De bedste digitale gaver i sidste øjeblik, der ikke kræver forsendelse

Følgende artikel hjælper dig med: De bedste digitale gaver i sidste øjeblik, der ikke kræver forsendelse

Trænger du stadig til at samle alle dine gaver? Forsendelse kan afgøre, om dine gaver når frem i tide til ferien. Hvad kan du gøre, når det er for sent at sende din gave?

Vi har udarbejdet en liste over de bedste virtuelle gaver, ikke kun til online venner. Ud over at være garanteret at ankomme i tide, har disse sidste øjebliks digitale gaver også et mindre økologisk fodaftryk.

MAKEUSE AF DAGENS VIDEORUL FOR AT FORTSÆTTE MED INDHOLD

1) Digitale gavekort, certifikater og kuponer

Ved du, hvor din gavemodtager kan lide at handle? De fleste butikker tilbyder digitale gavekort til deres netbutikker.

 • Spilleentusiaster: Hvis din påtænkte modtager kan lide at spille, kan du få dem et Xbox eller Steam digitalt gavekort.
 • Filmelskere: Overvej at få sofakartoffelen i dit liv et Fandango-gavekort. Dette vil lade dem se de seneste blockbusters i en biograf i nærheden.
 • Apple fans: Ejer din gavemodtager en iPhone eller Mac? Få dem en Apple Store eller App Store og iTunes-gavekort, som giver dem mulighed for at vælge mellem en verden af ​​Apple-tilbehør, apps og underholdning. Hvis du ikke selv er Apple-bruger, kan du få dette Apple- og App Store-gavekort på Amazon.
 • Android-brugere: Ligeledes vil ejere af en Android-enhed sætte pris på et Google Play-gavekort (også tilgængelig på Amazon). Google Play-saldi kan også bruges til at betale for YouTube Premium, YouTube TV og kanalmedlemskaber.
 • Diverse PayPal digitale gaver: Netflix-gavekortet er en af ​​mange digitale PayPal-gaver. Du kan også vælge eGift-kort fra Best Buy og eBay. Du behøver naturligvis ikke bruge PayPal til nogen af ​​disse, du kan bare henvende dig til Amazon.
 • Shoppere: Hvad ville verdens største online forhandler, Amazon, være uden perfekte gavekortmuligheder? Amazon eGift Cards, der sendes elektronisk, såvel som Mail and Print at Home-gavekort. De vil alle købe din virtuelle shopper alt hvad Amazon har at tilbyde, inklusive Kindle e-bøger eller et Netflix-abonnement.

Kort sagt, hvis det er online og sælger ting, har det højst sandsynligt en digital gavemulighed, og det er mere end sandsynligt, at du også finder det på Amazon. Hvis du kender lidt til din vens hobbyer, de enheder de ejer eller deres online indkøbsvaner, kan du vælge et gavekort fra en matchende netbutik, og de vil helt sikkert sætte pris på det.

🔥 Anbefalede:  SimplyCash Card fra American Express Review (2023)

2) Premium webtjenester som virtuelle gaver

Som mange digitale butikker tilbyder andre onlinetjenester pro-medlemskaber eller abonnementer. Folk er ofte noget reserverede, når det kommer til at investere i sådanne tjenester; det er en luksus. Og det gør faktisk disse tjenester til en perfekt gave.

Hvilken bedre gave kan du give end at forbedre din vens oplevelse med deres foretrukne onlinetjeneste? Find ud af, hvilke tjenester de bruger ofte, og overrask dem med en opgradering. Skulle de allerede have et premium-abonnement, betyder det kun, at du har truffet et godt valg og hjalp dem med at gøre fornyelsen meget nemmere. Nedenfor er en kort liste over muligheder.

Mediestreaming

 • Netflix: Overrask nogen med ubegrænset streaming af film og tv-serier.
 • Audible: Giv en lydbog om måneden i tre måneder til en pris af $45, eller giv bare en måneds prøveperiode for $15.
 • Pandora: Gør en musikelskers dag ved at fjerne annoncerne fra deres yndlingsmusikanbefalingstjeneste. Pandora lader dig e-maile et gavekort eller printe det selv.
 • Spotify: Reklamefri kommercielle musikstreaming gavekort, der starter ved $30. Selvom du ikke kan købe dem online, kan du bare købe en i en lokal butik og dele pinkoden med din modtager.
 • Hulu: Giv en hel måned ubegrænset film og tv-serier. Som med Spotify sælges gavekort ikke online, men du kan bare dele koden.
 • Disney+: Denne abonnementspakke inkluderer eksklusive Disney-film, Hulu-shows og ESPN, hvilket gør den til den perfekte familiegave. Du kan give et års abonnement gennem Disney+ eller afhente et fysisk gavekort og aflevere det personligt.
 • Paramount+: Hvem har tid til at se alle disse programmer? Hvis du kender noget, der gør, har de sandsynligvis brug for hjælp til at holde alle disse abonnementer i gang. Få dem et Paramount+ gavekort online eller i butikken.
 • Sling TV: Denne on-demand streamingtjeneste til film, live-tv og live-sport er et must-have for USA-baserede underholdningsafhængige. Den har genrespecifikke kanalsamlinger og premium-valg, som kan mikses og matches med basistjenesten for at tilpasse hvert abonnement.

