagerende data
Mest detaljeret: Nypension
Mest simple: WalletBurst
Bedste uddannelse: Ultimativ pensionsberegner
Bedst til budgettere: Pensioneringsbudgetberegner
Bedst for nettoværdien: Bemyndige
Bedst til gifte par: AARP

Hvilken information har du brug for?

Før du begynder at lege med disse lommeregnere, skal du sørge for at have nogle oplysninger klar. Hvilken information har du brug for for at bruge de fleste pensionsberegnere? For at starte omfatter nogle oplysninger, du skal bruge:

 • Aktuel årlig indkomst (f.eks. $75.000)
 • Årlige pensionsbidrag (f.eks. 20 % eller 15.000 USD)
 • Beløb, der allerede er afsat til pensionering (f.eks. $100.000)

Bemærk: Til alle vores test med regnemaskinerne brugte vi ovenstående eksempeldata med en 30-årig.

Desværre er du i nogle situationer nødt til at starte med information, du umuligt kan vide, som hvor længe du vil leve, og hvad dine udgifter vil være om 10, 20 eller 30+ år. Hvordan kan nogen vide det?!

Hvis du er ligesom mig og ikke kender alle disse tal fra toppen af ​​dit hoved, så tag dig tid til at samle de oplysninger, du har brug for, før du begynder at beregne. Du vil være sikker på, at du får det mest nøjagtige mulige tal.

Vær også forberedt på at bruge lidt tid med hver lommeregner, og lege med de tal, som du har kontrol over.

Hvis du øger dit årlige bidrag eller trækker din pension tilbage med et par år, hvordan ændrer det så dit pensionstal? At lege med tal kan hjælpe dig med at få en bedre fornemmelse af, hvor meget kontrol du har over din pension.

Prisoplysninger og mere

Nogle lommeregnere er virkelig komplette pensionsplanlægningsværktøjer, der drives af et team af udviklere med løbende support. Nogle er engangsudviklinger og tjente som gratis. Hvis en lommeregner er angivet som Freemium, betyder det, at de i det mindste kræver en e-mailadresse og en konto for at komme i gang.

Bedste pensionsberegnere | detaljer

På trods af vanskeligheden ved at kende det nøjagtige beløb, du har brug for til pensionering, er der en række fremragende pensionsberegnere tilgængelige online, som kan hjælpe dig med at indsnævre dit omtrentlige pensionstal.

At vide hvilket omtrentligt antal og hvor meget du skal bruge for at komme dertil er en af ​​de bedste måder at sikre en behagelig pensionering på.

Mens hver pensionsberegner bruger lidt forskellige målinger til at bestemme dit pensionsnummer, vil de alle hjælpe dig med at sikre, at din opsparing er på rette spor. Her er de i nogen bestemt rækkefølge:

1. OnTrajectory’s Financial Planner og Analyzer

OnTrajectory’s Planner/Analyzer hjælper dig med at skabe en komplet “Personal Financial Model”.

Det giver dig mulighed for at indtaste indtægter og udgifter for både nu og for forskellige perioder i fremtiden. Dette er fantastisk, hvis du har mistanke om (eller ved), at dine udgifter vil ændre sig over tid. Dette giver dig også mulighed for at se, hvordan forskellige forbrugsmønstre vil påvirke dine mål.

Denne lommeregner giver dig også mulighed for at indtaste forskellige typer konti med specialiseret skattehåndtering for hver – såsom 401Ks, IRA’er, 529-planer osv.

Du kan også spore dine fremskridt for at sikre, at du når dine fremtidige mål. Samt justere bidrag for at se, hvilken forskel det gør for din nettoformue og på fremtidige fremskrivninger.

Nye funktioner tilføjet for nylig: scenariesammenligning, forbrugsoptimeringsværktøj og en “midlertidig inflation”-tester.

OnTrajectory udvikles af Tyson Koska.

 • Fordele: Omfattende. Fremragende billeder, der hjælper dig med at forstå dine pensionsopsparinger bedre. Løbende udvikling og support.
 • Ulemper: OnTrajectorys gratis version ser ud til at begrænse antallet af konti, du kan inkludere. Det er dog stadig værd at udforske.
 • Pris: Gratis version med begrænsninger; Derefter 60 USD om året eller 9 USD om måneden.
 • Test resultater: Kan ikke fuldføre.

2. NewRetirements pensionsberegner og -planlægger

Uanset pensionsspørgsmålet har dette websted sandsynligvis en lommeregner, der hjælper dig med at finde svaret.

The Simple Retirement Calculator fra NewRetirement giver dig en hurtig vurdering af din nuværende pensionsopsparing. Det viser dig, hvor længe dine penge vil vare for dig og din ægtefælle ved et bestemt forbrugsniveau i pension.

Denne enkle lommeregner inkluderer plads til socialsikringspensionsindkomst samt pension eller livrenter, hvis du ved, at du kan regne med dem.

🔥 Anbefalede:  De 3 bedste Facebook-annoncer til e-handelssælgere (plus eksempler)

Bekvemt kan du foretage ændringer i det månedlige beløb, som du mener, du har brug for som pensionist. Dette hjælper dig med at se, hvordan dit forbrug påvirker sundheden for din pensionsopsparing.

Når du har prøvet den simple lommeregner, skal du sørge for at bruge hele NewRetirement Planner.

NewRetirement Planner giver dig mulighed for at opbygge, overvåge og vedligeholde en fuld pensionsplan. Dette hjælper dig med at blive organiseret, overvåge din situation, træffe informerede beslutninger og tage handlinger med dine:

 • Social sikring
 • Medicare/Sundhedspleje
 • Livrenter/pensioner
 • Hjem egenkapital
 • Forsikring, arbejde, gæld og ejendomsplanlægning
 • Opsparing/Investering

NewRetirement tilbyder også en socialsikringsberegner, som kan hjælpe dig med at finde ud af det optimale tidspunkt for dig til at tage dine sociale sikringsydelser.

NewRetirement udvikles af Stephen Chen.

 • Fordele: De bruger et målbaseret format, der giver dig mulighed for at planlægge korrekt.
 • Ulemper: NewRetirement tilbyder tonsvis af valgmuligheder og værktøjer. Det kan være overvældende, når du først bruger deres lommeregnere. E-mail er påkrævet for at bruge.
 • Pris: Gratis version med begrænsninger; PlannerPlus (fuld) version er $120/år efter en 14-dages prøveperiode. Tilføjelser til personlig gennemgang og/eller gennemgang med en finansiel planlægger.
 • Test resultater: Kan ikke fuldføre.

3. ProjectionLab

ProjectionLab er et nyt personligt økonomiplanlægnings- og projektionsværktøj, der giver dig mulighed for at simulere din økonomiske fremtid ved hjælp af en række input og scenarier. Det er hurtigt, smukt og grundigt.

ProjectionLab tilbyder gratis og pro-planer samt planer for finansielle planlæggere. Dette er et igangværende projekt, der udvikles af Kyle Nolan, en semi-anonym udvikler fra Boston, som var inspireret af JL Collins. Du kan chatte med Kyle i fællesskabets uenighed.

Værktøjet giver dig mulighed for at modellere specifikke scenarier som førtidspension (selvfølgelig), afspadsering til rejser og boligejerskab.

 • Fordele: Smukt layout, hurtig funktionalitet, gratis brug, flere lande, voksende fællesskab af brugere, tilsyneladende ubegrænsede scenarier.
 • Ulemper: Det er meget grundigt og begrænser derfor enkel brug. Værktøjet er nyt og under udvikling med en anonym grundlægger. Opdatering: Jeg har mødt grundlæggeren, Kyle, og han har oprettet en om-sektion – ikke længere anonym.
 • Pris: Gratis version med begrænsninger; Premium (fuld) version er $60/år efter en 7-dages prøveperiode.
 • Test resultater: Kan ikke fuldføre.