Vil du gerne give et YouTube-abonnement i gave? Google trak YouTube-gavekort fra Amazon. I stedet skal du blot købe et Google Play-gavekort, som også kan anvendes på YouTube.

🔥 Anbefalede:  De 7 bedste Google Analytics-rapporter for marketingfolk i 2023

Andre Premium-tjenester

 • Amazon Prime: Ekstra hurtig forsendelse, streaming af blockbusters og lån af Kindle-bøger gratis i et år med et Amazon Prime-abonnement. Lær mere om de fantastiske fordele ved Amazon Prime.
 • Kindle Unlimited: Bogorme vil sætte pris på ubegrænset adgang til Amazons bibliotek af Kindle e-bøger. Du kan give et seks måneders abonnement for lige under $30.
 • GoSkills: Giv gave at lære. Vælg et specifikt kursus eller muligheden Ubegrænset for $39, og støt din elskedes ambitioner om selvforbedring.
 • Genialt: Denne interaktive læringsplatform tilbyder noget for alle, der er sultne efter viden, og det er en fantastisk gave.
 • Træhus: Hvis din gavemodtager er en programmør, vil de sætte pris på et abonnement på dette online kursusbibliotek.
 • Setapp: Giv en Mac-bruger alle de bedste Mac-apps i én praktisk suite, startende ved $9,99/måned.

3) Individuelle digitale gaver

Gavekort og abonnementer er ikke de mest spændende gaver og kan virke ukreative. Her er muligheder for dem af jer, der søger mindre generiske alternativer til en fysisk gave.

iOS Apps

Du kan forære en iOS-app og dermed gøre din gave lidt mere personlig. I App Store eller på iTunes skal du navigere til den app, du vil give i gave, trykke på Del ikon øverst til højre, på den næste skærm, tryk på Gave ikon.

Log derefter ind med dit Apple-id, skriv modtagerens e-mail-adresse, tilføj en tilpasset besked, vælg en dato for gaven, og tryk til sidst Næste og bekræft dit køb. Du kan ikke give Android-apps i gave, men du kan give et gavekort til Google Play Butik eller sende penge til nogen via Google Pay.

musik

Hvis din ven er til musik, og hvis du ved, hvilke genrer eller kunstnere de kan lide, kan du sikkert finde et godt album til dem på et af de mange steder, der sælger musik. Flere giver dig mulighed for at give musik i gave.

 • Apple Music har en mulighed for at gave album, hvilket fungerer ligesom at give en iOS-app.
 • Bandcamp lader dig sende sange eller albums som gave.

Amazon Music Unlimited (AMU) plejede at have en gaveindstilling, men den er ikke længere tilgængelig. Ikke engang Amazon-gavekort vil gælde for AMU; du bliver nødt til at give et forudbetalt kreditkort i stedet. Det er bedst at tjekke din vens Amazon-ønskeliste eller vælge en anden gave.

🔥 Anbefalede:  En komplet historie om Internet Explorer

Lydbøger og e-bøger

Endelig elsker alle en god historie eller at lære nye ting. Nogle mennesker foretrækker at læse, andre har taget lydbøger til sig, som er gode gaver. Find ud af, hvilken lejr din ven tilhører, og hvilke enheder de ejer, og du vil snart være i stand til at identificere en kompatibel og tilpasset gave.

 • Kobo eGift-kort: Du kan vælge disse, men Kobo giver dig også mulighed for at give en e-bog til enhver, hvor som helst i verden. Du kan endda vælge en leveringsdato.
 • Amazon Kindle Ebooks: Tjenesten har en Køb til andre mulighed.
 • Amazon Audible-lydbøger: Se efter Gave som gave mulighed; på skrivebordet skal du muligvis udvide Flere muligheder først.
 • Barnes & Noble: Hver lyd- og e-bog har en Køb som gave mulighed.

4) Inspirerede gavekort: Giftly

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken slags gavekort du skal få, så brug Giftly til at anspore din inspiration. Først vælger du, hvad du vil give, med muligheder lige fra alt til varm kakao, derefter vælger du et sted.

Dernæst tilpasser du din voucher, inden du betaler, og printer den enten selv ud eller får den sendt til modtageren via e-mail, sms eller kort. Hvis du absolut ikke har nogen anelse om, hvad din modtager kunne sætte pris på, kan du vælge at give dem hvad som helst ethvert sted.

Vær dog forsigtig, når du køber et gavekort til en person i udlandet eller uden for USA; ikke alle gavekort virker i alle lande.

Vælg de bedste digitale gaver

Uanset hvad du beslutter dig for at give som gave, så vær hensynsfuld. Giv ikke gave, bare fordi du skal. Gør din gave personlig, meningsfuld og nyttig for modtageren. Når alt kommer til alt, handler gaver om binding. Hvis du stadig har brug for mere inspiration, kan du gennemse vores omfattende liste over gavegivningssider, som også inkluderer digitale gavemuligheder i sidste øjeblik.