4. Pensioneringsbudgetberegner

Pensionsbudgetberegneren er designet til dem, der er ved at gå på pension eller i det mindste inden for 5 år efter pensionering. Det er virkelig designet til at hjælpe dig med at besvare spørgsmålet “har jeg sparet nok?”

Og det gør den ved at bruge en lang række input og scenarier til at hjælpe dig med at kortlægge alt for en vellykket pensionering.

Pensioneringsbudgetberegneren er gratis at bruge, hvis du blot ønsker at opbygge et budget og spore dine aktiver. Premium-versionen giver dig dog adgang til et fællesskab af brugere, et dashboard og andre funktioner.

Denne lommeregner er udviklet af Jason Parker, certificeret professionel og podcaster hos .

 • Fordele: Bygget med en specifik demografi i tankerne. Omfattende værktøj med indbygget fællesskab på premium-niveau.
 • Ulemper: Lidt dateret UX. Gated af e-mail input. Flottere funktioner er kun premium.
 • Pris: Gratis version med begrænsninger; Premium (fuld) version er $95/år.
 • Test resultater: Kan ikke fuldføre.

5. WalletBursts FIRE Calculator

Der er flere lommeregnere tilgængelige hos WalletBurst, men for denne liste vil vi fokusere på WalletBurst FIRE Calculator. Det er et enkelt, gratis værktøj, der har til formål at hjælpe dig med at opnå økonomisk uafhængighed.

Slutresultatet = dit FIRE-nummer, sammen med hvor lang tid det vil tage dig at nå dertil. Input inkluderer, hvad du ville forvente, men giver også plads til at justere forholdet mellem aktier, obligationer og kontanter.

Dette super rene og enkle værktøj er udviklet af Andrew (anonym), som er i 20’erne og bor i Bay Area. Andrew har et væld af andre værktøjer. Jeg var især imponeret over Coast FIRE Calculator, som viser dig, hvornår du kan stoppe med at spare og blot løbe ind i FIRE.

 • Fordele: Slick UX, helt gratis og ubehandlet, adskillige andre regnemaskiner til brug på webstedet (inklusive nogle relateret til Crypto).
 • Ulemper: Ikke nødvendigvis bygget til ægtepar. Stand-alone lommeregner uden personlig konto eller gemmefunktion.
 • Pris: Gratis
 • Test resultater: Går på pension om 33 år.

6. FI beregnet

FI Calc hævder status som den “mest betroede” tilbagetestende pensionsberegner. Dette værktøj adskiller sig fra mange andre ved, at det ikke fokuserer meget på, hvordan man kommer til pension, men hvad man skal gøre, når man først er der.

Med FI Calc vil du opdage, hvor længe dine penge vil vare, når du starter på pension baseret på dit forbrug og din udbetalingsstrategi. Der er over ti forskellige udbetalingsstrategier at vælge imellem.

FI Calc er udviklet af James (anonym). Det er et smukt værktøj, og jeg var især imponeret over backtesting-funktionen – så du kan se årene i historien, hvor din pensionering ville have slået fejl.

 • Fordele: Smuk UX, mulighed for at downloade/gemme dine data, fokus på tilbagetrækningsstrategier, gratis og uægte.
 • Ulemper: Ikke mange. Jeg gætter på, at det store antal af tilbagetrækningsstrategier inkluderet kan give dig pause og føre til analyselammelse.
 • Pris: Gratis
 • Test resultater: Kan ikke fuldføre.
🔥 Anbefalede:  Verizon og Celona lancerer nøglefærdig privat 5G-løsning

7. Networthifys “Hvornår kan jeg gå på pension?” Lommeregner

Networthify har et simpelt, rent værktøj inspireret af det berømte Mr. Money Moustache blogindlæg, Shockingly Simple Math Behind Early Retirement.

Den bruger kun nogle få input og hjælper dig med at bestemme, hvornår du kan gå på pension. Værktøjet spytter en graf og tabel ud (som du nemt kan kopiere/indsætte i et regneark).

Denne lommeregner blev udviklet af Eric Johnson for flere år siden og ser ud til at være et enkeltstående projekt.

 • Fordele: Det er enkelt og lige til sagen, minimale input, der fører til en hurtig forståelse.
 • Ulemper: Fordi det er så enkelt, kan nogle finde det mangler for alle deres pensionsplanlægningsbehov.
 • Pris: Gratis
 • Test resultater: Går på pension om 30,8 år.

8. Finansiel mentors ultimative pensionsberegner

Forudsig din pensionering med Ultimate Retirement Calculator fra FinancialMentor.com. Dette værktøj bliver bare ved med at blive bedre.

De fleste pensionister kan ikke længere planlægge bare at trække et redeæg ned, når de går på pension. Denne pensionsberegner giver dig mulighed for at planlægge op til tre indkomster efter pensionering. Dette kan omfatte deltidsbeskæftigelsesindkomst, pensionsindkomst eller socialsikringsindkomst og inkludere varigheden og væksten af ​​disse indkomster.

Derudover har du mulighed for at medtage op til fire separate engangsfordele, såsom salg af bolig, arv eller salg af virksomhed.

Du kan også se på rapporter for et vilkårligt antal hvad-hvis-scenarier ved at ændre en hvilken som helst faktor på lommeregneren. Dette vil give dig et komplet overblik over, hvad du kan forvente af din pensionsøkonomi, uanset hvordan din pensionsvej ændrer sig. Denne lommeregner er udviklet af mangeårige blogger og pensionsekspert, Todd Tresidder.

 • Fordele: Financial Mentors Ultimate Retirement Calculator er let at forstå. Todd har uden tvivl det bedste uddannelsesmæssige indhold på pension. Fri og ugated.
 • Ulemper: Lommeregneren kræver et væld af information. Det viser heller ikke nogen chancer for fiasko.
 • Pris: Gratis
 • Test resultater: Går på pension om 34 år.

9. Engagerende datas FIRE Calculator

Der er meget at kunne lide ved denne lommeregner, der forsøger at hjælpe dig med at besvare spørgsmålet “hvornår kan jeg gå på førtidspension?”

Stærkt inspireret af Mr. Money Moustache, Engaging Data’s FIRE Calculator giver dig mulighed for at indtaste ekstra indtægter (for dig side-hustlere) og udgifter på forskellige stadier af din rejse.

Udvikleren er Chris (anonym) fra Californien. Chris har adskillige andre lommeregnere på siden, inklusive en der fokuserer på risiko for lang levetid ved pensionering.

 • Fordele: Du kan gemme dine input ved at generere et url-link. Detaljeret, men kompakt på én side. Fri og ugated. Flere lommeregnere at vælge imellem.
 • Ulemper: Ikke bygget til par.
 • Pris: Gratis
 • Test resultater: Går på pension om 22,4 år.

10. Empowers pensionsplanlægger eller simpel regnemaskine

Empower har fået sit navn som one-stop-shoppen for alle dine økonomiske behov, og det inkluderer at hjælpe dig med at beregne dit pensionsnummer med deres pensionsplanlægningsfunktion eller simple lommeregner.

Når du tilmelder dig hos Empower, starter du med at forbinde dine finansielle konti, herunder dine bankkonti, investeringer, realkreditlån, kreditkort og andre konti.

Pensionsplanlæggeren vil bruge dine faktiske økonomiske data fra de konti, du har knyttet til Empower Dashboard, for at vise dig, hvor forberedt du er til pensionering baseret på din ideelle måldato for pensionering.

Har du ikke lyst til at lave hele planlægningsscenariet? Prøv deres enkle pensionsberegner.

Derudover kan du bruge Investeringstjek-funktionen, der beder dig om at oprette en grundlæggende risikoprofil, vælge en målpensionsdato og dine forventede indkomstkilder, og programmet vil anbefale en portefølje til dig. Endelig er der en gebyranalysator, der kan hjælpe dig med at forstå de gebyrer, du betaler på dine nuværende investeringer.

 • Fordele: Empower bruger reelle data i stedet for antagelser. Det er også et nemt program at lære og bruge.
 • Ulemper: Du skal tilmelde dig en konto (det er gratis) for at bruge nogen af ​​deres værktøjer.
 • Pris: Gratis efter e-mail tilmelding.
 • Test resultater: Gå på pension om 31 år ved hjælp af den simple lommeregner.

Kom godt i gang med Empower eller læs vores Empower anmeldelse.

11. Bankrates pensionsindkomstberegner

Bankrate er hjemsted for mange forskellige finansielle lommeregnere, og Bankrate pensioneringsberegneren er en fremragende ressource.

Indtast din nuværende pensionsporteføljesaldo, dit årlige bidrag, nuværende alder og pensionsalder. Så laver lommeregneren en dybdegående rapport, der viser din månedlige pensionsindkomst, justeret for inflation.

Indenfor rapporten kan du se, hvordan dine pensionskonti vil vokse om året, forudsat at et afkast før pensionering og et mere konservativt efter pensionering.

Den detaljerede rapport giver dig mulighed for at komme nærmere ind på, hvordan alt fra indkomstskat til inflation vil påvirke købekraften af ​​din pensionsindkomst.

 • Fordele: Bankrate giver dig mulighed for at vælge din egen inflationsrate. Hver mulighed er også godt beskrevet.
 • Ulemper: Besparelser tilregnes alle sammen. Bankrates pensionsindkomstberegner kan være overvældende i starten.
 • Pris: Gratis
 • Test resultater: Gå på pension om 26 år eller 42 år (inkl. inflation).

12. AARP’s pensionsberegner

Jeg gætter på, at det giver mening, at American Association of Retired Persons (AARP) ville have en pensionsberegner. AARP er den største non-profit fortalergruppe for pensionister i Amerika. De tilbyder en enkel, tre-trins pensionsberegner, der hjælper dig med at måle, hvor du er, og hvordan pensionering kunne se ud for dig.

🔥 Anbefalede:  Du kan nu Shazam en sang og finde ud af, hvor du kan høre den til koncert

Det, der adskiller AARPs pensionsberegner fra mange andre, er, at du kan indtaste personlige og økonomiske oplysninger om din ægtefælle. Ikke alle pensionsberegnere tilbyder den mulighed. Uden at medregne jer begge i beregningerne, får du så virkelig et præcist mål for din pensionsopsparing?

En anden god funktion er muligheden for at indtaste flere pensionskonti, herunder 401(k), investeringsforeninger, IRA’er og cd’er. Oven i det kan du også indtaste dine CPR-numre ved pensionsalderen eller få dem til at anslå disse tal.

 • Fordele: Dette er en meget ligetil pensionsberegner med mulighed for at tilføje din ægtefælle.
 • Ulemper: Det er lidt dateret. Og desværre for AARP tænker de fleste mennesker ikke på dem før efter pensionering, så deres lommeregner kan gå til spilde.
 • Pris: Gratis
 • Test resultater: Går på pension om 25 år.

13. Vanguards pensionsindkomstberegner

En af de enkleste og mest brugervenlige pensionsberegnere fås gratis fra Vanguard (Retirement Income Calculator).

Denne lommeregner er sat op som en række skydere, som inkluderer:

 • Nuværende alder
 • Ønsket pensionsalder
 • Aktuel årsløn
 • Løbende pensionsopsparing
 • Beløb du allerede har gemt
 • Forventet afkast
 • Procentdel af din indkomst, du håber at leve af, når du går på pension

Skydebjælkerne gør dette til en meget nem og sjov lommeregner at lege med, så du kan se, hvilke handlinger du kan foretage, som vil påvirke din pensionsindkomst. For eksempel, blot at ændre min ønskede pensionsstartdato fra 65 år til 68 år hævede min forventede månedlige indkomst fra omkring $2.500 til næsten $3.000.

 • Fordele: Vanguards pensionsindkomstberegner er nem at bruge og forstå.
 • Ulemper: De forsøger at sælge dig indeksfonde, omend meget gode. Du kan ikke indtaste den forventede levetid. Det er også designet til et enkelt individ, ikke par.
 • Pris: Gratis
 • Test resultater: Går på pension om 49 år.

Relaterede: Gennemgang af vores Vanguard Personal Advisor Services: Få en Human Advisor til at gennemgå din plan

14. FIRECalcs finansielle uafhængighed / tidlig pensionsberegner

FIRECalc-beregneren hjælper dig med at forstå, hvor sikker eller risikabel din førtidspensionsordning vil være, baseret på markedets ustabilitet. Du kan se, om din økonomiske plan er robust nok til at modstå det værste, vi har set i aktiemarkedets historie.

FIRECalc scorer “100% sikker” for enhver finansiel plan, der ville have overlevet den store depression og enhver anden finansiel ulykke, vi er stødt på.

Da jeg gik ind i mit hypotetiske redeæg på $1 million, med et årligt forbrug på $48.000 i 30 år, fastslog FIRECalc, at min økonomiske plan er 75,4% sikker. Det mislykkedes kun – det vil sige, jeg ville løbe tør for penge inden udgangen af ​​de 30 år – i 29 ud af de 118 mulige 30-årige historiske cyklusser.

FIRECalc tilbyder også flere steder at indsætte valgfri yderligere information. Dette giver dig mulighed for at se, hvordan dit forbrug, ekstra indkomst, investering og porteføljevalg kan påvirke din pensionsindkomst.

 • Fordele: FIRECalc er helt gratis at bruge. De giver også gode forklaringer på hver eneste detalje af deres værktøjer.
 • Ulemper: Den er gammel. De tillader dig ikke at opdele din skattepligtige og ikke-skattepligtige opsparing.
 • Pris: Gratis
 • Test resultater: Kan ikke teste.

15. Den fleksible pensionsplanlægger

Hvis du leder efter et pensioneringsværktøj, der kan downloades, og som bliver mere dybdegående, kan Flexible Retirement Planner være den pensionsberegner, du har brug for. Tilgængelig som et værktøj, der kan downloades nu, giver Flexible dig mulighed for at indtaste stort set alle økonomiske detaljer for at skabe et bedre billede af din pensionsopsparing.

Flexible Retirement Planner bruger Monte Carlo Simulation, som er en metode til at vurdere risiko og usikkerhed. Ved at bruge denne metode med pensionsplanlægning kan du se alle potentielle resultater, gode som dårlige, så du har en bedre idé om, hvor du står økonomisk. En god funktion er, at de giver dig mulighed for at justere Monte Carlo-simuleringens følsomhed.

 • Fordele: Flexible Retirement Planner giver dig et meget detaljeret billede af din pensionsordning.
 • Ulemper: Det er en smule dateret i formatet. Hvis du vil have et hurtigt øjebliksbillede af din pensionsopsparing, er Flexible Retirement Planner ikke den rigtige pensionsberegner. Der er masser af andre regnemaskiner på listen, som ville være et bedre valg.
 • Pris: Gratis
 • Test resultater: Kan ikke teste.

Andre pensionsberegnere

Andre lommeregnere, vi gerne vil tilføje i fremtiden:

Table of Contents